Büyü Hakkında?

elmalikurabiye

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
262
9
316
İstanbul
Kızlar bilmiyorum belki burası yeri değil ama bunu sizinle paylaşmak istedim.Geçen gün evin kapısını değiştirdik.Kapıyı yeni kapıyı takıcak olan marangoz aldı.Sonra da bize bizim eski kapının içinden muska çıktığını söyledi,muskayı babama vermiş ama babam kaybetmiş ya yolda düşürdü ya da iş yerinde bi yerde kayboldu.Benim ve kız kardeşimin de 2-3 yıldır işleri ters gidiyor,her konuda bir talihsizlik.Annem doğal olarak bize yordu.Belli ki kötü niyetle yapılmış bişey.......Şimdi sormak istediğim bu muskanın etkilerini nasıl bozabiliriz?Daha önce içinizden bu ve benzeri bir şekilde olay yaşayan var mı?Evet muska kapıdan çıktı gitti ama bozulmadığı için etkileri hala sürer diye düşünüyorum ben :( Bildiğiniz dua ya da herhangi birşey var mı? Lütfen yardım :(

Büyü kötü enerji yayar yapılan kişiye, dua etmek ya da güvendiğiniz, iyi birilerine kendinizi okutturmakta fayda var.

Teşekkürler canım.Dua ederim normalde de.Arada Yasin filan okurum.Demek istediğim bunu bozucak bir yöntem var mı? Tabi siz de hoca değilsiniz,Lütfen yanlış anlamayın.Ben belki içinizden benzer bir durumla karşılaşan vardır diye durumumu sizinle paylaşmak istedim.Mesela;ben çocukken hatırlıyorum yine kapıdan muskalar çıkmıştı,annem ve teyzem bu muskaları sirkeli suya koyup,ayetel kürsi filan okumuşlardı.Şimdi elimizde muskada yok,bilemedim :(

Sürekli felak ve nas okuyun, ezberleyin aklınıza geldikçe okuyun.
Peygamber Efendimizin büyüden korunma yöntemleri bunlar.

zamanında anneme yapmışlar, annem de atmış, söylediğine göre yakmak gerekiyormuş ama bilememiş işte. geçmiş olsun, kim ne niyetle yaptıysa dönsün kendini bulsun. bir camiiye gidip imamla görüşebilirsiniz, kimisi çok huysuz oluyor, ters ters konuşuyor, öyle birine denk gelirseniz, bir başkasına gidin

Dini konu açmak yasak! :kkk:

Afedersiniz ama bunun neresi dini konu anlamadım? Nasıl namaz kılınır ya da hacca gidicem diye bir konu açmadım.Belki benzer durumla karşılaşan vardır da,bir yöntem sunar diye yazdım.En fazla biri çıkıp şu duaları filan oku diyecek.Bunda bu uyarıyı size yazdıracak kadar bir kötülük göremedim.

Afedersiniz ama bunun neresi dini konu anlamadım? Nasıl namaz kılınır ya da hacca gidicem diye bir konu açmadım.Belki benzer durumla karşılaşan vardır da,bir yöntem sunar diye yazdım.En fazla biri çıkıp şu duaları filan oku diyecek.Bunda bu uyarıyı size yazdıracak kadar bir kötülük göremedim.

Din,büyü,cin vs ile ilgili konular . .

Valla hanımefendi bunu ben değil yöneticiler söylüyor.

Din çok kapsamlı bir konu.
Sadece namazdan ve hacdan oluşmuyor.
Derdinizi bana değil yöneticilere söyleyin.
:ssz:

Böyle konulara bende karşıyım büyüymüş falan inanmayın böyle şeylere...bende evde bulsam öle bişey tutar atarım sadece de Allahıma sığınırım dua ederim kötü niyetlilerin gözleri bana değmesin şerleri beni bulmasın diye..sirkeli suda bekletmek yakmak üstüne işemek bunların hepsi batıl..

Valla hanımefendi bunu ben değil yöneticiler söylüyor.

Din çok kapsamlı bir konu.
Sadece namazdan ve hacdan oluşmuyor.
Derdinizi bana değil yöneticilere söyleyin.
:ssz:

Madem öyle uyarıyı bırak da adminler,yöneticiler yapsın.

Evet din çok kapsamlı bir konu,ama büyünün din de yeri yoktur.Büyü insanların dini alet ederek kötü niyetleri veya iyi niyetleri için kullanılan bir araç,bu kadar.Şimdi burada bunun tartışmasını yapmayalım,ama dediğim gibi derdimi yöneticilere anlatmamı istiyorsanız;uyarıyı da onların yapmasına izin verirsiniz ya da bir kk üyesi olarak daha nazik bir tavırla yazabilirsiniz.Sanki sitenin sahibi gibi bir uslupla yaklaşarak değil.İyi akşamlar.

Dini konu yazmam için admin olmam gerekiyor da ben mi bilmiyorum? :26:
Sizce büyünün ne ile alakası var?
Ekonomi? Siyaset? Magazin? Politika? :44:

bence büyünün hiçbir konuyla alakası yok çünkü öyle bişi yok...hele büyü yapanın büyüye inananın dinde de yeri yok..o yüzden dinle alakası yok yazdım hassas bi konu sonuçta kusura bakma sana sert çıkmışım biraz..

Konu sahibi arkadaşım, sen cevapları dikkate al boşver.
Burda her şeyin bir bekçisi var.
Yöneticiler, adminler gerekli , uygun ilgiyi ve açıklamayı yapacaklardır.
Lakin ben sana özelden, bir site var orasıda forum şeklinde. Orayı atacağım birazdan. Oraya üye olup konunu oraya açarsan daha çok yardım görürsün.

Madem öyle uyarıyı bırak da adminler,yöneticiler yapsın.

Evet din çok kapsamlı bir konu,ama büyünün din de yeri yoktur.Büyü insanların dini alet ederek kötü niyetleri veya iyi niyetleri için kullanılan bir araç,bu kadar.Şimdi burada bunun tartışmasını yapmayalım,ama dediğim gibi derdimi yöneticilere anlatmamı istiyorsanız;uyarıyı da onların yapmasına izin verirsiniz ya da bir kk üyesi olarak daha nazik bir tavırla yazabilirsiniz.Sanki sitenin sahibi gibi bir uslupla yaklaşarak değil.İyi akşamlar.

Forum kurallarını okusaydınız bu konuyu açmaz, uyarı da almazdınız.
Her şey yönetimden beklemeyelim.
Sitenin sahibi ben değilim, üslubumda da öyle bi hava göremiyorum.
Neyse birazdan yöneticiler konuya el atar.
Tartışmaya gerek yok.
Size de iyi akşamlar. :3::3:

bence büyünün hiçbir konuyla alakası yok çünkü öyle bişi yok...hele büyü yapanın büyüye inananın dinde de yeri yok..o yüzden dinle alakası yok yazdım hassas bi konu sonuçta kusura bakma sana sert çıkmışım biraz..

Büyü diye bir şey var hanımefendi ama tartışma yeri burası değil.
Bana göre büyü dini bir konu.
Tartışmaya gerek yok.
Size iyi akşamlar.

dalga mı geçiyorsun arkadaşım sen? kitabımızda bile büyünün olduğu, yapmanın yasak olduğu yazar. büyüye inananın nasıl yeri olmuyor acaba? ben büyünün olduğuna inanıyorum, yapan insafsızların olduğunu da biliyorum, yapan ve yaptıran dururken benim yerim yok öyle mi! önce bilgisizliğinizi giderin, sonra ahkam kesin.

Back
X