Sitede büyü hacı hoca konuları yasaktır bilginize..Mrb arkadaslar bisey sorucam ama yanlis anlamayin haci hoca bilmem Allahtan baska kimseye güvenmem büyü nazar sihir bunlarda vardır peygamber efendimiz zamanında da varmış bir yakınıma yapıldığından şüpheleniyoruz çünkü cok belli yani nasıl anladiniz diye sorarsaniz özel nedenler burda aciklayamiyacam ama ve böyle bişey varsa nasil bozabiliriz nasil bozulur bilen kimse varmi
Öylemi ben yeniyim bilmiyordum ama büyü yapmak için degil gercekten yani nasil bozulur hangi dualarla onu sormak icin yazdim yasaksa kaldirayim konuyu diyecem ama nasıl kaldiririm onuda bilmiyorumSitede büyü hacı hoca konuları yasaktır bilginize..
Dine girdiği için yasaktır,konunuzuda siz kaldıramazsınız.Öylemi ben yeniyim bilmiyordum ama büyü yapmak için degil gercekten yani nasil bozulur hangi dualarla onu sormak icin yazdim yasaksa kaldirayim konuyu diyecem ama nasıl kaldiririm onuda bilmiyorum
ben böyle şeylerin inanınca güçlendiğine inanırım inanmayın güçlendirmeyin böyle fikirleri bence kafanızdaMrb arkadaslar bisey sorucam ama yanlis anlamayin haci hoca bilmem Allahtan baska kimseye güvenmem büyü nazar sihir bunlarda vardır peygamber efendimiz zamanında da varmış bir yakınıma yapıldığından şüpheleniyoruz çünkü cok belli yani nasıl anladiniz diye sorarsaniz özel nedenler burda aciklayamiyacam ama ve böyle bişey varsa nasil bozabiliriz nasil bozulur bilen kimse varmi
Kaldirmaniz da yasak. Her halükarda uyari ya da engel alacaksiniz.Öylemi ben yeniyim bilmiyordum ama büyü yapmak için degil gercekten yani nasil bozulur hangi dualarla onu sormak icin yazdim yasaksa kaldirayim konuyu diyecem ama nasıl kaldiririm onuda bilmiyorum
Rukye nedir kusura bakmayin bilmediğim den soruyorumBüyü var tamam da ne büyüsü nasıl yapılmış bunlar da önemli yani çok bilgim yok ama izlediğim filmlerden falan söyleyeceğim iyi bir rukye bulursanız anlar bilir diye düşünüyorum
Ben büyü fakan yapmak istemiyorum bozulmasi icin dua istiyorum sadece
Benim de vampir sorunum vardı. Öneri için tşk cnm.Kapıya sarımsak asın ve gümüş ok bulundurun. Her türlü büyülü yaratık, vampir için etkili bir çözüm
Kapıda sarimsak bozulmaz mi surekli degistirmek mi lazum ve kabuguyla mi asmak lazimKapıya sarımsak asın ve gümüş ok bulundurun. Her türlü büyülü yaratık, vampir için etkili bir çözüm
Rica ederim.Benim de vampir sorunum vardı. Öneri için tşk cnm.
Her derde deva mısın be kadinRica ederim.
Sorunlarınızın detaylı çözümü için Alo 171 Hellsing hattını arayabilirsiniz.
Kurutulmuş Sarımsak veya Sarımsak tozu da kullanabilirsiniz.Kapıda sarimsak bozulmaz mi surekli degistirmek mi lazum ve kabuguyla mi asmak lazim
Büyü vb içerikli konular yasaktır, konuları silmek de yasaktır.Öylemi ben yeniyim bilmiyordum ama büyü yapmak için degil gercekten yani nasil bozulur hangi dualarla onu sormak icin yazdim yasaksa kaldirayim konuyu diyecem ama nasıl kaldiririm onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?