voltaj, annem eleştirmeyi çok sever de senelerdir alıştım, dinlemiyorum, o da her seferinde öfkeleniyor boş yere.Grill Gule gule kullanin . Takvimlerinizi goruyorum artikSezaryense tam 2 ay kalmis Nasipse bizim okul telaseleri baslarken sen dogumda olacaksin.
Annen devamli bu tavir icindeydi galiba.ilk torunsa yuzun soguk veya mizacin biraz sertse ondan diyordur.birde biraz rahatsan herseye panik yapip dolanmiyorsan tamam.
emin ol cogu kisi oyle.sukret ki sunu yap bunu et yok yapamadin yok tutamadin diye basini yemiyor.
bu arada o kiyafetlere uzanan senin minik galiba giymeye niyetleniyor
Izne filan mi tamamen mi?
Sen sabirlisin burdan okuduğum kadariyla sakinsin benim gibi aklina geleni dem diye demiyorsun :))
Ah csEvet
Ah canım Allah yardım etsin. Ben evleneli 4 yıl doldu. Bunun yarısı eşimin işsiz halleri ile geçti. Inşallah tez zamanda hayırlı bir iş bulur
günaydın bayanlar güzel bir gün olsun işallah
aaumutcum hayırlısı canım ruveyda ve sinin eşine işallah daha güzel hayırlı bol kazançlı işler denk gelir
Günaydın herkese, ben de burdayım artık
dmt,aaumut,zapzup,grill,ruveyda,mergen çok teşekkür ederim.darısı sünnet olmayanların başına
dmt canım gerçekten çocukla yerleşmek çok zormuş 82 tane kolim vardı benim sadece mutfak, kıyafet ve yatak yorgn kolileri.hepsini açtım. kıyafetler yerleşecek sadece o da ütü yapıp koyacağım için bekliyor. bizim evde voltajın evi gibi güneybatıda çok güneş alıyor son kat bi de sıcakta hiç canım istemiyor.aman acelesi yok deyip bekliyorum.senin daha zor olmuştur hem 2 tane çocuk var hem de çalışıyorsun.akşam gelince ne kadar iş yapılır ki???yemek derdi vs de var. neyse çok şükür atlattık.
zapzup canım annene geçmiş olsun. inşallah kolay atlatır.
grilcim kıyafetlerini güle güle kullansın miniğimiz.
mergen canım bizim sünnet işi zor oldu. benim oğlumda çok hareketli o yüzden dikişleri açıldı tam bayram tatili girdi doktor gelmedi başka hastanelere götürdük ilgilenmediler. biraz sert konuşunca nöbetçi dr arandı falan filan..o yüzden sıkıntılıydı.
kızlarrr günaydıınn ben geldim işe başladım bugün
iyisiniz inşallah
sayfa ya ne olmuş böyle yaa beğenmedim ben
hadi gözün aydın grill bir ucundan başlamışsın almaya devamı gelir toparlarsın güle güle kullansın bebeişlerin aldıklarınıSelam kızlar, bugün keyfim yerinde olacaktı, kızlara mobilya bakacaktım güya.
Annem sağolsun, benim merhametsiz olduğumu düşünerek biraz burun akıntısı dışında sorunu olmayan kızıma benden gizli ilaç içirmiş. uyku düzeni, yemesi içmesi her şeyi normal ama anneme göre hastalıklı çocuk. haliyle tartışma yaşadık, hala küs bana.
neyse dedim biraz alışveriş yaptım kızlarım için. en azından az da olsa keyfim yerine geldi.
siftah benden, bereketi Allah'tan :)
haftaya kadar mobilyalar da alınır inşallah.
Eki Görüntüle 1216676 Eki Görüntüle 1216677
hoş geldin arada uğra seni görmek güzel nasıl gidiyor neler yapıyor seninkiler anlat bize de halimize şükredelim :) 2 çocukla allah yardımcın olsun canımKizlar merhaba
Yazamadim bir süredir,inşallah iyisinizdir.
Benim minisler acayil hareketlendi,tum gun peşlerindeyim :) Durum böyle olunca birçok şeye fırsatim kalmıyor. Uykular hala sıkıntılı,istah azaldi,kavgalar,kıskanmalar,kusmeler had safhada. Her halleri şükür sebebim ama bazen öyle olmadık şeyler yapip kendilerine zarar veriyor ki,ey 2.5 - 3 yas seni bekliyorum diyorum :)
Voltaj canim Ali ve Ayse hadisesi neresinden bakilsa gercekten cok can sıkıcı. Iyi niyeti suistimal ötesi...Allah en kisa zamanda hayırlısiyla hayatınizdan min. zararla çıkarsin ins.Bu tip insanlar maddi kayiplarin yani sıra manevi olarakta cok sey götürüyor.
