Büyük acılarla nasıl başa çıktınız?

Bir not daha ben bu acilari yasarken ergendim ama annemi bir kez bile karsimda aglarken gormedim banyoya kitler hickirir geri cikardi.guclu olmak zorundasiniz cocuklarinizin karsisinda ki ben bugun saglam bastiysam annem sayesinde.bir anne ne kadr gucluyse evladi o kadar saglam basiyor yere.kendi basiniza kaldiginizda evet istediginizi yapin ama arkadsinda dedigi gibi uyusma gibi luksunuz yok.ben tum acilarimi anneme sarilarak atlattim.hem babamdi hem annem.korkmazdi hicbir seyden.koskoca kiz olmustum gider yaninda yatardim.bu guveni asilamaniz lazim

Bu konuda da karşılaştık :)
Sizin ağır imtihanlar atlatmış hassas biri olduğunuzu anlamıştım.
Allah rahmet eylesin gidenlerinize ve cennette buluştursun sizi.
Babam gözümün önünde can verdi benim de...
O son bakış son nefes hiç unutulmuyo ama şükürler olsunki Allah alışmak duygusunu vermiş insana...
Alışıyosun..hafifliyo biraz...ama değişiyo insan güçleniyo.sınırlarının çok genişlediğini dirayetinin arttığını farkediyo....
İmtihanda bunun için değilmi zaten insanın kemalatını artırmak için..
Öyle de oluyo.

Evleneli 1 yıl oldu ve ben bu 1 yılın içine çok büyük acılar, çok acı kayıplar sığdırdım. Yılbaşı gecesi kardeşim gibi sevdiğim kuzenimi terör saldırısında kaybettim. Türkiyeye gelin gelmeden önce havaalanına kadar geldi beni uğurlamaya, sarıldık, helalleştik. Onu son görüşümdü..kuzenimin annesi (teyzem) ve babası şimdi dimdik ayaktalar. Bundan daha büyük bir acı yeryüzünde yoktur diyorum hep kendi kendime ve diğer bütün dertler çok anlamsız geliyor artık.

1 ay önce de manevi babamı, eniştemi ani kalp krizi sonucu kaybettim. Gencecik sapasağlam adam gitti...vefatından 1 hafta önce onların evindeydim beraber yedik içtik güldük eğlendik. Sarıldı başımdan öptü kızım diye. Bir derdin olduğu zaman beni ara derdi hep. Şimdi ben kimi arayayım? Benim annem babam Almanyada yaşıyor. Buradaki tek akrabam onlar. Her ay giderdim, 1-2 gece kalırdım. Baba evine gitmiş gibi sevinirdim, rahatlardım.
20 saniye içinde nefesi kesildi kalbi durdu, geri döndürme şansı zerre kadar olmadı. Teyzem (rahmetli kuzenimin annesi değil diğer teyzem) genç yaşta dul, kuzenlerim babasız kaldı, bende bu ülkede Babasız kaldım gibi birşey...

2017 bizim için kötü başladı kötü gidiyor, Allahım hayırlı ve sıralı ölüm nasip etsin. Ömürleri bu kadarmış ne diyeyim.

Canım gecen kazenin de dahil olduğu erkek üye ağzından yazılmış aldatma konusu vardı, eşi buraya üye demişti, niyeyse sen misin acaba diye düşündüm
Eğer sorun eşin ve aldatma ise dimdik dur , çocuklarına sarıl, hiçbirşey hiçkimse senden ve çocuklarından kıymetli değil, Allah evlat acısı vermesin, gerisi boş, Allah sabrını arttırsın, dik dur , bu durumun suçlusu sen değilsin ve kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Allah yardımcın olsun

Sahip olduğun güzellikleri düşünerek..Senden daha kötü durumlarda olanlara bakarak.polyanncılık işe yarıyor bazen..seni çok iyi Anlıyorum.sabahları Uyandığında yüreğinde bir taş hissedersin.Derdin her ne ise Allah yardımcın olsun,dua et terapi niyetine

Allag rahmet eylesin en aci sey bu hayatta olum.herkesin acisi kendinedir tabii ki ama olum oldugunu unutmadann uzulmeli.gerisi hep halolur.iyi ki yasadim diyorum bazen olgunlastim hayattan tat alabiliyorum.gereksiz mutsuzluklarim olmuyo.

Ya çok üzüldüm gerçekten o kadar yanlış anlaşılmışım ki neden acaba?

bugun cektiğin elem yarın sevincin olacak .
gecenlerde ayagıma tırnak battı xok zorlandım sonra engellileri düsündüm hayatları boyu zorluk yasıyorlar ama burdaki engelleri orada onların cennet anahtarı .

kötü birsey yapmadıgına eminsen yinede mutlu ol . belki bu durum sana maddi manevi zarar vermiş olabilr ama yarın sana ne getirecek bilemessin .
yükünü Allaha teslim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…