canım bende eşya toplarken herşeyi atmak istiyordum ama yerleşince onlarsız da olmuyor diyorum. birkaç kılık kıyafeti dağıttım ama yine de var. eşimin kıyafetleri çok fazla üstüne sivillerde eklenince daha da artıyorAz ve öz insan + esya = Huzur :)
Canim ben evi mumkun oldugunca sadelestirdim ve bu beni inanılmaz rahatlatti.Kullanilmayan,işlevi olmayan tum ivir ziviri dagittim.82 koli fazla geldi,yorar seni cocukla...
Kızlar ben sevdim ya bu halini mobil halini.eski halinden daha ayrintili ve hizli.
hemde bir 27 bir 55 vardi simdi hepsi var
Online olanlara da birseyler yaparlar uye yazan yeri filan yeşil yanabilir mesela fikrimi soran varsaBir de hala calisiyorlarmis üstünde. Guzel guzel ben sevdim
Albümü yapabiliyorum burdan.
Arkadaslarimin hepsi silinmisti UI donemimde.goz atayim kivircigimi koyacağım.
bizim tatil güzel ama yorucu geçti herşeyden güzelide elif bana daha da bağlandı bi anda gelip öpmelere başladı sarılıyor, anne demeye başladı, buna çok seviniyorum çünkü ben nekadar peşinde pır dönsemde babaya karşı daha ilgili ılımlıydı, anne dedi anne dedi diye söyleniyorum evde)
voltaj; bu aliyle ayşenin durumu nedir öyle yahu maşallah eşin çok merhametli davranıyor onlarda bunu kullanıyorlar, Allah yardımcın olsun size bi zarar vermeden hayatınızdan çıkıp gitsinler inşallah
zapzup; canım annene çok geçmiş olsun acil şifalar versin Rabbim
grill; canını sıkma canım inşallah herşey gönlünce olur, bende heves ediyorum ama bişeyler yapamıyorum maalesef
aaumut; canım benim Rabbim eşine hayırlı bir iş kapısı açar inşallah, Amin
dertsiz; hayırlı uğurlu olsun canım sünnetiniz, Rabbim mürüvetinide göstersin
voltaj; işimiz Allah' a kaldığı için sorun yok. Annem hala küs, telefona çıkmıyor, çocuk gibi bazen
zapzup; canım annene çok geçmiş olsun, sağolasın
Ycl; canımı sıkmıyorum da eşimin başının etini yeme faslı başladı, işe de yaradı hani
aaumut; eşin tez zamanda hayırlı kazançlı iş bulur inşallah.
mergen, Allah yardımcın olsun. Farklı yaşta 2 çocukla neler yaşayacağız bakalım
dertsiz; hayırlı olsun sünnetiniz. 85 koli mi? vay be dedim içimden
bir ay sonra geliyor inşallah kızlarımın odası. sonrası kolay işler inşallah. eşim pahalı dese de aldık iyi olduEki Görüntüle 1217199
3 parça şimdilik. odaya sığar ancak geniş bir alan kalmaz sanırım.sağol canım, inşallah
güle güle kullansın kızların. bol bol yastık savaşları yapsınlar abla kardeş
parçaları çok gibi birde büyük kızın atağı geldiğini düşün. odan büyük mü?
Annemle ben de cok surtusurum ama hep ben kirilirim.babamla hele hic barismayiz zaten .voltaj; işimiz Allah' a kaldığı için sorun yok. Annem hala küs, telefona çıkmıyor, çocuk gibi bazen
zapzup; canım annene çok geçmiş olsun, sağolasın
Ycl; canımı sıkmıyorum da eşimin başının etini yeme faslı başladı, işe de yaradı hani
aaumut; eşin tez zamanda hayırlı kazançlı iş bulur inşallah.
