Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

hoşbuldum canım, odanız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın kızların:)
benimde aklıma geldikçe uykularım kaçıyor nasıl olucak nasıl olucak diye, az önce işyerinde bi çalışan kızla karşılaştık ee nasıl bakıcaksın çalışıyosunda falan filan demeye başladı bakarım Allahın izniyle dedim ama içim içimi yiyor sanki ben farkında değilim nasıl zorlanıcağımın ömrümden ömür gideceğinin ama yeterki sağlıklı hayırlı akıllı bizleri üzmeyen evlatlar olsunlar isteğim budur

kızlar bir sorum var,
benim kız emmeyi bırakalı çok oldu, ara ara emiyor haftada bir falan ama bakıyorum süt yok, şeffaf bir sıvı akıyor sıkınca. bu kız ne emiyor?

Amin canım inşallah...

voltajım bizim ortamlarda devam ediyor hoşgeldinler. eskiden rütbe takıntıları da çokmuş, rütbeye göre oturmalar falan...şimdi yok öyle şeyler (iyi ki de yok) saygı çerçevesinde görüşülüyor.arada dedikodu yapan çürüklerde çıkıyor o zaman oturmanın tadı kalmıyor. bugün gidicem bakalım nasıl geçicek

bizim koltuklar mobilyalar taşınmadan dolayı yıpranacak, bu taşınmada dolabı falan zor kurduk vida yerleri yalama olmuş hep.
daha önce mobilyacı kurmuştu mobilyamızı en fazla 1 veya 2 kez daha kurulur sonra çöpe demişti
koltuklarda taşınma sırasında bir iki yerinden yırtıldı bu evlendiğimizden beri 5. tayinimiz
yırtıklar şimdilik görünmeyecek yerde 8. yıla göre yinede fena değil eşyalarımız
aman ömür gidiyor koltuklar mobilyalar eskimiş çok mu????

yastık,yorgan herşey kolinin içinde canım o yüzden o kadar çok.

odanızı çok beğendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

voltajjjj canım benim profilimde niye birşey görünmüyor acep?

çok güzelmiş oda takımı güle güle kullansın kızların ben çok beğendim
ayy ne güzel gezmişsiniz ama okurken bile insan yoruluyor elif iyi dayanmış o kadar süre arabada yolculukta çocuklar çıldırır genelde allah içinize sindirsin devamı da olsun ağız tadıyla gezin :)

aynen canım güzel gezdik de sonra gözümü her kapadığımda yollar geliyodu önüme yorucu oldu, elifde artık ankarada pes etti daha dayanamadı kızım, park yatağını almıştık gittiğimiz yerlerde hemen yatağını kuruyorduk arabada da babaannesiyle ortamızda yer yaptık rahattı, uyanık olduğunda fenaydı, evde yapmadığını erzincanda her gittiğimizde evlerde milletin evini tek tek oda oda gezdi karıştırcak yerleri karıştırdı, inşallah tekrar eski düzenimize döneriz

Selamlar kizlar
Kaynananin evinden canli yayin yapiyom su an(
Yeni bebeler yeni evler hayirli olsun çok:))
Konvoy muhabbeti donmuş ben yazana kadar kaç gün geçti. Bizim konvoyda 3 araba geldi gelin almada. Birinin içinde ben vardim kuaforden dpnuyodum. Sonra gelin alma filan oldu ciktik yola 5 araba oldu. Birisi anlamlar diğeri arkadasim
Hala derin eşime bi sünnet konvoyu geçsin benim konvoydan çok araba vardi diye:))
Bu arada msj ima başlama ve bitiş surem yaklasik 2 saat.. Duyurulur:))

Genel anestezi yapilmadi canim cok apar,topar bir dogumdu minik oglumun aceleciligi yuzunden...Dogumdan hemen sonra kuvez sureci basladi ki itiraf ediyorum en cok o zaman zorlandim.Kuzucuklarimi bir kez bile kucagima alamadan,hastanede birakip eve bos donmek berbat bir psikolojiye soktu beni,sonrasinda saglik problemleri,kurtajlar vs vs derken ruh gibi bir moda girmistim.Cok sukur gecti...

Genel anestezi yapilmadi canim cok apar,topar bir dogumdu minik oglumun aceleciligi yuzunden...Dogumdan hemen sonra kuvez sureci basladi ki itiraf ediyorum en cok o zaman zorlandim.Kuzucuklarimi bir kez bile kucagima alamadan,hastanede birakip eve bos donmek berbat bir psikolojiye soktu beni,sonrasinda saglik problemleri,kurtajlar vs vs derken ruh gibi bir moda girmistim.Cok sukur gecti...

Takipteyim
Yeni siteyi çözmeye çalışıyorum

Canım çok güzel. Güle güle kullansın prenses ler bir karyola var. Diğer i için ne yapacaksın

ycl, yolların tozunu attırmışsın. bu sana uzun süre yeter :)
hoş geldin chosy, okadar uzun süre gelmezsen böyle siteyide unutursu msj yazmayıda. hıh
nasılsın? oğlun nasıl?

hoş geldin chosy, okadar uzun süre gelmezsen böyle siteyide unutursu msj yazmayıda. hıh
nasılsın? oğlun nasıl?

Benim msj da iki kere gidecek mi acep
Arka arkaya cok msj yaziyorum birde cifter cifter giderse

nasılsın? oğlun nasıl?
hehe:) kuzenim nişanlandı bursada oturuyorlar eğer düğün kurban bayramından sonra olursa bide oraya gideriz daha da tamam 2 çocukla bi yere gitmek yok:)

Cıks sorun yok

Mergen kucuk dedigine gore birisi abi olmus .
Kuvoz donemi cidden cok zor.benim buyuk kizim da yasamistik anlatmistim bir cok defa.hala dogumunu andikca fotolara baktikca uzuluruz.allah kimseye yasatmasin.sen de bayagi zorlanmissin canim benim ama sukur ki gecti kurtulduk

Dertsiz hadi bakalim insallah sevip gorusursunuz yarenlik eder arkadasin sana.

Ycl cidden cok gezmissiniz anam erzincan nere trabzon corum ankara nere.oyyy arabayla kucuk cocukla hamilesin birde tu tu tu masallah.uzungole gidisinize guldum ama hem yolu tarif edene hem de ayarlanamayan pansiyona.
biz de bir kere antalyaya giderken oyle yaptik ta aman allahim.o geldi aklima o patika yollar ucurum kiyilari.hatta bir gece de araba da yatmistik.10 gun gitmistik butun ilceleri gezmek icin.turistiz ya geze geze duraklayarak gidecegiz.oteller dedigin gibi full.allahtan alanyada bir otel imana geldi de kurtulduk gocebelikten.

karadeniz tarafindan bahsederken icim cok kararir benim . Orali Herkes senin gibi soyluyor guzel filan diye de ben belki de o tarafli tanidiklardan dolayi biktim.muzikleri hic kapanmiyordu o kemence sesine bile tahammulum kalmamis.

ben guneydoguya gitmeyi cok istiyorum hic gitmedim ama merak ediyorum.artik sen 2. Cocuktan sonra gidersin oralara da anlatirsin ben dinlerim burdan

Aaumut pc den girince online olanlar görünüyor hatta kisi bilgileri meslekler yasadiklari yerler cikiyor kiz anaa.

yalniz online olanlar ana sayfada sag tarafta uye sayisi var biraz kimi aradiysan bulabilirsin hatta aramadiklarini bile sanirim bir kac bincik

nasılsın? oğlun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…