- Konu Sahibi VuslataDair
-
Ölüm degilse bizi ayiran yazik olmus diyor ya..oylee.hayatta sevdigim insanlari teker teker kaybettim.kardesimi gozlerim cansiz halde gordu.gunlerce inanamadim o 1.90 boyu o minicik tahtaya koyduklarina.babasiz buyudum.hayatta ne acilar var disimi sıka sıka bu da gececek diye diye büyüdüm.acilar insani olgunlastirir.aci cekmeyenler izle cig kalir.sev acini da gozyasinida ama gececegini bil.en kotu gunumde bile umutsuz degildim sen de farkindasin bu guzel bir sey.cunku unutmasanda hafifliyor inan bana.Allah guzel gunlerle karsilastirsin
Allag rahmet eylesin en aci sey bu hayatta olum.herkesin acisi kendinedir tabii ki ama olum oldugunu unutmadann uzulmeli.gerisi hep halolur.iyi ki yasadim diyorum bazen olgunlastim hayattan tat alabiliyorum.gereksiz mutsuzluklarim olmuyo.Bu konuda da karşılaştık :)
Sizin ağır imtihanlar atlatmış hassas biri olduğunuzu anlamıştım.
Allah rahmet eylesin gidenlerinize ve cennette buluştursun sizi.
Babam gözümün önünde can verdi benim de...
O son bakış son nefes hiç unutulmuyo ama şükürler olsunki Allah alışmak duygusunu vermiş insana...
Alışıyosun..hafifliyo biraz...ama değişiyo insan güçleniyo.sınırlarının çok genişlediğini dirayetinin arttığını farkediyo....
İmtihanda bunun için değilmi zaten insanın kemalatını artırmak için..
Öyle de oluyo.
Dehşete düştüm şu anAz cok anladim yazdiklarindan
Yasak aşk sanirim.
Unutursun boşver.Evlatlarin var herseyi unuttururlar sana hic merak etme.
Ya çok üzüldüm gerçekten o kadar yanlış anlaşılmışım ki neden acaba?Canım gecen kazenin de dahil olduğu erkek üye ağzından yazılmış aldatma konusu vardı, eşi buraya üye demişti, niyeyse sen misin acaba diye düşündüm
Eğer sorun eşin ve aldatma ise dimdik dur , çocuklarına sarıl, hiçbirşey hiçkimse senden ve çocuklarından kıymetli değil, Allah evlat acısı vermesin, gerisi boş, Allah sabrını arttırsın, dik dur , bu durumun suçlusu sen değilsin ve kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Allah yardımcın olsun
Allah korusun o zaman öyle sandim bi an pardon.Dehşete düştüm şu an
Bunu da nerden çıkardınız?
Rabbim esirgesin
Bu yaziniz öyle düşündürmüştü afedersiniz.Allah kalbinize en yakin zamanda ferahlik versin.Benim yüzümden bir sürü insan zarar görecekken engel oldum şimdi sadece ben yanıyorum
Belki bu davranışım için merhamet eder rabbim
Duanıza talibim ...
Genelde açılan konular burda bu yönde oluyor canım, yoksa senin yaptığın bişey yok. Kusura bakma ben yanlış anlamışımYa çok üzüldüm gerçekten o kadar yanlış anlaşılmışım ki neden acaba?
Amin kardesim.. Dua nice guzel kapilari acip nice guzel yrrlere ulasandir..sabir dileklerimleAmin yüreği guzel insan, amin. Gidenlere duadan baska çare yok, Allah kalanlara saglik versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?