• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü ile evlenen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman şu büyü muhabbetlerinden 3 aydır içim şişti birşey olmasın koca kıtlığında bulduğum kocamın ailesi ne olsa büyü var bizde diyorlar yahu birşeyide Allahtan bil hemen kuldan bilme büyü yapanda ben yada ailemmiş deli olucam.

Aman şu büyü muhabbetlerinden 3 aydır içim şişti birşey olmasın koca kıtlığında bulduğum kocamın ailesi ne olsa büyü var bizde diyorlar yahu birşeyide Allahtan bil hemen kuldan bilme büyü yapanda ben yada ailemmiş deli olucam.
Kocam diyosun döndün mü yoksa

Ya bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
Allah'ın yakıştırdıgini sorgulamak bize düşmez.Buyu değil o kader🙋

Kadere inanın insanları dış görünüşüyle yargılamayın. Çirkin gördüğün insanı bir de sevdiğinin gözünden gör... Onların büyü yapıp yapmadığını bilmem ama insan kalbinin ekmeğini yer. Ben sizde biraz hasetlik gördüm...

Yoo hasretlik yok kocalarıyla övünüp duruyorlar yok şöyle zengin yok mesleği şu fln filan
Ve bu Sizi rahatsız ediyor üstüne büyü yapıldığını düşünüyorsunuz... bence hasetlik, içten içe kıskanıyorsunuz. Benim neyim eksik diyorsunuz...

İnsanoğlu'nun en büyük yanılgılarından biri kendini zeki diğerlerini aptal sanmasıdır.
IMG_0442.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X