- 23 Ekim 2022
- 2.105
- 5.700
- 88
- Konu Sahibi mihribanvb
-
Eşinizle sorunlarınızı, peteğin içinden çıkan ekmek parçasından büyüye bağlamanız daha büyük sorun bence.Kızlar selam. Evde dün peteğin içinden kuru ekmek parçası çıkardım iki tane. Yanlıslıkla düşme ihtimali yok oraya. Alttan iyice sokulmus sıkıstırılmıs. İçimi korku kapladı büyü olabilir mi ya? Eşimlede zaten sürekli kavga ediyoruz. Ona karsı asırı tahammülsüzüm. Gerci tahammülsüz olmam tamamen onun kabalıgıyla ilgili. Ama kuru ekmek büyüsü diye bir sey var mı ya bilen duyan cok korkuyorum
DiyosunEşinizle sorunlarınızı, peteğin içinden çıkan ekmek parçasından büyüye bağlamanız daha büyük sorun bence.
İnşallah düşündüğün şey değildirUmarım öyledir aman ne bileyim cok üzgünüm iştr aklıma geliyo böyle şeyler
Aynen kuru ekmek büyüsü o. Özellikle peteklerin içine yerleştiriliyor ki bulunması zor olsun etki etsin diye.Kızlar selam. Evde dün peteğin içinden kuru ekmek parçası çıkardım iki tane. Yanlıslıkla düşme ihtimali yok oraya. Alttan iyice sokulmus sıkıstırılmıs. İçimi korku kapladı büyü olabilir mi ya? Eşimlede zaten sürekli kavga ediyoruz. Ona karsı asırı tahammülsüzüm. Gerci tahammülsüz olmam tamamen onun kabalıgıyla ilgili. Ama kuru ekmek büyüsü diye bir sey var mı ya bilen duyan cok korkuyorum
Bir çocuğun yapamayacağı şey yok boşuna kuruntu yapmayın ya sorununuz varsa sorununuz vardır.Kızlar selam. Evde dün peteğin içinden kuru ekmek parçası çıkardım iki tane. Yanlıslıkla düşme ihtimali yok oraya. Alttan iyice sokulmus sıkıstırılmıs. İçimi korku kapladı büyü olabilir mi ya? Eşimlede zaten sürekli kavga ediyoruz. Ona karsı asırı tahammülsüzüm. Gerci tahammülsüz olmam tamamen onun kabalıgıyla ilgili. Ama kuru ekmek büyüsü diye bir sey var mı ya bilen duyan cok korkuyorum
O kadar cinli film izlerim hiç öyle büyü görmedim dkdkdk. Kuvvetle muhtemel eşiniz odun olduğu için kavga ediyorsunuz, havalar yeni ısındı, ekmek düşüp kaloriferin sıcağı ile sıkışmıştır.Kızlar selam. Evde dün peteğin içinden kuru ekmek parçası çıkardım iki tane. Yanlıslıkla düşme ihtimali yok oraya. Alttan iyice sokulmus sıkıstırılmıs. İçimi korku kapladı büyü olabilir mi ya? Eşimlede zaten sürekli kavga ediyoruz. Ona karsı asırı tahammülsüzüm. Gerci tahammülsüz olmam tamamen onun kabalıgıyla ilgili. Ama kuru ekmek büyüsü diye bir sey var mı ya bilen duyan cok korkuyorum
Ay bence de ya nebileyim belki büyü olsa çözülürde kocam serefsizi çözülmez
Büyüye inananlar kendi gerçeklerinden kaçmaya çalışanlar. Sizin iradeniz dışındaki hiçbir şey sizin hayatınızı yönetemez.Kızlar selam. Evde dün peteğin içinden kuru ekmek parçası çıkardım iki tane. Yanlıslıkla düşme ihtimali yok oraya. Alttan iyice sokulmus sıkıstırılmıs. İçimi korku kapladı büyü olabilir mi ya? Eşimlede zaten sürekli kavga ediyoruz. Ona karsı asırı tahammülsüzüm. Gerci tahammülsüz olmam tamamen onun kabalıgıyla ilgili. Ama kuru ekmek büyüsü diye bir sey var mı ya bilen duyan cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?