- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Acubademreyhan60
-
Reis öyle deme daha sonra "konu sahibi ciddiye alabilir" ayagina seni de banlarlar...Koni sahibi, 1 litre suya 2 su bardağı sirke bir su bardağı çamaşır suyu yarım çay bardağı dezenfektan koy. Kağıdı 1 gece bu suda beklet. Tam güneş doğarken o suyu iç.
Kendi içicek diye biliyorum ama.Kendi mi içecek yoksa büyüyü yapana mı içirecek
Beni nasıl banladigini unutamıyorum ...@Mune ablayi bir rahat bırakmadınız bugün. Biriniz gidiyor diğeriniz geliyor
Acıbadem değil Acubadem lütfenReyhan bacı acıbadem yemeye gitti herhal yazmıyor
Valla bende inanmıyordum ama esnafiz biz karşı esnafın kapısında kepenginde elle sürülmüş yağ bulduk araştırmış domuz yağı demişler adam temizliyo yine bir kacgun sonra aynısı oluyo anlayamadik gitti bizim dukkandada bulduk ara sıra kontrol ediyoruz kimseyle de dusmanligimiz yok Rabbim edenlerin başına cevirsin kötülüğünüYazım yanlışları bilerek yapılmış gibi. Ne yapıyoruz? İnanmıyoruz. Hem büyüye, hem de konuya..
Şu kısıma aşırı güldüm. Yamuluyor olabilir misiniz?yatagı toplarken demee körolasıca büyü koymus zaten sufatından güvenmemistim hic büyüyü göndereceim yorumlarınızı bekliorum komsular da neriiman muska yazıyo diyolla esi de yamulmuyorsam yafudi kimin birseymis
Doğal seçilimle elenmiş gibi olur bir nevi.gerçekten yapıyormuş bir de
Hangimiz unuttuk ki.. unutulmazBeni nasıl banladigini unutamıyorum ...
Mervem onlara gülünürde bu Karadeniz şivesi ege şivesi orta Anadolu şivesi hepsını karıstırarak sacma sapan bır senaryo uydurmus sinir olcağına okumadaydım keşke dedim yani eğlendirmedi buEğlenmiyor muyuz? Ben mesela tiktokçulara çok gülüyorum.
Acudur o, acı olsa yerinde duramazReyhan bacı acıbadem yemeye gitti herhal yazmıyor
Yavrum bir de şive yapicam diye uğraşmış da uğraşmışYine gelmiş işsizin biri,kardeşim sizin işiniz gücünüz yok mu üşenmeyip üyelik alıp bide senaryo uydurup yazıyorsunuz. Nasıl bir işssizlik bu ya gidin kitap okuyun kendinizi geliştirecek şeylerle uğraşın.boş gelmiş boş gideceksiniz
Yamulmus da olablrReyhan bacı acıbadem yemeye gitti herhal yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?