- 11 Aralık 2018
- 42.626
- 264.898
- 598
- Konu Sahibi Myworldhappy
-
Özele gelin ben bozarım büyüleriMerhabalar, başıma çok büyuk birsey geldi esimle bosanma aeifesine girdik hemde daha lohusayken ki esim bamnaska biri oldu vs vs derken dedim bubiste birsey var hocaya gittim ve hoca bende ve esimde ve cocuklarda 9 13 ve cocuklarda dahi buyu oldugunu ve kayinvalidemin buyucu oldugunu ve bize durup durup buyu yaptigini soyledi. Neyse dualar verdi okuduk vs cokta degisen bisi olmadi hafiftenduzelme oldu derken.. ben arastirdim tuz buyuyu bozarmis vs babama tuz okuttum o tuzu heryere serptim. Sonrasinda esim tuzlari gordu. Bende ilk soylemedim.. Oda hocaya sormus hoca 2 ay once yapilmis demiski dogru.. bende itiraf ettim ama hocanin okudugu tuzlar dedim gecistirdim.. esimde hocayandemis hocam sucluyu bulduk esim yapmis sizin tuzlari etrafada serpmis demis.. sonra hoca o benim.okudugum tuzlar degil demis..buda dogru sonrasinda ben itiraf ettim vs esim bisi demedi....Ancak bizim aklimizda taaa 5 ay once buyu muhabbetinde hoca belki bizi kandiriyordur diyorduk... o supheler bitti hoca biliyor herseyi ve sorun şu BENIM KAYINVALIDEM BUYUCUMU BIZ NAPICAZ NASIL KORUNCAZ
Karışık var mıBaşlık şey değil mi ya bölüm geçmek için bütün tuşlara basarken ben
Bu da iyiymişKarışık var mı
var
yükle
gibi geldi bana da
Bence baştan aşağı fakesiniz ama adam yerine koyup cevap yazacağım. Büyüye inanıyorsanız müslümansınızdır. İslamda Allah izin vermedikçe hiçbir şey olmaz madem öyle Allah’a sığının. Yine İslam’da namaz kılan abdestli gezen insan korunur sayılır. O zaman namaz kılın abdestli gezin.al sana korunma yöntemi.
Türk dizilerini izlerken bir yerden sonra mantık aramıyorsun ya bu da öyle işteBu ev neden temizlenmiyor?
Kaynana ile uğraşana kadar iki süpürge çalsın şu eve, öff.Türk dizilerini izlerken bir yerden sonra mantık aramıyorsun ya bu da öyle işte
Çünkü İslam’da büyü varolan bir şey ama inananlara yasaklanmış bir şey. Bknz Hz. Süleyman’ın kıssalarınaBuyuye inaniyorsaniz muslumansinizdir nasil bir cikarim ya
Banlancam simdi ama buyu sadece islamla alakali bir şey degil, inananlar da musluman olmuyor.
Ne yapalım siz söyleyin. Keyfiniz arzunuz nasıl isterDaha konu acilmadan elinden oyuncgi alinmis cocuk gibi hemen muneyi cagirmiyirlar mi deliriyorum!
Lahmacun mu bu yaPul biber attı kabul olur mu
Çünkü İslam’da büyü varolan bir şey ama inananlara yasaklanmış bir şey. Bknz Hz. Süleyman’ın kıssalarınaYine Kur’an’da geçen Harut ve Marut kıssasına. Sihir büyü İslam’ca varlığı kabul edilmiştir. Araştırmanızı tavsiye ediyorum. Ama insanların hayatlarını etkileyecek hayati kararlar aldıracak bir şey değildir.Müslüman olan biri de herhalde Kur’anda yazılanları kabul ediyordur diye düşünüyorum.
Tabi ki bir çok dinde- inanışta varolan bir şey lakin hanımefendi ‘hocaya’ gitmiş papaza ya da vodoo büyücüsüne ya da cadıya değilBuyu islamda yoktur demiyorum ama buyu islama özel, sadece islamda olan bir şey degil diyorummm. Dolayisiyla buyuye inanan herkes musluman olmuyor diyoorumm. Diyorumm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?