Büyü mü??? O da ne???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet büyü var hatta papaz Rus vs diye çeşitleri bile var en güçlüsünün de Rus büyüsü olduğu söylenir. Yapmak 7 büyük günahdan biridir. Belirtisi de öyle her zaman farklı şeyler görmek vs olmaz.büyü yü inkar eden de mürted olur.çoğu insan inanmayıp inkar etsede aslında öyle vakalar var ki insanın görseydiniz de keşke bi o zaman yorum yapsaydınız diyesi gelmiyor da değil yani. Nas felak ve tabii âyetel kürsi okuyun bol bol inşallah Allah dilemezse tutmaz

Evet büyü var hatta papaz Rus vs diye çeşitleri bile var en güçlüsünün de Rus büyüsü olduğu söylenir. Yapmak 7 büyük günahdan biridir. Belirtisi de öyle her zaman farklı şeyler görmek vs olmaz.büyü yü inkar eden de mürted olur.çoğu insan inanmayıp inkar etsede aslında öyle vakalar var ki insanın görseydiniz de keşke bi o zaman yorum yapsaydınız diyesi gelmiyor da değil yani. Nas felak ve tabii âyetel kürsi okuyun bol bol inşallah Allah dilemezse tutmaz

Siz sanırım baya şey gördünüz bu konuda. Merak etmedim ve korkmadım değil böyle deyince.

Ve ben bayadır boş bırakmışım sanırım ibadet yönümü, dinime uzak kalmış, bırakılmışım :( dediğinizden beri söylediklerinizi okuyorum kızlar da içim ferahladı ya yüreğime su serpildi derler ya iki saat önce hop oturup hop kalkıyordum neden diye ve bu durum, değişim beni çok şaşırttı...

Son düzenleme:
Evet hem de çok fazla ..ama elhamdülillah bu korkularımı yenmeme sebep oldu. Büyüyü sadece insanlar yapmıyor, büyü yapmakta öyle anlatıldığı gibi atla deve değil.çok paraya da yapılmıyor (en azından istanbul da) .. Ama vebali çok büyük yani müslümanım dien birisi yaptırmaz emin olun.. Baş ağrısı vs değil genel de daralma intihar düşünme ya da karşı saki insana karşı farklı suretler görme hatta musallat etme bir sürü sonucu var. İnanmayanlar için de ;nette evinde sürekli yangın çıkan aile diye aratın ve buraya mantıklı bi açıklama yapın mantık sınırlarınızı çok merak Ettim de...

Konu kapatılacak ama yine de söylemek istiyorum.

1-Büyü vardır.
2-Kafaya fazla takmamak anlam yüklememek lazımdır.
3-Büyüyle uğraşmamalıdır.
4-Çok korkuyorsanız da asla paranızı cinci hocalara kaptırmayınız.
5-Korunmak istiyorsanız Allah (cc) sığınmanız yeterlidir. Kuran-ı Kerim'de bununla ilgili bir çok ayet vardır.
6-O böyle demiş şu şöyle demiş diye kafalar bulandırılmamalıdır.
7-Forumda böyle konular açılmamalıdır.

Mesaj sayım dolduğunda mesajına cevap vereceğim inşallah ama insanların hocalara güveni kalmamış anladığım kadarıyla ama bu işi gerçekten yapan insanlar para almıyor :34:

Her işe besmele ile başlarsanız büyü etkileyemez !
Siz meşgale arıyorsunuz gibi geldi bana .

Google baktım yarabbim ne tuhaf büyüler var öyle , arkadaşım okuma sakın girip bunları etkilenmemek mümkün değil uzak dur araştırma .

Son düzenleme:
ah canim sakin bulasma haci hocalara bak benim kardesim 6 yasindayken kurban bayraminda hayvani kesilirken gordu kriz gecirdi ogun aksami dr goturdu annemler ama gecmedi dahada ilerledi yine babaanneme gitmistik tuvaletin camindan kedi uzerine atladi 10 yasinda falandi birden o kurban olayindan sonar kesinlikle karanlikdan korkuyor ve yalniz kalamiyordu bide bu eklenince hepten siyirdi neyse dr falan fayda etmedi bi komsu demis anneme hoca var muska yazdiralim gitmisler o gecesi kardesim Allahim soylemeye bile dilim varmiyor cok korkuncdu kardesim son ciglik bagiriyordu beni olduruyorlar bize saldiriyordu kurtarin beni oldurecekler nasil korkuncdu babam kucaginda dr yetistirdi sakinlestirici vurdular cocuk oyle sakinlesti neyse annem konuyu kapatti ama kardesim hic karanlikda uyumadi ve yalniz kalmadi evlenince kayinvalidesi sen evde otur ben 5 dk gelecem anneanene gidiyorum demis kardesimde anlatmis boyle boyle diye oda yine komsuya gidecez diye yalan soyleyip hocaya goturmus kardesim evine gelmis geceden asayim demis camasirlari balkano Sabah ise yetisemem diye ALLAHIM yasadigi seyler anlatti cok korkuncdu ben bile tirsdim ve gunlerce devam etmis esini bile istemiyor ciglik atiyormus eside annesine sormus oglum kotu birsey yapmadim muska yaptirdim korkusu gecsin diye neyse muskayi akan suya atmislar kardesimde evden muska gidince rahatlamis sakin bulasma bak bunlar gibi ne gercekler var haci hoca bos isler birde 3 harfliler musallat olur basina sakin haaaa bol bol dua et her yasadigimiz seyler buyu olsaydi ve hocalar cozseydi sorunlu bir tane insan kalmazdi yeryuzunde

