voltajcım rahmetli babamla sırdaştık, annemden çok o bilirdi her şeyimi. annem evin tek çocuğu olduğu için bu yaşta da nazlı herhalde. anadır, ne yapsa yeridir :) ama kv olsaydı var ya ooff yanmıştı kadın
bakalım ben ne düşüneceğim 2 çocuklu olunca. tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk derler ya.
ycl hoşgeldin :)
Amin canım inşallah...bizim tatil güzel ama yorucu geçti herşeyden güzelide elif bana daha da bağlandı bi anda gelip öpmelere başladı sarılıyor, anne demeye başladı, buna çok seviniyorum çünkü ben nekadar peşinde pır dönsemde babaya karşı daha ilgili ılımlıydı, anne dedi anne dedi diye söyleniyorum evde :))
voltaj; bu aliyle ayşenin durumu nedir öyle yahu maşallah eşin çok merhametli davranıyor onlarda bunu kullanıyorlar, Allah yardımcın olsun size bi zarar vermeden hayatınızdan çıkıp gitsinler inşallah
zapzup; canım annene çok geçmiş olsun acil şifalar versin Rabbim
grill; canını sıkma canım inşallah herşey gönlünce olur, bende heves ediyorum ama bişeyler yapamıyorum maalesef
aaumut; canım benim Rabbim eşine hayırlı bir iş kapısı açar inşallah, Amin
dertsiz; hayırlı uğurlu olsun canım sünnetiniz, Rabbim mürüvetinide göstersin
voltajım bizim ortamlarda devam ediyor hoşgeldinler. eskiden rütbe takıntıları da çokmuş, rütbeye göre oturmalar falan...şimdi yok öyle şeyler (iyi ki de yok) saygı çerçevesinde görüşülüyor.arada dedikodu yapan çürüklerde çıkıyor o zaman oturmanın tadı kalmıyor. bugün gidicem bakalım nasıl geçicekDertsiz gecmis artik o hoş geldin bes gittin davasi.hatta simdi eve davet bile bitti yahu ne bileyim aksam cok cagirmiyorum ben artik gitmiyorum da.disarda bulusuyoruz.hatta ben bir kac iftar davetimi evde bir kacini disarda verdim.yuk valla.birde kiyi kose gerilmekten bikmisim.
ark. Arasinda da en iyisi kahvalti veya kahve.yeter.
oteki turlu cocuklar meydanda saldim cayira laklak icin icini yiyor filan.
bir de insanlardan bikmisim ben ayni cark donup duruyor.cocuklarimla gezip dolasmak daha huzurlu en azindan gerilmiyorum filan.
sen alisinca az da buyuyunce ohoo...
ha bir de koltuklar hemen oyle eskimez hele ki tek cocukla cıks.cis muhabbeti kalem muhabbeti kagit makas...
yastık,yorgan herşey kolinin içinde canım o yüzden o kadar çok.voltaj; işimiz Allah' a kaldığı için sorun yok. Annem hala küs, telefona çıkmıyor, çocuk gibi bazen :)
zapzup; canım annene çok geçmiş olsun, sağolasın :)
Ycl; canımı sıkmıyorum da eşimin başının etini yeme faslı başladı, işe de yaradı hani :)
aaumut; eşin tez zamanda hayırlı kazançlı iş bulur inşallah.
mergen, Allah yardımcın olsun. Farklı yaşta 2 çocukla neler yaşayacağız bakalım :)
dertsiz; hayırlı olsun sünnetiniz. 85 koli mi? vay be dedim içimden :)
bir ay sonra geliyor inşallah kızlarımın odası. sonrası kolay işler inşallah. eşim pahalı dese de aldık iyi oldu :) Eki Görüntüle 1217199
çok güzelmiş oda takımı güle güle kullansın kızların ben çok beğendimvoltaj; işimiz Allah' a kaldığı için sorun yok. Annem hala küs, telefona çıkmıyor, çocuk gibi bazen
zapzup; canım annene çok geçmiş olsun, sağolasın
Ycl; canımı sıkmıyorum da eşimin başının etini yeme faslı başladı, işe de yaradı hani
aaumut; eşin tez zamanda hayırlı kazançlı iş bulur inşallah.
