Büyük acılarla nasıl başa çıktınız?

Amin güzel dualarınız için Allah razı olsun sizin de gönül muradınızı versin inşallah

Rabbim sizi de feraha çıkarsın en yakın zamanda inşallah

Öyle güzel öyle anlamlı olmuş ki bu cevap
Dönüp dönüp okuyacağım teşekkür ederim
Rica ederim inşaAllah Hz.Allah bu günlerinizin kat kat mükafatını sunar size. Bbütün dualarınızın kabul olması dileğiyle
Birde yarın arefe günü Hz.Allah a en güzel gelen günlerden duaların red olunmadığı günlerden bol bol dua edin. Benimde dualarımdasınız

Anlatarak acından kısmen kurtulabilirsin. Allah sabir versin. Ben bebeğimi kaybettim 2 sene önce. Çok zor bir hamilelik geçirdim ölüm tehlikesiyle doğum yapmayı seçtim. Bebeğim 10 gün yaşadı. O zaman diyordum daha büyük aci var midir dünyada bu acı nasıl diner diye. Allaha teslim oldum. Ona bıraktım kendimi. Sürekli dua ettim.

Üzerinden 2 sene geçti şimdi hamileyim yeniden ayağa kalktım ve yeni bir başlangıç yaptım.

Allahım eşimi de bebeğimi de bana bagislasin. Acıyı zaman değil Allaha teslim olmak geçiriyor. Çünkü onun iradesinde hayatımız acılarımız kaza ve kader ondan gelir.

Allah razı olsun iki cihanda sizi Aziz kılsın inşallah beni sevindirdiniz duanıza girmek ne büyük sevinç

Rabbim bu yavrunuzu sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah

Zor günler yeni başladı
Dün itibariyle...
Allah hüzünlü kalpleri severmiş :) sen bütün hüznü tek başına alıp bütün sevgiyi kucakladın. Eminim ki feraha çıkaracak Rabbim.

Sen çok aşırı sabırlı bi kadınsın. Umarım bu zor günler boşanmayla alakalıdır.
Artık yanında olamayan ama seni yöneten, olduğunda tad vermeyen kamburunu atarsın.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Allah razı olsun iki cihanda sizi Aziz kılsın inşallah beni sevindirdiniz duanıza girmek ne büyük sevinç
Amin inşaAllah cümlemizden. Din kardeşinin gıyabında yapılan dualar red olunmazmış tabiiki dua ederim derdi olan herkese Hz.Allah acil derman göndersin hastalığı olan herkesede şifa versin İnşaAllah.

Zor zamanlar herkes için var. Ben de yaklaşık 2 sene önce kardeşleri tarafından karanlık bi kuyuya atılmış yusuf gibi hissediyordum. Hayatımın en zor günleriydi. Uzak bi şehirde kimsesizdim. Sınandığımın farkındaydım ancak buna rağmen hata üstüne hata yaptım. Rabbim affetsin, ona güvenmeme rağmen şaşkınlıkla, çaresizlikle nasıl da saçmaladım. Şimdi halen dua etmeye utanırım. Keşke sizin kadar sabır ve tevekkül gösterebilseydim zamanında. Öyle ya da böyle geçti o günler. Ummadığım kapılar açıldı, yollar çizildi. Kaderimin kırılma noktasıydı belki de o günler. Dönüp bakınca öyle iyi görebiliyorum ki neyin ne için olduğunu. Ah diyorum keşke daha sakin karşılaybilseymişim o zaman da.

Zaman. Her şey durulacak biliyosunuz. Berraklaşacak. Bunun için dalgalanması, bulanması şart. Bu süreçte size sabır, sükunet ve ferahlık diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Allah yar ve yardımcınız olsun.. her insan bir acı dönemden geçiyor.
Yalnız kalmak sünnettir, peygamber efendimiz de yalnız kalmış, dışlanmıştır insanlar tarafından..
Onun ne yaşadığını anlayın diye.. siz bu sınavı nasıl geçireceğiniz önemli...
Bir dönem böyle sorunlarla ayakta bu şekilde kaldım..

Allah bin kere razı olsun...

Zor günler yeni başladı
Dün itibariyle...

umarım çabuk atlatırsın, çocuklarına bak, onlarla geçirdiğin güzel zamanları düşün, tekrar onlarla güzel anılar yaratmaya çalış, insana çocuklarından daha iyi ne gelebilir ki

Çocuğum hastanede yatarken üzüntüden kahroluyordum. Tevafuk tv.de bir cümle duydum "peygamber efendimiz (sav) bile evlat acısıyla imtihan edilmisken biz kimiz ki" diyordu. Anladım ki bu dünya rahat etme yeri değil. Her an herşey olabilir. Çok beklenti içinde olmamak gerekir. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu dünya geçici belki 10 yıl sonra şu an üzüldüğünüz şeyin bir Önemi kalmayacak dua edin sabredin hersey gececek

Geçen yıl ben de 2 küçük çocuğumla aldatıldığımı öğrendiğimde depresyonun dibini yaşadım. Zaman tüm acıları siliyor merak etmeyin. Buna inanın, sabredin ve dua edin. Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama olay tazeyken çok zor biliyorum. Çocuklarınızla zaman geçirin, sevdiğiniz şeyleri yapın. Mümkünse evinizi değiştirin. Eskiyi hatırlatan şeylerden uzaklaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…