Neden böyle bir şey yaptığınızı sorabilir miyim? Size ne gibi bir zararım oldu?

Seninle ilgili hicbir sıkıntım yok, birbirimizi tanımıyoruz bile. Zarar asla....

Yalnız şöyle bir durum var daha önceki hiçbir konumda içerik boşaltmadım. Ama bazen şu oluyor konunun yanlış bir noktasına takılındığında değiştiriyorum. Mesela başlangıçta büyücü arıyorum zannettiler bunu düzelttim gibi gibi neyse niye açıklıyorsam

Siz yenisiniz forumda. Konu açarlar, alıntı yapmayın derler, icerik boşaltırlar biz de alık alık bakarız. Sen değil X de acsa konuyu alıntı yaparım. En azından bir kişi alıntı yapsın da diğerleri de okuyabilsin konuyu.

Yani sadece konusahibi istemiyor diye bunu yapmayacak değilim/değiliz.

Seninle hicbir kişisel husumetim yok yanlış anlama, Kk nın kanayan yarasına parmak bastım sadece :)

Hayir bence o konuda takintisi var ondan istemiyor. Bosaltacagini hic dusunmedim.

Sen düşünmedin landın ama ben düşündüm....

Büyü yapanda yaptıranda iflah olmaz.
7 Büyük günahdan birisidir.
Siz kendinizi okuyun bol bol.
Beslemesiz bir iş tutmayın.
Rabbimize sıgının dua edin.
İbadet etmeyi beceremiyorum demişsiniz.
Becerememek diye birşey yok, öğrenmek istedikten sonra.
Artık internette bile namaz abdest vs videoları var.
Korkmayın Allah'a emanetsiniz.

Evet hem de çok fazla ..ama elhamdülillah bu korkularımı yenmeme sebep oldu. Büyüyü sadece insanlar yapmıyor, büyü yapmakta öyle anlatıldığı gibi atla deve değil.çok paraya da yapılmıyor (en azından istanbul da) .. Ama vebali çok büyük yani müslümanım dien birisi yaptırmaz emin olun.. Baş ağrısı vs değil genel de daralma intihar düşünme ya da karşı saki insana karşı farklı suretler görme hatta musallat etme bir sürü sonucu var. İnanmayanlar için de ;nette evinde sürekli yangın çıkan aile diye aratın ve buraya mantıklı bi açıklama yapın mantık sınırlarınızı çok merak Ettim de...

Yazmadan duramadım zaten konu kapanacak da...
evet büyü zordur,her köşe başında büyü yapanların büyüsünün tuttuğunu nereden biliyorsunuz.çoğu hatta tamamı para tuzağı.. vebali büyük..

o evinde yangın çıkan ailenin evine kamera konduktan sonra hiç yangın çıkmadı :) ailenin psikolojik desteğe ihtiyacı var,muhtemelen çocuklar yapıyor :34:

hee konu sahibi, çok takıldıysan bak köşe bucak ara işte, çengelli iğnedir,düğümlü iptir..vs. alakasız sarılı bişeyler.. bulursan da sokaktaki çöp kutusuna at gitsin.. :ssz:

Dua etmek Allah'a sığınmak en güzelidir.

Seninle ilgili hicbir sıkıntım yok, birbirimizi tanımıyoruz bile. Zarar asla....

Siz yenisiniz forumda. Konu açarlar, alıntı yapmayın derler, icerik boşaltırlar biz de alık alık bakarız. Sen değil X de acsa konuyu alıntı yaparım. En azından bir kişi alıntı yapsın da diğerleri de okuyabilsin konuyu.

Yani sadece konusahibi istemiyor diye bunu yapmayacak değilim/değiliz.

Seninle hicbir kişisel husumetim yok yanlış anlama, Kk nın kanayan yarasına parmak bastım sadece :)

Sen düşünmedin landın ama ben düşündüm....

Bembeyaz masa ortusunu kirleten cocuklar gibisin. Bak alinti yapmayin dedin ama ben yaptim bakkkk dedinn. Konu sahibiyle ozelden konustum ben , zaten hassas bir donemde. Sen alinti yapsan ne olur yapmasan ne olur bana gore ama o acikca rahatsiz oluyor. Konuyu silse , Mune ya da Kazen geri donduruyor merak etme. Bunu da ben dusundum.

