- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.254
- 548
- Konu Sahibi _donukpudra_
Bu adamla aynı evde nasıl yaşıyorsunuz. Şeytanın vücud bulmuş hali. Babanıza da kim bilir naptı. Oy burdan tırstım ben adamı deli der korkutup
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğunu anlasaydın bu konu burda olmazdı. Gelecek cevaplarada hazırlardın kendini. Kime ne ona ne buna ne diye cırpınmazdın.Evet önemsemiyorum. Yani siz bana öyle söylediniz ben kendimi değiştirecek değilimSaldırı dedim.
Okuyabiliyorsanız sormanıza lüzum yok
Ooo kiraz varsa kesin kirazdan. Çünkü azıcık bile bozulsa hemen kurtlanan şey kirazdır.Dolaplarda çürüten kurtlanan bir şey yok. En çabuk çürüyen şey domates. Onu da kontrol eder atarız. Bir yan kirazdan bahsetmişti. Ben de birkaç tane bozulmuş olan vardı. Çöpe attık dedim. Ondan olduysa zaten bilemem.
Şimdi de size ne?Okuduğunu anlasaydın bu konu burda olmazdı. Gelecek cevaplarada hazırlardın kendini. Kime ne ona ne buna ne diye cırpınmazdın.
Konustukca kendini baltaliyosun![]()
Eskiden fal da bakardıKonu sahibi büyü yapmak öyle herkesin harcı değil yalnız. Onu yapmak için çok farklı bir enerjiye ihtiyaç var. Dedenin büyü yapıp tuttuğu oldu mu? Yani laf olsun diye de söylüyor olabilir bilemedim.
Tamamen yardım alabilmek adına açtım. Bunu tatlı dille söylemek yerine iğreti şekilde söyleyenlere verilen cevapları kaldıramadılar yalnız :)Konunun 15 sayfa yürümesine maşallah demeye geldimİlk defa büyü içerikli bir konu bu kadar ilerledi galiba.
Bu güzeldi:))))Biri konuya buyu yapmis
Kapanamiyor![]()