Ruveyda bebegin hayirli olsun,Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah. Cok zor şeyler yasamissin canim,üzüldüm okurken. Ki o kadar cok göğüsledigin sey varken,üzerine birde bunlar...Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
Dertsiz eve yerleşmişsiniz gule gule oturun.Oglusun sünnetide hayırlı olsun,Allah nice mürüvvetlerini gostersin insallah. Su sünnet benide cok geriyor,bir türlü cesaret edemiyorum buara yapılmasını istesemde.Hangi yöntemle yaptirdiniz?Surec nasıl işledi ?
Zapzup,dmt,grill,ycl ve sayfayi ziyaret eden tum teyzoşlar hepinizi cok öpüyorum,saglik,iyilik,huzur diliyorum. Kendinize iyi bakin.
bak öyle tatile gitmeye buraları boş bırakmaya gelmez değişiverir herşey bir andakızlarrr günaydıınn ben geldim işe başladım bugün
iyisiniz inşallah
sayfa ya ne olmuş böyle yaa beğenmedim ben
sağol canım işallah iyi olacak annem ama amekiyatı biraz erteledi havalar soğuyunca olacakGünaydın herkese, ben de burdayım artık
dmt,aaumut,zapzup,grill,ruveyda,mergen çok teşekkür ederim.darısı sünnet olmayanların başına
dmt canım gerçekten çocukla yerleşmek çok zormuş 82 tane kolim vardı benim sadece mutfak, kıyafet ve yatak yorgn kolileri.hepsini açtım. kıyafetler yerleşecek sadece o da ütü yapıp koyacağım için bekliyor. bizim evde voltajın evi gibi güneybatıda çok güneş alıyor son kat bi de sıcakta hiç canım istemiyor.aman acelesi yok deyip bekliyorum.senin daha zor olmuştur hem 2 tane çocuk var hem de çalışıyorsun.akşam gelince ne kadar iş yapılır ki???yemek derdi vs de var. neyse çok şükür atlattık.
zapzup canım annene geçmiş olsun. inşallah kolay atlatır.
grilcim kıyafetlerini güle güle kullansın miniğimiz.
mergen canım bizim sünnet işi zor oldu. benim oğlumda çok hareketli o yüzden dikişleri açıldı tam bayram tatili girdi doktor gelmedi başka hastanelere götürdük ilgilenmediler. biraz sert konuşunca nöbetçi dr arandı falan filan..o yüzden sıkıntılıydı.
Gunaydin kizlar.
Grill allah yardimcin olsun.2. Cocukta daha daha cok.
mergen.sen nerdesin bende profiline bakip duruyordum tee hazirandan beri yoksun.
cocuklar icin allah yardimcin olsun.3 yasinda gercekten hafifletiyorlar ve guvenli bir krese de yollayabilirsin.yine de sanslisin anca beraber olacaklar ayni okul sinif vs.oyle dusunmekte yarar var. Gece uykusuna hic sorma topic olarak muzdaribiz sanirim yavrularimiz dana kadar masallah ama hala mizmizlar.ne oluyor bu geceye ne var acep neye kalkarlar.
benimki gunduz de uyumuyor ama alistim artik perisanliga ne yapalim imtihan buda.
dertsiz en iyisini yaptin.ben de ank. Bir evimde herseyi kolilemistim kiyafetleri bile dedigin gibi cok fazla koli vardi.nakliyeciler diyor esya mi bunlar filan.yerlestirirken de sanki cekmeceden almis gibi katli katli duruyordu alip dizdim hepsini.
Ank. Da dugun coktu fiseklerden silahlardan konvoydan gina geliyor cidden.annem her konvoya bak gene bir akilsiz gidiyor diyodu:))
kiz benim gelin arabamin kornasi patlamis.bos bos gezdik.ondeki arkadaki iki sumuklu akrabasi basti iste.konvoy da degil he toplam 4 yada 5 araba filan.ezikler.
son dem birde araba su kaynatti kv gilde indik kapılarının önüne bir de deli geldi elinde sopayla.aklim cikti bana vuracak sandim.o kadar avanaklar ki demiyorlar su geline yer verelim biz kurekle konmus tezek gibi oturmayalim diye.annemle kv gil komsu olduklarindan yengemler indiler hemen yanima oturttular beni.hemen o taraftan bi cocuk verdiler kucagima yaklasik 7- 8 yasinda.yengem kızdı daha buyuk cocuk yok mu orta okul talebesi filan dedi :)) zaten oturtmamistim ben.
