Büyü hoca muska boşanma karabasan bağlama düğün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özele gelin ben bozarım büyüleri

Buyuye inaniyorsaniz muslumansinizdir nasil bir cikarim ya

Banlancam simdi ama buyu sadece islamla alakali bir şey degil, inananlar da musluman olmuş olmuyor.

Neyse kactim baay

Buyuye inaniyorsaniz muslumansinizdir nasil bir cikarim ya

Banlancam simdi ama buyu sadece islamla alakali bir şey degil, inananlar da musluman olmuyor.
Çünkü İslam’da büyü varolan bir şey ama inananlara yasaklanmış bir şey. Bknz Hz. Süleyman’ın kıssalarına Yine Kur’an’da geçen Harut ve Marut kıssasına. Sihir büyü İslam’ca varlığı kabul edilmiştir. Araştırmanızı tavsiye ediyorum. Ama insanların hayatlarını etkileyecek hayati kararlar aldıracak bir şey değildir.Müslüman olan biri de herhalde Kur’anda yazılanları kabul ediyordur diye düşünüyorum.

Buyu islamda yoktur demiyorum ama buyu islama özel, sadece islamda olan bir şey degil diyorummm. Dolayisiyla buyuye inanan herkes musluman olmuyor diyoorumm. Diyorumm diyorum

Buyu islamda yoktur demiyorum ama buyu islama özel, sadece islamda olan bir şey degil diyorummm. Dolayisiyla buyuye inanan herkes musluman olmuyor diyoorumm. Diyorumm diyorum
Tabi ki bir çok dinde- inanışta varolan bir şey lakin hanımefendi ‘hocaya’ gitmiş papaza ya da vodoo büyücüsüne ya da cadıya değil ben de müslüman olduğu çıkarımında bulundum. Hocaya gideceğine otursun inandığı dine göre koruna yollarına baksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…