Büyü olayı yaşayan oldu mu? Bunların büyüyle alakası olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıklı bir açıklaması vardır kesin.
30lu yumurtam vardı, dolapta yer yok diye tezgahta durdu bir kaç gün. Bir gece tüm mutfağı çamaşır sulayıp çıktım, sonra su içmeye kalktığımda resmen mutfak kurt kaynıyordu. Birisi anlatsa yok artık derdim. Yumurtalardan 2-3 tanesi kırıkmış, bozulmuş kurtlanmış ve yumurta kutusunun altı, dolap altı, duvarlar ,halı kurt kaynıyordu:kusmuk:
Yumurtaları da kaynanam vermişti he, :KK45:
Anam yoksa benimkileri de mi okuyup üflemişti:KK53:

Duvara dogru tırmanan bi kaç tane kurt gördüm meger çekmecedeki ceviz ve fındıktan çıkmışlar şimdi sizinde evde bişeyler kurtlanmış bence dedenle ilgisi yok deden serin yer arıyo ama diger tarafta yatacak yeri yok haberi olsun

Bunu biz de biliyoruz. Birgün ters tepip kendisini bulacak.

Bahçede kedi besliyoruz milyon tane. Salam, ciğer filan da veriyoruz arada haşlayarak. Neyse işte paspas vardı üstüne su kabını, mama kabını koyduğumuz. Geçen bir baktım ki paspasın o petekli dokusunun hemen hemen her birinden kurtçuklar kafasını uzatıyor. Sinek larvalarını bırakmış meğer. Allahım çıldırıyordum, hayatımda gördüğüm en iğrenç manzaraydı. Üstelik her gün temizlediğimiz yer. Öyle bir şey olmuş olabilir bence. Evde kara sinek varsa mümkün yani. Aklıma geldi tüylerim diken diken oldu yine.

Mantıklı bir açıklaması vardır kesin.
30lu yumurtam vardı, dokapta yer yok diye tezgahta durdu bir kaç gün. Bir gece tüm mutfağı çamaşır sulayıp çıktım, sonra su içmeye kalktığımda resmen mutfak kurt kaynıyordu. Birisi anlatsa yok artık derdim. Yumurtalardan 2-3 tanes kırıkmış, bozulmuş kurtlanmış ve yumurta kutusunun altı dolap altı duvarlar halı kurt kaynıyordu:kusmuk:
Yumurtaları da kaynanam vermişti he, :KK45:
Anam yoksa benimkileri de mi okuyup üflemişti:KK53:

:D :D olabilir :D
Ya ben kesin bundandır demedim zaten. Bununla alakası olabilir mi dedim

2 sene önce bizim evde bir haftada heryerden kurtlar çıkmaya başladı.
gördükçe öldürdüm temizledim heryeri çamaşır sularıyla, bulamadım heryeri indirdim kaldırdım temizledim o bi hafta boyunca. diyeceğim temizlikle alakalı değil yani,
meğer çok çabuk ürüyomuş bunlar. bir tane demek bin tane demek.. güveydi işte.
ilaçladık evin heryerini. ondan sonra çıkmadı bir daha.

evet büyüler bilmem neler var inanıyorum tabi ki ama kurtçuk deyince bir yiyeceğin kurtlanması ihtimali daha fazla.

ay dur şunu da söylemeden geçemeyeceğim.
lohusayım bi gece bi kalktım lavaboya girdim, dönüşte duvarda kıpkırmızı kımıl kımıl minik çiyan.
peçeteyle alayım dedim uyku semesi. en büyük fobimdir çünkü. sinir krizi geçiririm normalde böcek türlerinde...
peçeti almaya gittim döndüm yok.
ertesi gün evi sirkeyle yıkadım :KK51::KK51::KK51:

Evet çok kadim bir kültürel olay gerçekten.
Fakat herhangi bir dini takip etmiyorum. O tür eğlenceler, din ritüelleri, aşırı adanmışlık, teslimiyet duygularım bu yüzden yok. Daha çok dışardan analiz etmeye yönelik olduğumdan enerjim nötr :)

Ne diyim gözümle tecrübe etmem lazım çok ilginç bir olay çünkü :)
Kesinlikle.

