- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi elmalikurabiye
İnsanlar sürekli birbirlerine ahkam kesmeye meraklı oldukları için bazı konular yasak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım.Dua ederim normalde de.Arada Yasin filan okurum.Demek istediğim bunu bozucak bir yöntem var mı? Tabi siz de hoca değilsiniz,Lütfen yanlış anlamayın.Ben belki içinizden benzer bir durumla karşılaşan vardır diye durumumu sizinle paylaşmak istedim.Mesela;ben çocukken hatırlıyorum yine kapıdan muskalar çıkmıştı,annem ve teyzem bu muskaları sirkeli suya koyup,ayetel kürsi filan okumuşlardı.Şimdi elimizde muskada yok,bilemedim![]()
Konu sahibi arkadaşım, sen cevapları dikkate al boşver.
Burda her şeyin bir bekçisi var.
Yöneticiler, adminler gerekli , uygun ilgiyi ve açıklamayı yapacaklardır.
Lakin ben sana özelden, bir site var orasıda forum şeklinde. Orayı atacağım birazdan. Oraya üye olup konunu oraya açarsan daha çok yardım görürsün.
çok üzüldüm canım o kadar zor bi durum ki çok iyi biliyorum o ruh halini:26:
benimde başıma geldi o kadar zor bi süreç ki neler yaşadığımı anlatıcak cümle yok
bana sıkıntı geliyordu nefes alamıcak gibi oluyordum hiç uyuyamıyordum ağlama krizleri geçiriyordum
hiç bi şey yokken devemlı ağlıyordum yeni evliyim eşimde tedirgin huzursuz oluyordu
4 gün hiç uyumadan bütün gece oturduğumuz oldu uyuyuncada kabus görüyordum
ben sonra hocaya gittim bi şeyler sordu durumu anlattı kim olduğunu görmek istermisin diye sordu
bende görmek istedim gördüm kimin yaptığını bilmekte içini rahatlatmıyor gerci
ben huzusuz olayım eşim beni bıraksın benden sıkılsın diye yapılmış büyü ve ben hep huzursuzdum
sonra dua okudum hep düzeldim çok şükür inşallah bi daha öyle bi şey yaşamam inanılmaz zor
umarım biran önce sizde düzelirsiniz bi bilene danışın daha faydalı sonuç alırsınız..
bir hoca ya da imamın bende büyü var mı diye sorana yok dediğini tarih yazmış mı
büyüyle herşey olsa dünyayı muskacılar büyücüler yönetirdi... ille de inanıyosanız zaten kapıyı çıkarıp atmışsınız, rahat edin bence.