Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayse 3 aylik cocugun varmis.Birakacak kimsen yok mu?Yagerçek mi
o zaman yaşasın kötülük, Ben iyilerin kazandığını görmedim mutlularında ahey Ahey
![]()
Nasil alisabildin mi annelige,zorlaniyormusun?Şu an 5 aylık oldu![]()
AAaaaa ilk defa alıntı yaparak mesaj yazdın şuan kendimi şanslı hissediyorum.
valla burdakiler mi kötü yoksa aklından pandemi sürecinde işsiz kalan kocanı boşamak geçen sen mi bilemedim
Ayse hanım kendi hayatının boşluğu içinde burda vakit öldürüyor. Zira kendisi ezelden beri yapayalnız bir insan olduğu için insanların birbiri ile byü yaparak iletişim kurduğunu sanıyor.Şu an 5 aylık oldu![]()
zor bir hayatın var hem amcanla babanın bakımını hemde bebeğinin bakımını üstlenmişsin ama açtığın konular uslubun takıldığın şeyler tuhafYagerçek mi
o zaman yaşasın kötülük, Ben iyilerin kazandığını görmedim mutlularında ahey Ahey
![]()
Sen ne arıyordun buradan oturup seninle milletin kocalarını büyü ile nasıl bulduğunu mu konuşacağızYok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
Evet bu doğru ezelden beri değil ama son 2015 ten beri çok yalnızım gecemi gündüz mü kışmı yoksa yazmı hiç farketmediğiniz ölü gibi yaşadığınız oldumu hiç, en sevdiğiniz varlık elinizden alındımı, iyiliğiniz size iftira olarak geri döndümü hiç ölümle burun buruna geldinizmi ve tüm bunlar üst üste gelirken güçlü olmak zorunda kaldınızmı hikayem çok derin anlatsam anlamazsınızki ama dileğim şuki benim yaşadıklarımı siz yaşamayın
Aslinda cok benzerlerini yasadim, hemen hemen ayni diyebiliriz. Ustelik ben 2013’ten beri yasiyorum ama bugun kimsenin buyu ile mi evlendigini dusunmuyorum. Bence destek alin, ben aldimEvet bu doğru ezelden beri değil ama son 2015 ten beri çok yalnızım gecemi gündüz mü kışmı yoksa yazmı hiç farketmediğiniz ölü gibi yaşadığınız oldumu hiç, en sevdiğiniz varlık elinizden alındımı, iyiliğiniz size iftira olarak geri döndümü hiç ölümle burun buruna geldinizmi ve tüm bunlar üst üste gelirken güçlü olmak zorunda kaldınızmı hikayem çok derin anlatsam anlamazsınızki ama dileğim şuki benim yaşadıklarımı siz yaşamayın
Biz de bunu anlamadık. Başkalarının okumuş koca bulmalarından çok daha büyük sorunların var. Napacaksın elin okumuşunu? Kendi hayatını nasıl güzelleştirebilirsin ona bak. Elin iyisi de güzeli de bitmez. Elin tavuğu ele kaz, elin gelini ele kız görünür derlerEvet bu doğru ezelden beri değil ama son 2015 ten beri çok yalnızım gecemi gündüz mü kışmı yoksa yazmı hiç farketmediğiniz ölü gibi yaşadığınız oldumu hiç, en sevdiğiniz varlık elinizden alındımı, iyiliğiniz size iftira olarak geri döndümü hiç ölümle burun buruna geldinizmi ve tüm bunlar üst üste gelirken güçlü olmak zorunda kaldınızmı hikayem çok derin anlatsam anlamazsınızki ama dileğim şuki benim yaşadıklarımı siz yaşamayın
Sen bunlari kimse yasamadi mi saniyorsun?Evet bu doğru ezelden beri değil ama son 2015 ten beri çok yalnızım gecemi gündüz mü kışmı yoksa yazmı hiç farketmediğiniz ölü gibi yaşadığınız oldumu hiç, en sevdiğiniz varlık elinizden alındımı, iyiliğiniz size iftira olarak geri döndümü hiç ölümle burun buruna geldinizmi ve tüm bunlar üst üste gelirken güçlü olmak zorunda kaldınızmı hikayem çok derin anlatsam anlamazsınızki ama dileğim şuki benim yaşadıklarımı siz yaşamayın
Insanları çirkin ve guzel diye ayıran senin zihniyetin mi iyiYok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
işte biz bunları değil açtığınız konuları biliyoruz yorumluyoruz kendinizi daha iyi ifade etseniz yorumlar bu boyuta gelmezdi.belkide babanızın yanına taşınmanız iyi gelmedi sizeEvet bu doğru ezelden beri değil ama son 2015 ten beri çok yalnızım gecemi gündüz mü kışmı yoksa yazmı hiç farketmediğiniz ölü gibi yaşadığınız oldumu hiç, en sevdiğiniz varlık elinizden alındımı, iyiliğiniz size iftira olarak geri döndümü hiç ölümle burun buruna geldinizmi ve tüm bunlar üst üste gelirken güçlü olmak zorunda kaldınızmı hikayem çok derin anlatsam anlamazsınızki ama dileğim şuki benim yaşadıklarımı siz yaşamayın