büyüden nasil kurtulabilirim

Kuran muslumanlara ışıktır ama tutmasını bilene inanmayanlara da denk gelmesini diliyorum böyle kötü büyülerin. Netice de her serr de hir hayr vardir :) kimse uzerine alinmasin..

Kuran muslumanlara ışıktır ama tutmasını bilene inanmayanlara da denk gelmesini diliyorum böyle kötü büyülerin. Netice de her serr de hir hayr vardir :) kimse uzerine alinmasin..

Bana beddua ettiniz. Ben size yine de içten şekilde iyi dileklerimi sunuyor iyi dualar ediyorum. Allah kimsenin başına kötü bir şey getirmesin ne diyeyim.

Size söylediğimi nereden cikardiniz? Kaldi ki bunlara maruz kalan kisiler (bende dahil) ne kdr zorluklarla savasiyorlar, dinlemesi hos geliyor. Herkesin dusuncesi kendine yasadigi kendine. Ben beddua etmedim ayrica, belki o kisilere de gelir ki inanclari tazelenir.

Buna siz karar veremezsiniz. Kimin ne kadar inançlı olduğunu da bilemezsiniz. Önce kendi günahlarınızı sorgulayın şu an söyledikleriniz, birini zan altında bırakmak çok kötü bir günah. Bana söyleseniz de söylemeseniz de belki o insanlar sizden daha inançlı. Bilemezsiniz. Niyetim tartışmak değil iyi geceler.

Yaparlar arkadasım yaparlar,gelinine
Konunun kapanacagını bıle bıle yazıyorum ama gelinine büyü yapan kaynana bile var

Böyle boş işlerle uğraşanlara allah akıl fikir versin ne diyeyim. Ne garip insanlar var. Neyse bu konularda konuşmak bile canımı sıktı. Umarım sorunlarınız her neyse kısa zamanda çözülür.

2016 yılı olmasi bazi inanclari degistirmemesi gerekiyor. Ha 571 ha 2016. Kitap ayni kitap degismeyen tek kitap. Ben genelleme yaptim kimse zan altinda kalmasin. Tartisma yaptigimiz yok ama kabul edilmesi gereken bazi seyler zor gelebilir cevap vermek zorunda hissedebilirsinuz. Musterih olun. Hepimiz gidiciyiz.

Büyüyü reddetmedim hanımefendi kendi adıma onu açığa kavuşturalım da. Ama bunlarla uğraşılmıyordur sizin sandığınız kadar bence. Görüş ayrılığımız burada. Bu kadarı da normal herkes aynı şekilde düşünecek değil.
Kimsenin kalbini kırmak istemedim, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…