Büyü hiç aklıma gelmemisti soklardayim...

hayalim16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
970
1.479
113
Merhaba hanimlar 2 yıllık evliyim 1 ay öncesinde bebegim in kalbi durdu ve aldılar üzüldüm ama allah verdi allah aldı dedim tabi araştırılması yapıldı bizden kaynaklı bir sorun yok neyse komşular arasında muhabbet olsun diye fal kapatırız bildiğimizden değil maksat gir gir olsun birgün komşular arasında tarot bakan biri var ama yerini yurdunu bilmiyoruz diye söylenti geçti bende gizliden sora sora baskalarinin vasıtasıyla gittim buldum yalanda olsa güzel şeyler duymak istiyor insan inanmak çok günah elbet ama insan nefsi korelmiyor neyse kadın baktı devlet kapısında gozyasina boguluyorsun karanlık bir zaman gecirdin yada gecireceksin dedi tabi bisey Anlatmadım ikinci kartı açtığında çocuğun yok ve kaybetmissin dedi bende hayrlisi boyleymis dedim kadında tabiki hayırlısı herşey allahtan ama sizde problem yok eşine yapılan ve eşini takıntı haline getiren bir kadın size kötülük yapıyor Eşinin hayatından geçmiş bir kadın deyip tarif etti çalıştığı şekli de söyleyince kendimce daha neler dedim çocuğunuz oluyor fakat o bayan cocuklari yasamasin ve çocuk sahibi olmasın evliliği bitsin diye eşini bağlamış falan dedi işin ilginç yanı evet tarifi tutdu çalıştığı yerde tuttdu ve esimi takıntı haline getiren bir bayanda vardı (nisanliyken beni cok tehtid etmisti evlenmenize izin vermicem mutlu olamicaksin vs vs gibilerinden ) sizce bukdar manidar olabilirmi insanlar bukadar kötü olabilirmi gerçek olabilirmi inanmalimiyim yoksa amaan fal işte deyip gecistirmelimiyim.( ayri ca kadın bu kötülüğü kaldırmadan tekrar hamile kalmani tavsiye etmem aynı acıyı yaşama riskin çok fazla dedi )

dua et nazara büyüye karşı geç
dua işe yarar neticede sonrasında daha fazla takmaya lüzum yok
ayrıca alacak nefesi olsaymış yavrunuzun her şeye rağmen yaşardı
bunun için düşünüp üzülmeyin boşa
Allah tan en hayırlısı olur dilerim hakkınızda

Allahtan baska kimse bilmez bilemez. Böyle seylere inanmak yerine dua edin Allaha siginin.

Yok demedi kadın 60 yaşlarında yıkık bir evde kalıyor ve temizliğe gidiyormuş durumuda yok parada istemedi zaten inanıp inanmamak sana kalmış bildiğin tanidigin varsa bir baktir ben medyum değilim kâğıt aciyirum sadece dedi

Peki bir kağıttan bunları söylemesinin sırrı ne?
Yani mantıkla bakarsak iki üç kağıdın senin hayatını bilmesi kadar saçma birşey olabilir mi?
Allah rahmet eylesin sana da sabır versin Allahım ama böyle şeylere yorma kafanı iyice bunalma..

Madem herseyi biliyor kendine baksin tum kotulukleri onceden bilsin.Derdi tasasi kalmaz valla.

Büyü var evet ama korunmak dua etmekten gecer. Ayrıca büyüyle kimseyi öldürüp diriltme gibi bişey yapılamaz, buna inandığınızı söylemeyin. Öyle tarotcu, falcı, cinci hocalara Zaman harcayacağınıza Allah'a el açıp koruma talep edin bu yeter. Büyüyle kafayı bozan insanları tanıyorum, grip olsa büyü yaptılar oluyor sonra aman dikkat

Yok kafama takmiyorum tabiki elhamdülillah herşey allahtan sadece beni dusunduren su zamanda halen büyü cüzü yaptıran ve allah korkusu olmayan kadınlar varmiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…