Hep bir polemik hep bir tartisma biktik artik. Bir sorunun varsa ozelden hallet . Insanlarin gozune sokup sokup durma !!!

Son düzenleme:
Yunus Suresi / 77 : Musa; “Size hak geldiğinde (böyle) mi söylersiniz? Bu bir büyü müdür? Oysa büyücüler kurtuluşa eremezler” dedi.

Felak, 113/1-5: "De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

(MAİDE SURESİ / 110)

Biz Kitabı üzerine yazılı bir kağıtta göndersek ve onlar elleriyle dokunsalar bile, inkâr edenler, tartışmasız: "Bu apaçık bir büyüden başkası değildir" derler.

(EN'AM SURESİ / 7)

Firavun kavminin önde gelenleri dediler ki: "Bu gerçekten bilgin bir büyücüdür.";

(A'RAF SURESİ / 109)

(Musa:) "Siz atın" dedi. (Asalarını) atıverince, insanların gözlerini büyüleyiverdiler, onları dehşete düşürdüler ve (ortaya) büyük bir sihir getirmiş oldular.

Bu ve bunun gibi daha bir çok ayet var Kuran'da. Büyü, affedilmeyen günahlardandır. Allah'a şirk koşmaktır. Var yani Kuran'da. Size yapılmış da olabilir, eleştiren arkadaşlara anlam veremiyorum. Bir insan kendisine büyü yapıldığından şüpheleniyorsa onu doktora yönlendirmek neyin nesi?

Her neyse...

Konu sahibesi arkadaşım, ibadeti beceremiyorum demişsin. İnancını sorgulamak olarak algılama ama inanıyorsan, yapmak istiyor da yapamıyorsan, bilmiyorsan vs sana her şekilde yardım edebilirim. Bak yukarıda kırmızı renkle yazdığım ayetleri oku sürekli. Felak ve nas surelerini oku. Zaten yukarıda yazdığım mealine bile bakınca senin derdine derman olacağını anlarsın

Bembeyaz masa ortusunu kirleten cocuklar gibisin. Bak alinti yapmayin dedin ama ben yaptim bakkkk dedinn. Konu sahibiyle ozelden konustum ben , zaten hassas bir donemde. Sen alinti yapsan ne olur yapmasan ne olur bana gore ama o acikca rahatsiz oluyor. Konuyu silse , Mune ya da Kazen geri donduruyor merak etme. Bunu da ben dusundum.

Hep bir polemik hep bir tartisma biktik artik. Bir sorunun varsa ozelden hallet . Insanlarin gozune sokup sokup durma !!!

Herkes nasıl bakıyorsa öyle görüyor işte. Ben nerden bileyim içerik silip silmeyeceğini, illa özelden mi sormam lazım? Rahatsız oluyorum ben de alıntı yapmayıncılardan, olamaz mı? Sen benimle ilgili birşey düşünme landın, gaz vermeye ve gelmeye devam et lütfen.

Benim kimse ile sorunum yok! Olamaz da! Ama kimselerin benimle sorunu olduğu aşikar. Kiminle kavga ettim, kiminle tartıştım da ben neden bıktınız?

Kazen ya da Mune geri döndürüyor evet, alıntı butonu varsa alıntı yapmak için var polemik için değil. Ünlem işaretlerini birden fazla kullandığında daha mı etkili yorumlar yapmış oluyorsun landın?

Aranızda bu konularda bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar ya ben böyle şeylere inanmam fal bile baktırmam ama bir arkadaşım kafama soktu Kuranda bile yazıyor sende de olabilir diye. Gerçekten yazıyor mu?
Ciddi ciddi şimdi düşününce hak vermeye başladım elim kolum bağlı gibi bazı konularda çok köşeye sıkıştım ama dini anlamda da bu anlamda da bilgilerim zayıf
Beni bilgilendirebilir misiniz? Varsa böyle bir şey ne yapmalıyım? Birine mi gitmeliyim? Öyleyse İzmirde bu işlerden anlayan bilir misiniz? Eğer buradan yazmak yasak ise özelden yazabilirseniz sevinirim.
Şimdi anlatsam belki siz de hak verirsiniz neden böyle anlamadığın şeyler yapıyorsun amaçsız amaçsız ölüme mi yürüyorsun diye belki hakikaten kendi sonumu hazırlıyorum artık ama elimden bir şey gelmiyor sanki sorularınız olursa da cevaplayabilirim
Ama büyü diye bir şey olamaz ki ya olamaz, gerçekten bilenlerden yardım istiyorum bu konuda artık biri bana yol göstersin, ne yapayım bilmiyorum histerikleştim çıldıracağım :(

Dipnot: Alıntı yapmazsanız sevinirim.
önce alıntı yapmadan duramam.
buda benim alışkanlığım,napiim:34:
amaçsızca ölüme yürümek ve kendi sonunu hazırlamak .şunu açarsanız ona göre yorum yapardım da. :8:

Büyü vb. konularda topik açmak yasaktır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X