• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyü

Senin akıl seviyende
Açtığın konunun saçmalığından belli akıl seviyen. Üye olurken de mi okumadın kuralları?
Neyse tatlım, hadi uyu sen biraz istersen :)
Ben ilk yorumda sana kötü bir şey demedim. Saçma demişsin ben de nedenini yazdım.
senin akıl seviyende kendinle çelişmenden belli. Madem saçma bir konu o zaman kimse için bir sorun yok. Seni de Allaha havale ediyorum.

Tamamen saçmalık . Aklına fazla taktığın için uyuyamıyorsundur .yıl olmuş 3500 büyü falan inanmayın

Site kurallarını okusan bu konular yasak kib

Senin akıl seviyende
senin akıl seviyende kendinle çelişmenden belli. Madem saçma bir konu o zaman kimse için bir sorun yok. Seni de Allaha havale ediyorum.
Ay yoksa sen ergen misin?
Ben de gelmiş sana laf anlatmaya mı çalışıyorum acaba?
Şu okullar açılsın bir an önce. Tatilde buralar böyle saçma saçma konulardan geçilmiyordu unutmuşum

Sizinkisi piskolojikdir. Bu konu bilincaltiniza oturmus. Dusunmemeye calisin ...

Kadının söylediklerini kafamda takıntı yapmışsın etkilenmişsin . Aşamıyorsan yardım al

Ay yoksa sen ergen misin?
Ben de gelmiş sana laf anlatmaya mı çalışıyorum acaba?
Şu okullar açılsın bir an önce. Tatilde buralar böyle saçma saçma konulardan geçilmiyordu unutmuşum
Nisanliyim dediğime göre ? ;) 4 yıllık üniversite mezunuyum öğretmenim 25 yaşındayım sen nesin acaba? Bana bu soruyu sorarak bile zeka seviyeni yeterince ispatladin hadi canım işine senle uğraşamam.

Nisanliyim dediğime göre ? :KK66: 4 yıllık üniversite mezunuyum öğretmenim 25 yaşındayım sen nesin acaba? Bana bu soruyu sorarak bile zeka seviyeni yeterince ispatladin hadi canım işine senle uğraşamam.
Burada çok görüyoruz canım biz nişanlı ve öğretmenleri :)
Neyse yeter artık.
Gerçi öğretmen olsan bu zeka işine bu kadar takmazdın. Kendini çok fazla ıspatlama takıntın olmazdı bence
Bir de öğretmen olsan böyle saçmalıklarla ilgili konu açmaz hatta yasak olmasına şaşırmazdın.
Gerçekse de Allah öğrencilerine yardım etsin

Merhaba arkadaşlar. Bi konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. 1 buçuk ay önce nisanlandim. Annemin akrabasindan da bir kadın önceden beri oğluna beni istiyordu oglu da istiyor ondan baskasiyla evlenmem diyormus ama ben istemedim başkasıyla nisanlandim isteyerek severek. O kadin Bunu öğrenince anneme ben bu işi bozarim okurum ben hâlâ ondan ümidimi kesmedim demiş. Sadede gelecek olursam da ben 1 2 haftadır sürekli korkuyorum geceleri uyuyamiyorum gözümü kapatamıyorum tam uykuya daldigim anda irkilerek tekrar uyanıyorum bu 3 4 kez tekrarlanıyo ben saat 4 e kadar uyuyamiyorum sürekli bi korku hali ruyalarimda hep kötü oluyor korkunç korkun rüyalar görüyorum kötü rüyalar görüyorum. Sizce bu durumun kadının soyledigiyle bir ilgisi var mı gerçekten bana büyü yapıyor olabilir mi? Zaten bu evlilik konusunda da arada bir soğukluk geliyo bana şüphe ediyorum iyi mi oldu diye bazen çok mutlu oluyorum evlenicem diye bazen de Allahım ben naptim diyorum :KK61::KK61:
öyle her yapanın yaptığı tutsaydı ohoooo kadın dedi diye psikolojiniz bozulmuş

Nisanliyim dediğime göre ? :KK66: 4 yıllık üniversite mezunuyum öğretmenim 25 yaşındayım sen nesin acaba? Bana bu soruyu sorarak bile zeka seviyeni yeterince ispatladin hadi canım işine senle uğraşamam.
insallah ogretmen degilsinizdir
sizin gibi bir insanin cocuklarin yanina bile yaklastirilmamasi gerekiyor
yazik gercekten

Kuran'da büyü denen şeyin olduğunu bilmiyorsun öyle mi yazık :/
Bn simdi size buyuyle ilgili en ufak bisi soyledimmi. Su konusma seklini gormuyomusun.polemik yaratmak icin actin konuyu belli, ogretmenim diyip diger ogretmenlerin adini kirletme bari, insanlar biz bunlarami cocuklarimizi teslim ediyoruz diye dusunmesinler.

Back
X