ben buraya nasil geldim yine bilmiyorum ama konvoy kötü haklisin.
ayyy ben de beğenmedim siteyi
ycl hoşgeldin canım nasıl geçti tatiliniz.
evet aaumut 82 koli vardı eşya toplamamız bitince fotoğraf çektim evin halini
yeni siteye alışabilirsem yüklücem fotoları.
ya biz nasıl alışıcaz bu eve bilmiyorum. oğlum çok korkuyor
uzun bir koridor var 4 oda ve mutfak koridorda yanyana sıralanmış durumda
bir uçtan bir uca gidemiyor evimiz cadde üstünde her türlü araba geçiyor otobüs kamyon...
birde düğün konvoyları var ki sormayın sabah 9da haftaiçi konvoy mu olur
çocuk tam balkona çıkmak üzereydi silah attılar annnneeeee diye bir ağlaması var ki sormayın
bacağıma yapışmış vaziyette evde öyle dolaşıyoruz wcye bile gidemiyorum
sizin bu konuda fikriniz var mı?tek tek dolaştırıyorum odaları konuşuyorum ama yine aynı
Aynısı be rüveydacım
7 seneyi dolduruyoruz bu kasımda. biz evlendikten bir ay sonra iş yerlerini kapattlılar. bir sene boşta kaldı. sonra taksicilik yapmayı denedi bri süre yapamadı çıktı 6 ay boşta kaldı.
ben onun kadar oturamadım evde.
bir ara iyice sinirlerim bozulmuştu eve gittiğimde bu tıkırtıyı duyunca açıyordu kapıyı sinirleniyordum. anahtarla kapı açmayı özledim diye ağlamıştım.
hoş geldin arada uğra seni görmek güzel nasıl gidiyor neler yapıyor seninkiler anlat bize de halimize şükredelim :) 2 çocukla allah yardımcın olsun canım
mergen.sen nerdesin bende profiline bakip duruyordum tee hazirandan beri yoksun.
cocuklar icin allah yardimcin olsun.3 yasinda gercekten hafifletiyorlar ve guvenli bir krese de yollayabilirsin.yine de sanslisin anca beraber olacaklar ayni okul sinif vs.oyle dusunmekte yarar var. Gece uykusuna hic sorma topic olarak muzdaribiz sanirim yavrularimiz dana kadar masallah ama hala mizmizlar.ne oluyor bu geceye ne var acep neye kalkarlar.
benimki gunduz de uyumuyor ama alistim artik perisanliga ne yapalim imtihan buda.
sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.sağol canım işallah iyi olacak annem ama amekiyatı biraz erteledi havalar soğuyunca olacak
82 koli maşallah allah sabır versin insan o kadar eşya görse cinnet geçirir toplaması ayrı yerleştirmesi ayrı eline koluna sağlık ne diyelim güle güle otur evinde canım
sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
smile nasıl çıkıyor bulamadım ama gülmekten bir hal oldum kürekle konmuş tezek lafına.Gunaydin kizlar.
Grill allah yardimcin olsun.2. Cocukta daha daha cok.
dertsiz en iyisini yaptin.ben de ank. Bir evimde herseyi kolilemistim kiyafetleri bile dedigin gibi cok fazla koli vardi.nakliyeciler diyor esya mi bunlar filan.yerlestirirken de sanki cekmeceden almis gibi katli katli duruyordu alip dizdim hepsini.
Ank. Da dugun coktu fiseklerden silahlardan konvoydan gina geliyor cidden.annem her konvoya bak gene bir akilsiz gidiyor diyodu:))
kiz benim gelin arabamin kornasi patlamis.bos bos gezdik.ondeki arkadaki iki sumuklu akrabasi basti iste.konvoy da degil he toplam 4 yada 5 araba filan.ezikler.
son dem birde araba su kaynatti kv gilde indik kapılarının önüne bir de deli geldi elinde sopayla.aklim cikti bana vuracak sandim.o kadar avanaklar ki demiyorlar su geline yer verelim biz kurekle konmus tezek gibi oturmayalim diye.annemle kv gil komsu olduklarindan yengemler indiler hemen yanima oturttular beni.hemen o taraftan bi cocuk verdiler kucagima yaklasik 7- 8 yasinda.yengem kızdı daha buyuk cocuk yok mu orta okul talebesi filan dedi :)) zaten oturtmamistim ben.
ben buraya nasil geldim yine bilmiyorum ama konvoy kötü haklisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?