Büyü Hakkında?

İnsanlar sürekli birbirlerine ahkam kesmeye meraklı oldukları için bazı konular yasak.

Teşekkürler canım.Dua ederim normalde de.Arada Yasin filan okurum.Demek istediğim bunu bozucak bir yöntem var mı? Tabi siz de hoca değilsiniz,Lütfen yanlış anlamayın.Ben belki içinizden benzer bir durumla karşılaşan vardır diye durumumu sizinle paylaşmak istedim.Mesela;ben çocukken hatırlıyorum yine kapıdan muskalar çıkmıştı,annem ve teyzem bu muskaları sirkeli suya koyup,ayetel kürsi filan okumuşlardı.Şimdi elimizde muskada yok,bilemedim :(

Bulduğunda muska elindeyse içinde yazı yazıyorsa suya koyup, mürekkebi akana kadar bekleticekmişsin ve ardından toprağa suyu döküp, kağıdı yakmman gerekiyormuş. (Nihat Hatipoğlu programında söylemişti.)

çok üzüldüm canım o kadar zor bi durum ki çok iyi biliyorum o ruh halini:26:
benimde başıma geldi o kadar zor bi süreç ki neler yaşadığımı anlatıcak cümle yok :25:
bana sıkıntı geliyordu nefes alamıcak gibi oluyordum hiç uyuyamıyordum ağlama krizleri geçiriyordum
hiç bi şey yokken devemlı ağlıyordum yeni evliyim eşimde tedirgin huzursuz oluyordu
4 gün hiç uyumadan bütün gece oturduğumuz oldu uyuyuncada kabus görüyordum :25:
ben sonra hocaya gittim bi şeyler sordu durumu anlattı kim olduğunu görmek istermisin diye sordu
bende görmek istedim gördüm kimin yaptığını bilmekte içini rahatlatmıyor gerci
ben huzusuz olayım eşim beni bıraksın benden sıkılsın diye yapılmış büyü ve ben hep huzursuzdum
sonra dua okudum hep düzeldim çok şükür inşallah bi daha öyle bi şey yaşamam inanılmaz zor
umarım biran önce sizde düzelirsiniz bi bilene danışın daha faydalı sonuç alırsınız..

Konu sahibi arkadaşım, sen cevapları dikkate al boşver.
Burda her şeyin bir bekçisi var.
Yöneticiler, adminler gerekli , uygun ilgiyi ve açıklamayı yapacaklardır.
Lakin ben sana özelden, bir site var orasıda forum şeklinde. Orayı atacağım birazdan. Oraya üye olup konunu oraya açarsan daha çok yardım görürsün.

Çok teşekkür ederim ilgin için,özel mesajım yok buradan yazıyorum.Çok teşekkürler arkadaşım...Diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkürler. Neyse burada kapatalım,zaten yeri değilmiş.Herkesin inancı kendine.En başta da dediğim gibi benzer durumla karşılaşanlardan fikir almaktı amacım.Herkese iyi akşamlar :)

çok üzüldüm canım o kadar zor bi durum ki çok iyi biliyorum o ruh halini:26:
benimde başıma geldi o kadar zor bi süreç ki neler yaşadığımı anlatıcak cümle yok :25:
bana sıkıntı geliyordu nefes alamıcak gibi oluyordum hiç uyuyamıyordum ağlama krizleri geçiriyordum
hiç bi şey yokken devemlı ağlıyordum yeni evliyim eşimde tedirgin huzursuz oluyordu
4 gün hiç uyumadan bütün gece oturduğumuz oldu uyuyuncada kabus görüyordum :25:
ben sonra hocaya gittim bi şeyler sordu durumu anlattı kim olduğunu görmek istermisin diye sordu
bende görmek istedim gördüm kimin yaptığını bilmekte içini rahatlatmıyor gerci
ben huzusuz olayım eşim beni bıraksın benden sıkılsın diye yapılmış büyü ve ben hep huzursuzdum
sonra dua okudum hep düzeldim çok şükür inşallah bi daha öyle bi şey yaşamam inanılmaz zor
umarım biran önce sizde düzelirsiniz bi bilene danışın daha faydalı sonuç alırsınız..

Ben de aynı şeyleri yaşadım nefes alamıyordum, ağlıyordum, uyuyamıyordum, geceleri aniden öelecek gibi oluyordum vs.
Fakat tamamen benim yarattığım bir şeydi. Büyü falan yoktu ortada.
Sonra kendime çeki düzen verdim ve geçti bitti.
Herkes bu tarz meseleleri büyüye bağlamaya çok meraklı.
Hocalar da uyanık tabi büyü var sende diye diye kekliyorlar milleti.

bir hoca ya da imamın bende büyü var mı diye sorana yok dediğini tarih yazmış mı:ssz:

büyüyle herşey olsa dünyayı muskacılar büyücüler yönetirdi... ille de inanıyosanız zaten kapıyı çıkarıp atmışsınız, rahat edin bence.

bir hoca ya da imamın bende büyü var mı diye sorana yok dediğini tarih yazmış mı:ssz:

büyüyle herşey olsa dünyayı muskacılar büyücüler yönetirdi... ille de inanıyosanız zaten kapıyı çıkarıp atmışsınız, rahat edin bence.

İyi de hoca ya da imama gidicem demedim ki,daha önceden böyle bir olay gelmişti annem ve teyzem kendi aralarında bozmuşlardı.Zaten muska kaybolmasaydı içinde ne yazıyor diye okutucaktık sadece hocaya,arapça harfler filan varmış çünkü...ama şimdi muska da yok...Belki aynı durum başına gelmiş olan vardır da bir fikir verir diye konuyu açtım,yaza yaza hal oldum bunu,amacım tartışma başlatmak,var mı yok mu bunu tartışmak değil...ne olur konuyu baştan okuyup,verilen cevaplara bakıp öyle yazsaydınız.Sanki ben hoca imam arıyormuşum da deli divane olmuşum da...Büyü konusuna gelince başına gelen bilir,kapılardan muska ayıklamaktan bıktık.En son bulduğumuz muskayı bozduğumuzda hayatımızdaki herşey ardı ardına büyük bir hızla düzene girmeye düzelmeye başlamıştı....

Neyse en son yazdığımda konuyu kapatmıştım tartışmalara yol açtığı için...Tekrar ilgilenen herkese teşekkürler..Tekrar iyi akşamlar arkadaşlar.

Kitap bu işlerle ilgilenmeyi yasaklamıyor muydu. sadece dua edin. bitti bu kadar.
başkalarının kötü dualarını, kötü niyetlerini kabul eden allah mıdır? bunu düşündüğünüz zaman bile doğru yolu buluyorsunuz.

Back
X