• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü ile evlenen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya 😂 gerçek mi 🤮 o zaman yaşasın kötülük, Ben iyilerin kazandığını görmedim mutlularında ahey Ahey 😂🤣
Ayse 3 aylik cocugun varmis.Birakacak kimsen yok mu?
Yarin biraz dolas gel,bir dondurma ismarla kendine,cok yorulmussun anladim seni...

Ya 😂 gerçek mi 🤮 o zaman yaşasın kötülük, Ben iyilerin kazandığını görmedim mutlularında ahey Ahey 😂🤣
zor bir hayatın var hem amcanla babanın bakımını hemde bebeğinin bakımını üstlenmişsin ama açtığın konular uslubun takıldığın şeyler tuhaf
mutsuzsun belki de psikolojik destek almak iyi gelecek bunu tüm iyi niyetimle yazıyorum

Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
Sen ne arıyordun buradan oturup seninle milletin kocalarını büyü ile nasıl bulduğunu mu konuşacağız

Her nasip vaktine esirmis. Böyle şeylerle meşgul etmeyin kendinizi fal-büyü vs boş işler. Allah'tan isteyin , gönlünüze göre versin inşallah en kısa zamanda

Evet bu doğru ezelden beri değil ama son 2015 ten beri çok yalnızım gecemi gündüz mü kışmı yoksa yazmı hiç farketmediğiniz ölü gibi yaşadığınız oldumu hiç, en sevdiğiniz varlık elinizden alındımı, iyiliğiniz size iftira olarak geri döndümü hiç ölümle burun buruna geldinizmi ve tüm bunlar üst üste gelirken güçlü olmak zorunda kaldınızmı hikayem çok derin anlatsam anlamazsınızki ama dileğim şuki benim yaşadıklarımı siz yaşamayın

Evet bu doğru ezelden beri değil ama son 2015 ten beri çok yalnızım gecemi gündüz mü kışmı yoksa yazmı hiç farketmediğiniz ölü gibi yaşadığınız oldumu hiç, en sevdiğiniz varlık elinizden alındımı, iyiliğiniz size iftira olarak geri döndümü hiç ölümle burun buruna geldinizmi ve tüm bunlar üst üste gelirken güçlü olmak zorunda kaldınızmı hikayem çok derin anlatsam anlamazsınızki ama dileğim şuki benim yaşadıklarımı siz yaşamayın

e o zaman bunları yazaydın da insan gibi akıl vereydik bacım?
beyin sapımıza kadar soktun mevzuyu?

Aslinda cok benzerlerini yasadim, hemen hemen ayni diyebiliriz. Ustelik ben 2013’ten beri yasiyorum ama bugun kimsenin buyu ile mi evlendigini dusunmuyorum. Bence destek alin, ben aldim

Biz de bunu anlamadık. Başkalarının okumuş koca bulmalarından çok daha büyük sorunların var. Napacaksın elin okumuşunu? Kendi hayatını nasıl güzelleştirebilirsin ona bak. Elin iyisi de güzeli de bitmez. Elin tavuğu ele kaz, elin gelini ele kız görünür derler

Sen bunlari kimse yasamadi mi saniyorsun?
Biraz sabir,biraz caba,bir gun hersey daha iyi olur insallah.Annesin,anneler hep ayakta olur.
Herkesin hikayesini bilemezsin neler yasadi...

Bu konunun destek le bir ilgisi yok inanın ciddi sordum hatta tm bunu geçelim daha ciddi şeyler de sordum, ama cvplar insan lar çok acımasız burası dert paylaşım platformu değil yargılama ve dalga geçme platformu olmuş halbuki kadınlar birbirini anlamalı evet büyü ile evlenen çok insan var çevremde

Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
Insanları çirkin ve guzel diye ayıran senin zihniyetin mi iyi🤔 iyi ki bizim gibiler var :KK9:

işte biz bunları değil açtığınız konuları biliyoruz yorumluyoruz kendinizi daha iyi ifade etseniz yorumlar bu boyuta gelmezdi.belkide babanızın yanına taşınmanız iyi gelmedi size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X