Büyü mü??? O da ne???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Aranızda bu konularda bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar ya ben böyle şeylere inanmam fal bile baktırmam ama bir arkadaşım kafama soktu Kuranda bile yazıyor sende de olabilir diye. Gerçekten yazıyor mu?
Ciddi ciddi şimdi düşününce hak vermeye başladım elim kolum bağlı gibi bazı konularda çok köşeye sıkıştım ama dini anlamda da bu anlamda da bilgilerim zayıf
Beni bilgilendirebilir misiniz? Varsa böyle bir şey ne yapmalıyım? Birine mi gitmeliyim? Öyleyse İzmirde bu işlerden anlayan bilir misiniz? Eğer buradan yazmak yasak ise özelden yazabilirseniz sevinirim.
Şimdi anlatsam belki siz de hak verirsiniz neden böyle anlamadığın şeyler yapıyorsun amaçsız amaçsız ölüme mi yürüyorsun diye belki hakikaten kendi sonumu hazırlıyorum artık ama elimden bir şey gelmiyor sanki sorularınız olursa da cevaplayabilirim
Ama büyü diye bir şey olamaz ki ya olamaz, gerçekten bilenlerden yardım istiyorum bu konuda artık biri bana yol göstersin, ne yapayım bilmiyorum histerikleştim çıldıracağım :(

Dipnot: Alıntı yapmazsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Büyücü,falcı aramak yerine ibadete yönelseniz daha huzurlu olursunuz...:ssz:

kendi sonumu hazırlıyorum elimm kolum bağlı derken canım neler yapıyorsun . büyü diye de bir şey var ayrıca inanmıyorsun pek galiba ama.kuranda da geciyor canım. yapan da yaptıranda çok büyük günaha giriyor. umarım yapılmamıştır sana

evet Kuran da geçoyor, en buyuk affedilmeyecek gunahlar arasinda da geçiyor buyu yapmak , yaptirmak ... yani var oldugu kesin ( kitabimiza inanmak imanin $arti )
ama sende olup olmadigini bilemeyiz biz ..
bol bol dua et varsada rabbim bozsun diye ..

Alıntı yapınca ne oluyor ki ?? :37:

büyü büyük günah ve çok zordur.. ben yapabileceklerine inanmam.. Siz en iyisi bir psikoloğa gidin

kendi sonumu hazırlıyorum elimm kolum bağlı derken canım neler yapıyorsun . büyü diye de bir şey var ayrıca inanmıyorsun pek galiba ama.kuranda da geciyor canım. yapan da yaptıranda çok büyük günaha giriyor. umarım yapılmamıştır sana

Ben sana özelden yazayım istersen şimdi esas soruya cevap alamayacak gibi hissettim :(

Büyü varsa görünmeyen varlıklar musallat olur çoğunlukla.
İnsanı delirtir.
Var mı böyle aşırı durumlar?
Öyle her sıkışmışlık hissi yaşayan da büyü yapıldı bana deyip duruyor. :ssz::ssz:
Kolay değil bu işler.
Herkes tutturamaz ayrıca.

Paranormal sitelerde daha fazla yardımcı olurlar.
Mesela estanbul.com.

Büyü varsa görünmeyen varlıklar musallat olur çoğunlukla.
İnsanı delirtir.
Var mı böyle aşırı durumlar?
Öyle her sıkışmışlık hissi yaşayan da büyü yapıldı bana deyip duruyor. :ssz::ssz:
Kolay değil bu işler.
Herkes tutturamaz ayrıca.

Paranormal sitelerde daha fazla yardımcı olurlar.
Mesela estanbul.com.

Yok sıkışmışlık hissini iyi bilirim konuyu dağıtmamak için yazmıyorum. Aşırı durumlar var evet histerikleşiyorum normalde yapmayacağım şeyler yapıyorum aklı başında bir insandım öyle davranırdım

Son düzenleme:
Ben sana özelden yazayım istersen şimdi esas soruya cevap alamayacak gibi hissettim :(

anladım, tahmin ettim zaten öyle bir şey olduğunu.ama arkadaşların dediği gibi herkes yapamaz ve tutturamaz.isi hoca yoluyla değil öncelikle psikolojk olarak halletmelisin. bi tanıdığım hoca olmadan bu durumu atlatti her şey sende bitiyor yani canım içini ferah tut. ayrıca özelden yazma hakkım yok o yüzden buradan yazdm

Mesaj tekrarı..................

Son düzenleme:
büyü yapmak yada yaptırmak kolay değil diye biliyorum, hem zor hem masraflı en önemlisi de çok günah, hem inanmayana tutmaz derler bizim burda, belkide bana büyü yapılmıs diyerek kendini dinliyorsun, beyninde sana oyun oynuyor

O zaman yapacak bir şey yok.
Burada özelden ya da genelden size hiç kimse büyücü adresi vermez.
Gidiniz başka sitelerden araştırınız.

Büyücü adresinden ziyade bunun aslı var mı yok mu bunu soruyorum benim bilgim yok
Neden tersliyorsunuz ki

ayrıca ordan burdan duydugun hocalara gitmeni hiç tavsiye etmem, benim bir arkadasım gitmişti sırf düzenli para alsın diye büyü var sende deyip her ay cagırmıştı kızı, bozulan psikolojisi de cabası:47:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X