büyü..

marpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
183
4
33
İstanbul
kızlar biliyosunuz durumumu eşim ailesi için boşandı benden . eşim aptal bi insan değil acaba büyü yapılmış olabilirmi ben bunu nasıl anlarım bu iş bitse bile üstümüzdeki büyüyü kaldırmak istiyorum ömür boyu pişman olsun diye..ama büyü diye birşey varmıdır ben naısl korunucam bundan bilmiyorum..

kızlar biliyosunuz durumumu eşim ailesi için boşandı benden . eşim aptal bi insan değil acaba büyü yapılmış olabilirmi ben bunu nasıl anlarım bu iş bitse bile üstümüzdeki büyüyü kaldırmak istiyorum ömür boyu pişman olsun diye..ama büyü diye birşey varmıdır ben naısl korunucam bundan bilmiyorum..
Bence sizin sorununuzun büyüyle falan alakası yok. Eski konunuzu buldum, hatırlıyorum. Kayınvalideniz bir yapmışsa, siz de bir yapmışsınız. İki yapmışsa, siz de iki yapmışsınız. Özellikle şu misafir geldiğinde çalışmama konusunda. Bence büyüyle falan uğraşıp günaha da girmeyin. Dua etmeniz yeterli. Özellikle iç huzurunuza kavuşmanız için.

Üfürükçü, tükürükçü, büyü, tüyü hakkında konu açmak yasak.

Hayatımızda gerçekleşen kötü olayların sebebini bu gibi konulara bağlamayalım lütfen..
Biraz geçmişe bakalım, yapılanlara, yaptıklarınıza , yaşadıklarınıza..

büyüyle alakalı konu açmak yasaktır o yüzden konuyu kapatıyorum.
.ayrıca konunuzuda silmişsiniz. buda yasak.

Back
X