- 21 Ekim 2022
- 173
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi mihribanvb
-
Yok canım minik bebeğim var oraya sokması imkansızÖyle bir şey duymadım hiç. Bu konuda bilgim yok. Büyü konuları sitede yasak ve ban sebebi. Evde küçük çocuk var mı ya da misafir çocuğu geliyor mu? Yanlışlıkla onlar düşürmüş atmış olamaz mı?
Kendimi asırı değersiz hissettirmesi.. her seye karısması.. alacagı bir cicege bile masraf gözüyle bakması..Eşinizle kavga etme sebebiniz nedir peki
Neden evlisinizKendimi asırı değersiz hissettirmesi.. her seye karısması.. alacagı bir cicege bile masraf gözüyle bakması..
Sorun tamamen kocanız ile ilgili. Size düşman olan, büyü yapacağından şüphe ettiğiniz birileri mi var? Evinize sürekli girip çıkan?Kendimi asırı değersiz hissettirmesi.. her seye karısması.. alacagı bir cicege bile masraf gözüyle bakması..
3 yıldır evliyiz son 1 yıldır böyleNeden evlisiniz
Yeni mi böyle oldu
Çocuktan önce nasıldı
Ay bence de ya nebileyim belki büyü olsa çözülürde kocam serefsizi çözülmezSorun tamamen kocanız ile ilgili. Size düşman olan, büyü yapacağından şüphe ettiğiniz birileri mi var? Evinize sürekli girip çıkan?
Boşanın o zaman neden çekiyorsunuzAy bence de ya nebileyim belki büyü olsa çözülürde kocam serefsizi çözülmez
Yok kuşum kocalık değil mevzu bence, son konusuna bı bakSorun tamamen kocanız ile ilgili. Size düşman olan, büyü yapacağından şüphe ettiğiniz birileri mi var? Evinize sürekli girip çıkan?
Çok iyi üfler kendisiolabilir. çözecek hocayı çağırıyorum.Mune
Kendimi asırı değersiz hissettirmesi.. her seye karısması.. alacagı bir cicege bile masraf gözüyle bakması..
Çocuklar falan koymuştur belkiKızlar selam. Evde dün peteğin içinden kuru ekmek parçası çıkardım iki tane. Yanlıslıkla düşme ihtimali yok oraya. Alttan iyice sokulmus sıkıstırılmıs. İçimi korku kapladı büyü olabilir mi ya? Eşimlede zaten sürekli kavga ediyoruz. Ona karsı asırı tahammülsüzüm. Gerci tahammülsüz olmam tamamen onun kabalıgıyla ilgili. Ama kuru ekmek büyüsü diye bir sey var mı ya bilen duyan cok korkuyorum
Asla değil. :) 3 çocuk annesi olarak söylüyorum. Bebiş koymuştur tabi ki de :))Yok canım minik bebeğim var oraya sokması imkansız
Umarım öyledir aman ne bileyim cok üzgünüm iştr aklıma geliyo böyle şeylerÇocuklar falan koymuştur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?