mergen, Allah yardımcın olsun. Farklı yaşta 2 çocukla neler yaşayacağız bakalım
dertsiz; hayırlı olsun sünnetiniz. 85 koli mi? vay be dedim içimden
bir ay sonra geliyor inşallah kızlarımın odası. sonrası kolay işler inşallah. eşim pahalı dese de aldık iyi olduEki Görüntüle 1217199
Hehe yonetim bana sordu kim gormesin diye ilk senin adini verdimBu sürümü senin için yapmışlar
herkesin profiline bakabiliyorum. seninkini tıkladığımda hata veriyor. nereleri karıştırdın
baya uzun zaman geçirdin kızınla, şimdi ikinizin düzenide bozuldu tekrar.
ben bir hafta yıllık izin kullandım. bir hafta çalıştım sonra bayram tatili. sonra doğumdan sonra yeni iş balı yapmış gibi hissettim kendimi çok zor geldi. kızımda 1-2 gün uykuları yemeleri alt üst olmuştur.
bir daha onun düzenini bozmamak için ikinci haftamı kullanmaya çekiniyorum. çıkmayabilirim.
anlat bakalım neler yaptın bu kadar zaman.
Ycl sen nasilsin ,
Nasil gecti tatilin?
Nerelere gittin?
bizim aliyle ayse fasli suan icin sukut icinde.
diyecegimi dedim artik esim de inlar da ne yaparsa yapsin.ortagimiz bizim burdan ev aldi.burda derken yanimizda ki baska siteden ama cok yakin yine de.bu hafta ev gormeye gidecegiz bakalim diyorduk onlar da gelecekler.sebep deyince hemen kibirli oldum.gobegimizin bir oldugunu unuttum ondan habersiz tuvalete gidemeyecegiz galiba.insallah gelmezler ya bunalmak istemiyorum.
ben 5 yillik ortağın hanimiyla daha gecen ay tanistim . Ayse de yanimdaydi bos bogaz yastan acti mevzuyu kadin tahmin ediyor iste.ayse 25 yasinda ama cidden 35 36 gosteriyor. erken evlenmis erken dogurmus 3 cocuklu yani bu yasta.
kadin bana 27 28 gibi dedi.hakli benim gibi fit hatunu gordu hayranlik duymasi normal dedimbuna da 36 37 dedi zaaa . Kadina ne hirslandi hemen bana bahaneler iste zayif o ben sismanim kilo yasli durduruyor filan.ya da gelsinler de az daha sinir olsun
Bir tatilcimiz daha var da kendisi musait olamiyor gezmekten dolasmaktan
ben bir hafta yıllık izin kullandım. bir hafta çalıştım sonra bayram tatili. sonra doğumdan sonra yeni iş balı yapmış gibi hissettim kendimi çok zor geldi. kızımda 1-2 gün uykuları yemeleri alt üst olmuştur.
bir daha onun düzenini bozmamak için ikinci haftamı kullanmaya çekiniyorum. çıkmayabilirim.
Ycl sen nasilsin ,
Nasil gecti tatilin?
Nerelere gittin?
diyecegimi dedim artik esim de inlar da ne yaparsa yapsin.ortagimiz bizim burdan ev aldi.burda derken yanimizda ki baska siteden ama cok yakin yine de.bu hafta ev gormeye gidecegiz bakalim diyorduk onlar da gelecekler.sebep deyince hemen kibirli oldum.gobegimizin bir oldugunu unuttum ondan habersiz tuvalete gidemeyecegiz galiba.insallah gelmezler ya bunalmak istemiyorum.
ben 5 yillik ortağın hanimiyla daha gecen ay tanistim . Ayse de yanimdaydi bos bogaz yastan acti mevzuyu kadin tahmin ediyor iste.ayse 25 yasinda ama cidden 35 36 gosteriyor. erken evlenmis erken dogurmus 3 cocuklu yani bu yasta.
kadin bana 27 28 gibi dedi.hakli benim gibi fit hatunu gordu hayranlik duymasi normal dedimbuna da 36 37 dedi zaaa . Kadina ne hirslandi hemen bana bahaneler iste zayif o ben sismanim kilo yasli durduruyor filan.ya da gelsinler de az daha sinir olsun
Ycl sen nasilsin ,
Nasil gecti tatilin?
Nerelere gittin?
Ycl sen nasilsin ,
Nasil gecti tatilin?
Nerelere gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?