Yuh dedeye bak. Kurtlar eğer büyüyle ilgiliyse ben o evde daha yaşayamazdım. Kurt çıyan ne demek ya? Nasıl olur temizlense bile bitmez ki onlar, aşırı tiksindim.
Aman dedeye sahip çıkalım :))) o kurtları yatağına atacaksınız böylece büyünün kendine tesir ettiğini düşünür :)

Hem konunun yasak oldugunu biliyosun hem de battı falan gibi cirkin muhabbetler e bide öyle bir dede.
O kurtlarin benim evde değilde senin evde olmasi biraz olağan gibi.

Aaa bide koca bi cıyan vardii dimi:KK14:
Evet mesela sana da batmış ;) Yardım almak için açtım. Kapanmadığına göre zaten ya görülmemiştir ya da kapatılacak nitelikte bulunmamıştır. Çiyan büyüktü ama sizden büyük olması muhtemel bile değil. ;) Sorudan gidebilirsiniz. Yasak konu ne işiniz var? ;)

Arkadaşlar konu sahibi sadece mutfakta ki kurtlardan bahsetmemiş salonda da olduğundan bahsetmiş çöp kurtlanmış olsa salona gidecek kadar çok kurt olmaz ama demi. Büyüyle uğraşan insanlar var üç harflileri kullanarak kötülük yapanlar ve dinimizce yasaklanmış. Zaten büyü denilen şey bazı insanların üç harflileri kullanmasıdır.
Hangi çöp yada meyve kurtlanıp salona kadar kurtla dolar ki?

Evet mesela sana da batmış :KK66: Yardım almak için açtım. Kapanmadığına göre zaten ya görülmemiştir ya da kapatılacak nitelikte bulunmamıştır. Çiyan büyüktü ama sizden büyük olması muhtemel bile değil. :KK66: Sorudan gidebilirsiniz. Yasak konu ne işiniz var? :KK66:
Dedenizin yolun da emin adımlarla ilerliyosunuz fikir kötü zikir kötü.:ukala:

Ayrıca büyüden eve kurt falan girmez bence. Yanlış anlamayın ama kurt pis yerlerde olur mesela çöplerde. Demekki evde bir şey çürümüş kurtlanmış.

Dolaplarda çürüten kurtlanan bir şey yok. En çabuk çürüyen şey domates. Onu da kontrol eder atarız. Bir yan kirazdan bahsetmişti. Ben de birkaç tane bozulmuş olan vardı. Çöpe attık dedim. Ondan olduysa zaten bilemem.

Dedenizin yolun da emin adımlarla ilerliyosunuz fikir kötü zikir kötü.
Kaldırılamayan cevap olunca direkt insanın karakterine saldırma :) İnsanların şahsım adına düşüncelerini hiç ama hiç önemsemem. Hani ne derseniz deyin. Umrumda da değil. :) Yalnız saldırgan yorumlar ve hakaretler şeklinde yorumları başlatıyorsanız aldığınız cevabı da kabulleneceksiniz :)

Dolaplarda çürüten kurtlanan bir şey yok. En çabuk çürüyen şey domates. Onu da kontrol eder atarız. Bir yan kirazdan bahsetmişti. Ben de birkaç tane bozulmuş olan vardı. Çöpe attık dedim. Ondan olduysa zaten bilemem.
Yok yok icinizin pisliginden kurtlanmis :halay:

Kaldırılamayan cevap olunca direkt insanın karakterine saldırma :) İnsanların düşüncelerini hiç ama hiç önemsemem. Hani ne derseniz deyin. Umrumda da değil. :) Yalnız saldırgan yorumlar ve hakaretler şeklinde yorumları başlatıyorsanız aldığınız cevabı da kabulleneceksiniz :)
Insanlarin dusuncelerini önemsemedigin belli.
Bıri saldırı mi dedi :KK25:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X