- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Acubademreyhan60
-
Smdi ya sana gercektn gelirse yakmjssin falan bildigin rituel yapmissin sen hc ritueller kitabinikumuyon mu ya gelip seni yamulturlarsa iki girgir ugruna deger miben burda acı cekem sen gül yuzun gozun gulmez de gororsun
Bu kız büyülü konu açsa beğenirsiniz ama bu kız sadece yorum yaptı. İşte bu yüzden beğenmeyeceksinizBuna ban vermezler ama bana ban verirler kesinnn
Sakin ol şampiyonTamam muneyi etiketleyip durmayın bir kez etiketlenimce görür zaten.
Ama yazık değil mi? Bildirim üstüne bildirim.Sakin ol şampiyon
Bu kız büyülü konu açsa beğenirsiniz ama bu kız sadece yorum yaptı. İşte bu yüzden beğenmeyeceksiniz
Tamam muneyi etiketleyip durmayın bir kez etiketlenimce görür zaten.
Ortamin gerginliginin farknda degil misin bacimSakin ol şampiyon
Hızlı yetişsin çabuk gelsin, aksın konuya, el atsın hemencecik diye şaaptık bizdeAma yazık değil mi? Bildirim üstüne bildirim.
Dalga geçecek başka konular ve ortam bul kendine, okuduğum için kendime kızıyorum zaman israfısınselamlar herkezlere adım reyhan 32 yasında evli bir hanımım kocamla severek evlendik evlineli 10 sene oldu 2 de cocumuz var ellerinizden öper kocamla hayvancılık yapıoruz üzüm baımız var yaprak sadarak akmasa tamlıyor bir sekilde gecinip gidioruz kocamin aylesi de niksarlı köylerimiz epey ırak ama gidip gelioruz tamlar köyünde babamdan galan evde kalıyoruz neyse pek uzatmayan köyde eskisi gibi pek insan kalmadı olanlar da uzakta bazara haftada bir munubusulen gidioruz bizim ev de koyun girisinde oldundan donuste kadın kısmıyla cay icmek bir gelenek oldu aramız pek gavusmasada davet ettiim neriman var sivastan gelin geldiydi bıldır sene cay dökem diye gıttıinde kocamla benim odamdan cıkarken farkında gorundum neyse onlar gıdınce bazardan aldıımız öteberiyi yerlestirdikten gayrı nerimanın girdiği odada dügünden kalan tokat bilenzigi konturol yaptım yerinde duruyuordu nolurnolmaz sonra yatagı toplarken demee körolasıca büyü koymus zaten sufatından güvenmemistim hic büyüyü göndereceim yorumlarınızı bekliorum komsular da neriiman muska yazıyo diyolla esi de yamulmuyorsam yafudi kimin birseymis cendermeye mi haber söylesem yogsam kocama mı sikayet söylensem bilemedim cok korkuyorumEki Görüntüle 2625926
Ne güzel yazmış ama. Kenarları yanmış falanOrtamin gerginliginin farknda degil misin bacimkadin buyu kagidi bulms
Kendi mi içecek yoksa büyüyü yapana mı içirecekKoni sahibi, 1 litre suya 2 su bardağı sirke bir su bardağı çamaşır suyu yarım çay bardağı dezenfektan koy. Kağıdı 1 gece bu suda beklet. Tam güneş doğarken o suyu iç.
Bence beklemesin direkt içsinKoni sahibi, 1 litre suya 2 su bardağı sirke bir su bardağı çamaşır suyu yarım çay bardağı dezenfektan koy. Kağıdı 1 gece bu suda beklet. Tam güneş doğarken o suyu iç.
Eğlenmiyor muyuz? Ben mesela tiktokçulara çok gülüyorum.Dalga geçecek başka konular ve ortam bul kendine, okuduğum için kendime kızıyorum zaman israfısın
gerçekten yapıyormuş bir deKoni sahibi, 1 litre suya 2 su bardağı sirke bir su bardağı çamaşır suyu yarım çay bardağı dezenfektan koy. Kağıdı 1 gece bu suda beklet. Tam güneş doğarken o suyu iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?