- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.133
- 258
- Konu Sahibi Myworldhappy
-
Değildir. Prezervatif,kordon bağlama, tüpleri aldırma, vazektomi.. Gibi gibi.. Kesinlikle bunlardan biriyle korunun.BENIM KAYINVALIDEM BUYUCUMU BIZ NAPICAZ NASIL KORUNCAZ
İksir hazırlamış o çaktırmadan.Kayınvalidem akşam yemeği yaparken bi kaşık tuz attı. Kavga etmeye gidiyorum görür o büyücü kadın
Birde o tuz iki ay kalmış yerde. Adam vardır bir keramet diye düşünmüştürKocan yerde tuz görünce hocaya mı soruyor söföfkdkd benimki söylene söylene elektrikli süpürgeyi alırdı heryeri kirletmişsin diye
Bence baştan aşağı fakesiniz ama adam yerine koyup cevap yazacağım. Büyüye inanıyorsanız müslümansınızdır. İslamda Allah izin vermedikçe hiçbir şey olmaz madem öyle Allah’a sığının. Yine İslam’da namaz kılan abdestli gezen insan korunur sayılır. O zaman namaz kılın abdestli gezin.Merhabalar, başıma çok büyuk birsey geldi esimle bosanma aeifesine girdik hemde daha lohusayken ki esim bamnaska biri oldu vs vs derken dedim bubiste birsey var hocaya gittim ve hoca bende ve esimde ve cocuklarda 9 13 ve cocuklarda dahi buyu oldugunu ve kayinvalidemin buyucu oldugunu ve bize durup durup buyu yaptigini soyledi. Neyse dualar verdi okuduk vs cokta degisen bisi olmadi hafiftenduzelme oldu derken.. ben arastirdim tuz buyuyu bozarmis vs babama tuz okuttum o tuzu heryere serptim. Sonrasinda esim tuzlari gordu. Bende ilk soylemedim.. Oda hocaya sormus hoca 2 ay once yapilmis demiski dogru.. bende itiraf ettim ama hocanin okudugu tuzlar dedim gecistirdim.. esimde hocayandemis hocam sucluyu bulduk esim yapmis sizin tuzlari etrafada serpmis demis.. sonra hoca o benim.okudugum tuzlar degil demis..buda dogru sonrasinda ben itiraf ettim vs esim bisi demedi....Ancak bizim aklimizda taaa 5 ay once buyu muhabbetinde hoca belki bizi kandiriyordur diyorduk... o supheler bitti hoca biliyor herseyi ve sorun şu BENIM KAYINVALIDEM BUYUCUMU BIZ NAPICAZ NASIL KORUNCAZ
Bide diyo oğlum bi tabak daha yer misin. Kocamı şeytana çevirmeye çalışıyor çakma potterİksir hazırlamış o çaktırmadan.
Ucuz olsun demiştirAcemi hocaya gitmiş o yaaa
Kendi oğluna bunu yapan sana neler yapmaz bir düşün. Git terlik al yüzüne bakarak üç kere yere vur "tuz sana kocam bana" de, bozulur o.Bide diyo oğlum bi tabak daha yer misin. Kocamı şeytana çevirmeye çalışıyor çakma potter
Bu kk da , kocama buyu yaptılar konularindan ne kadar bıktım ve etkilendimse rüyamda kocam beni dövüyorduEvde tuz gören hocaya koşuyor.
Allah akıl verince düzelir bacım ya üzülme.
Ay sağ ol kardeeeş göz göre göre gül gibi kocamdan olacaktımKendi oğluna bunu yapan sana neler yapmaz bir düşün. Git terlik al yüzüne bakarak üç kere yere vur "tuz sana kocam bana" de, bozulur o.
E çünkü yasak.Daha konu acilmadan elinden oyuncgi alinmis cocuk gibi hemen muneyi cagirmiyirlar mi deliriyorum!
Bu ev neden temizlenmiyor?Birde o tuz iki ay kalmış yerde. Adam vardır bir keramet diye düşünmüştür
Bu kk da , kocama buyu yaptılar konularindan ne kadar bıktım ve etkilendimse rüyamda kocam beni dövüyordu
Büyü yaptılar heralde yoksa niye dövsun diyordum asdadsfaffdafssdass
Bereketi kaçmasın diye cmdmdksmmdBu ev neden temizlenmiyor?
Ya yasak oldugunu biliyirum, zaten en gece 1-2 saate adminler fark edip konuyu kapatacaklar yani gerek yok yangin var diye bagirmayaE çünkü yasak.
Bu konulardan her ay bir tane mutlaka açılıyorHangi ara uyudunda rüya gördün. Yoksa akşam yemeğinde büyülü tuz mu vardı
Rapor ederken size soralım bari bi dahakine.Ya yasak oldugunu biliyirum, zaten en gece 1-2 saate adminler fark edip konuyu kapatacaklar yani gerek yok yangin var diye bagirmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?