mergen, Allah yardımcın olsun. Farklı yaşta 2 çocukla neler yaşayacağız bakalım
dertsiz; hayırlı olsun sünnetiniz. 85 koli mi? vay be dedim içimden
bir ay sonra geliyor inşallah kızlarımın odası. sonrası kolay işler inşallah. eşim pahalı dese de aldık iyi olduEki Görüntüle 1217199
ayy ne güzel gezmişsiniz ama okurken bile insan yoruluyor elif iyi dayanmış o kadar süre arabada yolculukta çocuklar çıldırır genelde allah içinize sindirsin devamı da olsun ağız tadıyla gezin :)tatilde kaynanam kayınpederimde bizimleydiler, erzincana gittik 5 gün orda kaldıktan sonra trabzonunun uzungöl ilçesine gidelim dedik, bi tanıdığın lafına uyduk bayburttan sonra hemen uzungöl dedi dediği yoldan gittik ömrümüzden ömür gitti dağ ve bulut arasında zirvede geçen uçurum virajlı 3,5 saatlik bi yolculuk yaptık, bize bu kadar yolun kötü olduğunu söylemedi çatlak adam, neyse Allahın izniyle uzungöle vardık çok güzel bi yerdi bize ordan yer ayırttığınıda söylemişti öyle bişeyde yokmuş otel motel arap turistlerden full çekiyordu, 2 saat kadar gezdik çıktık trabzona orda 1 gece kaldık artık, giresuna geçtik ordada 1 gece kalıp ordu ya geçtik, sonra samsuna 1 gecede orda kalırız dedik samsuna girdiğimizle çıktığımız bir oldu ben çok bunladım çok kalabalık insan ve araba yığını vardı vazgeçtik nere gidelim dedik çoruma orda kalacak yer buluruz dedik bulamadık doluydu tesisler Kırıkkale de de doluydu ankaraya gittik orda bi tesiste kaldık 1 gece artık çok yorulmuştum ben eve gidelim dedim elifinde suyu ısınmıştı bastık antalyaya şükür döndük evimize, gördüğüm gezdiğim yerler çok güzeldi ne olduysa samsundan kaçtık resmen ya o günemi özel bi durum vardı yada hep böyle kalabalıkmıydı bilemedim,
böylelikle tatil yapıp geldik
aynen canım güzel gezdik de sonra gözümü her kapadığımda yollar geliyodu önüme yorucu oldu, elifde artık ankarada pes etti daha dayanamadı kızım, park yatağını almıştık gittiğimiz yerlerde hemen yatağını kuruyorduk arabada da babaannesiyle ortamızda yer yaptık rahattı, uyanık olduğunda fenaydı, evde yapmadığını erzincanda her gittiğimizde evlerde milletin evini tek tek oda oda gezdi karıştırcak yerleri karıştırdı, inşallah tekrar eski düzenimize dönerizçok güzelmiş oda takımı güle güle kullansın kızların ben çok beğendim
ayy ne güzel gezmişsiniz ama okurken bile insan yoruluyor elif iyi dayanmış o kadar süre arabada yolculukta çocuklar çıldırır genelde allah içinize sindirsin devamı da olsun ağız tadıyla gezin :)
Mergen,dogum da sen genel anestezi mi oldun?hangisi once dogdu acep spinal filansa gormussundur
Dogum hikayesinden en cok seni etmistik
Kararin sahane Tekrar cidden dogurma derim.annem derdi ki omrun torpulensin diyorsan cocuk dogur.simdi diyor ne nankormusuz simdiki cocuklar cok fena sizler bakistan sesten anlardiniz hep.
Ben cok zorlaniyorum.disardan bakan hep imreniyor yapmayin etmeyin diyorum
Bu kizim bana felaket duskun.doguma girmeden son gece dus alırken karnimi tutup konuştum nasil duygulandim tek beden de son gecemiz son dusumuz filan diye.hay aklima dilime
Ayri beden de olsakta 5 dk ayrilmiyor kacacagim sanki.memeyi birakinca ne yapacak cok meraktayim.
su da bir gercek ben de ayri kalamiyorum ucunden de.babalari bir yere goturse ne kadar aramayim desem de ariyorum guvenemiyorum
Gecen ogluma baktim anne o nerde bu nerde bulamadim verir misin ivir zivir babanız a soyleyin biraz da diyorum.soyledigi tek sey baba annem nerde?
Bilmiyorum ne olacak.allahim bahtlarini acik etsin cumlesinin ve yavrularimin amin.
Mergen,dogum da sen genel anestezi mi olmustun?hangisi once dogdu acep spinal filansa gormussundur
Dogum hikayesinden en cok seni merak etmistik
Kararin sahane Tekrar cidden dogurma derim.annem derdi ki omrun torpulensin diyorsan cocuk dogur.simdi diyor ne nankormusuz simdiki cocuklar cok fena sizler bakistan sesten anlardiniz hep.
Ben cok zorlaniyorum.disardan bakan hep imreniyor yapmayin etmeyin diyorum
Bu kizim bana felaket duskun.doguma girmeden son gece dus alırken karnimi tutup konuştum nasil duygulandim tek beden de son gecemiz son dusumuz filan diye.hay aklima dilime
Ayri beden de olsakta 5 dk ayrilmiyor kacacagim sanki.memeyi birakinca ne yapacak cok meraktayim.
su da bir gercek ben de ayri kalamiyorum ucunden de.babalari bir yere goturse ne kadar aramayim desem de ariyorum guvenemiyorum
Gecen ogluma baktim anne o nerde bu nerde bulamadim verir misin ivir zivir babanız a soyleyin biraz da diyorum.soyledigi tek sey baba annem nerde?
Bilmiyorum ne olacak.allahim bahtlarini acik etsin cumlesinin ve yavrularimin amin.
Hehe yonetim bana sordu kim gormesin diye ilk senin adini verdim
gecen ben de sana bakiyordum gecen dedigim dun olabilirAaumut sizi izliyor dedi anam cok kotu yakalandim dedim .
ark. Disinda profili gizledim ama sen arkadaslarim arasindaydin zannimca
Dur bir daha bakayim
çözersen banada anlat ben hala çözemedim zaten teknoloji gerisiydim tam oldumTakipteyim
Yeni siteyi çözmeye çalışıyorum
hehe:) kuzenim nişanlandı bursada oturuyorlar eğer düğün kurban bayramından sonra olursa bide oraya gideriz daha da tamam 2 çocukla bi yere gitmek yok:)ycl, yolların tozunu attırmışsın. bu sana uzun süre yeter :)
hoş geldin chosy, okadar uzun süre gelmezsen böyle siteyide unutursu msj yazmayıda. hıh
nasılsın? oğlun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?