- 19 Aralık 2014
- 6.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.444
- 748
- Konu Sahibi Myworldhappy
-
Allah sizi ne yapmasın e mi, afedersiniz anırarak güldümHocanın okuduğu billur tuz'muş. Evde bulunan torku.
Tabi ki bir çok dinde- inanışta varolan bir şey lakim hanımefendi ‘hocaya’ gitmiş papaza ya da vodoo büyücüsüne ya da cadıya değilben de müslüman olduğu çıkarımında bulundum. Hocaya gideceğine otursun inandığı dine göre koruna yollarına baksın.
Benim kayınvalidem de yapıyor aynı sebepten. Hep Şaman adetleri bunlar.anamm bu tuz işi sıkıntılıymış benim kv de nazar değmesin diye tepemizde falan gezdiyor bak şimdi korktumtabi o tuz gezdirirken ben onun nazarından korunmak için okuyup üflüyorum
Ancak bizim aklimizda taaa 5 ay once buyu muhabbetinde hoca belki bizi kandiriyordur diyorduk...
Yok yok onun için demedim, mune hanım diyince akla ölümcül kurukafa gelir, ondanFark etmez, voldinin de burnu yok
Allah akıl fikir versin.Merhabalar, başıma çok büyuk birsey geldi esimle bosanma aeifesine girdik hemde daha lohusayken ki esim bamnaska biri oldu vs vs derken dedim bubiste birsey var hocaya gittim ve hoca bende ve esimde ve cocuklarda 9 13 ve cocuklarda dahi buyu oldugunu ve kayinvalidemin buyucu oldugunu ve bize durup durup buyu yaptigini soyledi. Neyse dualar verdi okuduk vs cokta degisen bisi olmadi hafiftenduzelme oldu derken.. ben arastirdim tuz buyuyu bozarmis vs babama tuz okuttum o tuzu heryere serptim. Sonrasinda esim tuzlari gordu. Bende ilk soylemedim.. Oda hocaya sormus hoca 2 ay once yapilmis demiski dogru.. bende itiraf ettim ama hocanin okudugu tuzlar dedim gecistirdim.. esimde hocayandemis hocam sucluyu bulduk esim yapmis sizin tuzlari etrafada serpmis demis.. sonra hoca o benim.okudugum tuzlar degil demis..buda dogru sonrasinda ben itiraf ettim vs esim bisi demedi....Ancak bizim aklimizda taaa 5 ay once buyu muhabbetinde hoca belki bizi kandiriyordur diyorduk... o supheler bitti hoca biliyor herseyi ve sorun şu BENIM KAYINVALIDEM BUYUCUMU BIZ NAPICAZ NASIL KORUNCAZ
Adam doğuştan odunmuş ama karısı yeni farketmiş , kendine bir odundan çocuk mu yaptım sorusunu sormak yerine şarlatan bir dolandırıcıya para verip kv büyücü mü sorusunu sormuş?Dolandırıcı da tabii ki evet demiş. Parayı kapmış. Sonrasını biz de anlamadık, tuzlu muzlu biseyler olmuşEşinizle sorunlarınızı anlatsaydiniz size daha çok yardımcı olabilirdik.
Biraz daha bekleyin sakin olun derimNe yapalım siz söyleyin. Keyfiniz arzunuz nasıl ister
Ben buna niye bu kadar güldümAllah allah ya çok ilginç gerçekten. Kaç dakika düşündükten sonra böyle bir şüpheye düştünüz?
HahahahahhahhahahaahSupernatural yeni sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?