Büyü olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle sorunlarınızı, peteğin içinden çıkan ekmek parçasından büyüye bağlamanız daha büyük sorun bence.

Büyü müyü demeyin aklım çıkıyor benim korkudan yav

Aynen kuru ekmek büyüsü o. Özellikle peteklerin içine yerleştiriliyor ki bulunması zor olsun etki etsin diye.

Bir çocuğun yapamayacağı şey yok boşuna kuruntu yapmayın ya sorununuz varsa sorununuz vardır.

Eski kiracıdan kalma yada örtü silkelerken düşmüştür. Ekmek büyüsü yok ekmek büyük nimet büyü aleti değildir sanmıyorum eşinizin oluşu odun ve kalas

O kadar cinli film izlerim hiç öyle büyü görmedim dkdkdk. Kuvvetle muhtemel eşiniz odun olduğu için kavga ediyorsunuz, havalar yeni ısındı, ekmek düşüp kaloriferin sıcağı ile sıkışmıştır.

Secmıs evlenmıssınız yetmemiş oturup çocuk yapmışsınız ama yapmayın Allah aşkına çocuğunuzun babasına şerefsiz demeyin yani alenen . Şeref yoksunu birine nie çocuk yaptın yada nie hâlâ evlisin koluna takıp koca die gezdiriyorsun ? Bu kadar mı onursuzsunuz
Ay bence de ya nebileyim belki büyü olsa çözülürde kocam serefsizi çözülmez

Büyüye inananlar kendi gerçeklerinden kaçmaya çalışanlar. Sizin iradeniz dışındaki hiçbir şey sizin hayatınızı yönetemez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…