Büyü/düğümlu ip

Çok güldüm konuna ya... Facebook tan hoca buluyorsun, adam sana büyü yapan kişinin fotosunu atıyor. O da kayınvalidenmiş. A aaa :)) Fotoyu nereden bulmuş acaba ? Yine aynı mecradan olmasın sakın :)
yada kayınvalide tutmuş olmasın benim gelinin ağzından laf al diye
kadın büyü bozmaya alemin adamıyla şafak vakti dışarı çıkıyor bir bakıyor karşında kocası ve kaynanası sonra adam bunu boşuyor böylece büyü tutmuş oluyor :kahve:

Benimde basima geldi evimdeki biblolarin icine sıkıştırılmış bi kagit buldum gittim cami hocasina hocam boyle boyle evde buldum dedim bildiğin carpma bolme isaretleri annemin ismi falan filan daha anlamadigim bircok sey hoca da dediki bu buyu denize at bol bol oku heryeri sil allahin izniyle inanmazsan kafanda kurmazsan etkilemezsen allaha dua et die birde evinde bol bol duani namazini eksik etme kurani eksik etme dedi ben inanmadigim icin pek etkilemeden kurtuldum yapaninda insallah iki yakasi bi araya gelmesin benden helallik istesin olemesin icimi hic bozmuyorum rabbime havale ediyorum ... Lutfen sende galyana gelme senin kayinvalidenin bi parmagi var gibi

bildiğim büyü yapanlar bunu gizlemek içinde uğraşır sizin evin dışına göstere göstere upuzun kırmızı kurdela bağlayacak kadar manyak değildir kimse

bu adamı ya kayınvaliden tuttu
ya senin kayınvalidenle anlaşamadığını bilen biri seni dolandırıp paranı almak için böyle bir yola girişti

Diyelim ki sahte online hocayım.. (Allah korusun tabii)
Birisi büyü mü var derse hee derim. Var ve sadece ben bozabilirim.
Kim yapar ? Varsa kayınvalide,görümce veya eski sevgili. Hangisine ulaşırsam artık. Azıcık profilde gezsem ne fotolar bulurum.

Diyelim ki sahte online hocayım.. (Allah korusun tabii)
Birisi büyü mü var derse hee derim. Var ve sadece ben bozabilirim.
Kim yapar ? Varsa kayınvalide,görümce veya eski sevgili. Hangisine ulaşırsam artık. Azıcık profilde gezsem ne fotolar bulurum.
bununla ilgili bir video vardı yabancı adam falcı kılığına girmiş giren insanlara senin bir motorun var sevgilinden ayrılmışsın küçük yaşta anne babanı kaybetmişsin gibi şeyler söylüyor insanlar şok içerisinde dinliyordu
ama falcıyım diyen adamın tek yaptığı insanların facebook profillerine bakmaktı
internet üzerinde ki gizliliğin önemiyle ilgili bir videoydu

Canım bir kere FB dan arkadaş listen kapalı dahi olsa foto beğenilerinden şundan bundan iletişimde olduğun kişileri bulabiliyor yabancı birisi,Ordan incelemiş kayınvalideni bulmuştur,
İkincisi şafak vakti tövbe tövbe binbir türlü hali var dünyanın evine yabancı insan sokma,sosyal ortamdan tanıştığın kişilere güvenme
Üçüncüsü çok kafana taktıysan google da araştır büyü bozma duası evde kendin hazırlayabilirsin hemde türkçe olarak,bir tanıdığım yaptı kendisi için hocaya falan güvenemem kendim yapıcam dedi.sende kendin yap neticede allah katında her kul eşittir hoca belki senden daha bilgilidir sadece ama senden ziyade duası kabul olacak diye birşey yok. En basiti günde 1 er kere felak nas okusan o bile etki eder; sağlıcakla kal.
Felak Suresi
1. Kul, euzü birabbil felâk,
2. min şerri ma halak,
3. ve min şerri gasikin iza vakab,
4. ve min şerri neffassâti fil ukad,
5. ve min şerri hâsidin iza hased.

Felak Suresi Meali:
De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

Ben anlayamadim
Hocanin gösterdigi resim foto muydu yoksa eller cizilmis bir resim mi yani?
(Bazi mediumlar / hocalara doga üstü varliklar cizdiriyormus) ondan merak ettim

Herkese yorumları için teşekkür ederim, birçoğu kırıcı ve alaycı yorumlar olsa da. Ben olsam kimseye bu kadar kırıcı yorum yapamam. sacmalamis veya cahillik yapmış olabilirim bunu daha yumuşak bir üslupla ifade edebiliriz. yazdığım konuya fake diyenler olmuş. 16 aylık bir bebeğim, kötü giden bir evliligim, hamilelikten bu tarafa sağlık problemlerim var ve çalışıyorum inanin fake konu yazacak ne vaktim ne de öyle bir kişiliğim var. şu zamana kadar büyüye hiç inanmazdim evet. şimdi de inanıyorum demedim muallaktayim dedim. adamı eve al da gününü gör diyen olmuş. adamla irtibatı kestiğimi ve kabul etmedigimi yazmıştım zaten bir daha okuyunuz. insan bazen çaresiz oluyor ve sacmalayabiliyor, yeri geliyor gaflete düşüyor. cahil diye dalga geçenler keşke dalga geçeceğinize aydinlatsaydiniz beni, zor durumda olan birinin hayatına dokunmuş olurdunuz.

Back
X