Büyü olayı yaşayan oldu mu? Bunların büyüyle alakası olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi büyü yapmak öyle herkesin harcı değil yalnız. Onu yapmak için çok farklı bir enerjiye ihtiyaç var. Dedenin büyü yapıp tuttuğu oldu mu? Yani laf olsun diye de söylüyor olabilir bilemedim.

Evet önemsemiyorum. Yani siz bana öyle söylediniz ben kendimi değiştirecek değilim :KK66: Saldırı dedim. :KK66: Okuyabiliyorsanız sormanıza lüzum yok
Okuduğunu anlasaydın bu konu burda olmazdı. Gelecek cevaplarada hazırlardın kendini. Kime ne ona ne buna ne diye cırpınmazdın.
Konustukca kendini baltaliyosun :olamaz:

konuyu okumaya başlayınca kasinmaya başladım resmen.öyle aşırı titiz biride değilimdir ama yinede bir fena oldum.
bu sıcakta evin sağına soluna bakmaya başladım.
konu sahibi evde un- kuru baglagilleriniz nerede saklıyorsunuz.kontrol ettiniz mi bu aralar onlari?

Dolaplarda çürüten kurtlanan bir şey yok. En çabuk çürüyen şey domates. Onu da kontrol eder atarız. Bir yan kirazdan bahsetmişti. Ben de birkaç tane bozulmuş olan vardı. Çöpe attık dedim. Ondan olduysa zaten bilemem.
Ooo kiraz varsa kesin kirazdan. Çünkü azıcık bile bozulsa hemen kurtlanan şey kirazdır.

Ya dolapta kurtlanan şeyler nezamandan beri evi basar hale geldi. Kirazdan kurtlar çıkacakta mutfakta yerlere falan inecek ;))

Konunun 15 sayfa yürümesine maşallah demeye geldim :olamaz: İlk defa büyü içerikli bir konu bu kadar ilerledi galiba.

Konunun 15 sayfa yürümesine maşallah demeye geldim :olamaz: İlk defa büyü içerikli bir konu bu kadar ilerledi galiba.
Tamamen yardım alabilmek adına açtım. Bunu tatlı dille söylemek yerine iğreti şekilde söyleyenlere verilen cevapları kaldıramadılar yalnız :)

Büyüye inanmam aslında, ama bişeyler görüyor ve söylüyorsanız vardır bir bildiğiniz ne deyim. Bol bol dua okuyun. Felak nas ayetül kürsi duasız kalmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X