Büyük AşK Bittiii..Ya Sonra?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ciddi bir ilişkiyi yeni bitirdiniz ve tekrar hayata bağlanmanız gerekiyor.ne yapmanız lazım.böyle bir ilişkiden çıktıktan sonra tekrar eskisi gibi olmak isteriz ama bazılarmız bunun etkisinden uzun süre kurtulamaz.mutlaka bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarımız vardır...yorumlarınızı bekliyorum...

Ben hala toparlanmış değilim bir yolu varsa bu topikten öğreneceğim inşallahsenağlama

onu hatırlatacak herşeyden kurtulmak düşünmemek
kendine başka ilgi alanları
oyalanacak birşeyler bulmak gerek ve de tekrar hayatına girmesine izin vermemek lazım aslında benneyaptımki
izin verirseniz benim gibi tekrar alt üst olursunuz eskisinden daha beter...:a015:

zaman zaman zaman...
zaman geçtikçe üzüldüğünüz kırıkdığınız o günlere güler geçersiniz...

bunu nasıl ne ne şekilde atlatılacağı kişiden kişiye göre ilişkinin yaşanma şekline göre değişir.ama çok ta kolay değildir eminim.eğer size zarar veriyo ayrılık olmuştur.size verdiği zararları size yaptığı haksızlıkları hatırlayarak ta ondan uzaklaşabilir azda olsa acınızı hafifletebilirsiniz gibi geliyo bana.

toparlanacaksınız tabi....
neler gidiyor neler unutuluyor....
Zaman la herşey unutulur.....
Ben unutamam dediğimi unuttum yeni bir sayfa açın ama eskiyi dönmemek üzere unutun.....

Bence en iyisi onu hatırlatacak ne varsa yırtıp atmak ona ait herşeyi atmak resimlerini atmak veya silmek ne demişler gözden ırak olan gönüldende ırak olur şutarafagitti birde geçirdiğiniz güzel günleri değilde size yaptığı hataları düşünün o zaman nefretiniz sevginizden ağır basar ve zamanla nefretiniz de biter içinizde ona karşı bi duygu kalmaz diye düşünüyorum kafamçokkarıştı

Yaş ile alakalı,yaşanmışlık ile alakalı bence..:smiley-cool:
İnsan yaşı küçükken daha çok kafaya takıyor,aşk meşk,erkek davalarını..benneyaptımki
Oysa yaş ilerledikçe hayatta aşktan çok daha önemli meseleler olduğunu gördükçe ayrıldığı kişiyi hatırlamıyor bile. İnsan bir kere hayat kavgasına düşmeye görsün,aşk acısı,terkedilmek her insanın yaşayabileceği olağan anlar,Allah daha büyük acı vermesin deyip hayata kaldığın yerden devam etmek gerek bence..yerimseniben

böyle bir durum yaşamadım hiç ama yaşayanlarında hayatlarından koptuklarına inanmıyorum ki bağlanmaları için ne yapmaları gerektiğini söyleyim...
tabiki ayrılıklar her zaman yıpratıcı olur ama dünyanın sonu değildir..herkes kendi hayatını kendi yaşar ama alın yazısını kendi yazamaz maalesef..onun için olan bitene yanmak değilde geleceğe bakmak önemli diye düşünüyorum...
sevgiler...

teşekkürler yorumunuz için evet geleceğe bakmak en doğrusu

hemen yeni bir ilişkiye başlama derim
bekle biraz daha eski ilişkiyi kafanda bitirene kadar

oyalanacak yeni şeyler bul
çalışıyorsan bu kolay olur
eski çevrenide biraz değiştirirsen iyi olur

onla ilğili haberler duymamak sana daha iyi gelir bence

Kelimesi kelimesine katılıyorum , şuan en canlı tanıgı benim.....
Hayat devam ediyor herşeye ragmen

5 yıllık bir ilişkim bitti :bbo: hatırlamamak zaman geçirmek uğraş bulmak adına burda buldum kendimi ama hala ona dair yazılarım yorumlarım var ne kadar işe yaradı sizce tatlicadiarzu bide unutmadan gözden ırak olan gönüldende olur sözüne karşıyım sevgi gözde değil gönülde yaşanır ya hiç göz göze gelemeyen ama yıllarca süren sevgiler ??? onlar neden ırak olmadan sürmüşsengözlerimebaksanab

ona ait bişey olmaması gerekiyor takıldığınız mekan arkadaslık hediye vs vs.. zor ama..

unutmak zaman ister sen o kişiden ya da onu hatırlatan herşeyden ne kadar uzak durursan dur kalbin onu ne zaman söküp atarsa o zamana kadar beklemen gerekiyor tavsiye edebileceğim tek şey kendinle başbaşa fazla kalmaman topluma gir sürekli yanlız kalma zaman herşeyin ilacı

unutulmayan hiç birsey yok hayatta nelerden vazgeçmiyoruz ki sunu unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir... her son yeni bi baslangıç..benimde 1,5 senelik iliskim bitti askerden geldi ayrıldık biz ilk baslarda çok canım yanmıstı unutamam diyodum ama acısı yavas yavas geçiyo..
ona dair ne varsa hepsini sildim attım ne resim kaldı ne de ortak bi arkadas...
demem o ki üzülmeye değmez değen insan zaten yarı yolda bırakmaz...

çok güzel düşünceler paylaşmıssınız teşekkür ederim.

ARKADAŞLAR BU KENDİNİZE KARŞI VERECEĞİNİZ BİR PSİKOLOJİK SAVAŞ VE SAVAŞLARDA EN ÇOK YARA ALAN SİPERDEN KAÇANLARDIR O YÜZDEN BENCE SİZE ONU HATIRLATACAK ŞEYLERDEN KAÇMAK YERİNE ONLARLA YÜZLEŞİN ONDAN NEFRET ETMEK İÇİN SEBEPLER ARAMAYIN ÇÜNKÜ BU YOLLA OLUŞTURULAN NEFRET SEVGİYİ KÖRÜKLER AŞKI BESLER VE BÜYÜTÜR.SİZİ İNCİTECEK HAK ETMEDİĞİNİZİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BİRŞEY Mİ YAPTI BUNU KENDİ İÇİNİZDE AFFEDİN VE ONU KARA LİSTEYE EKLEYİP HERGÜN NEFRETLE ANMAK YERİNE UZUN ZAMAN GÖRMEYECEĞİNİZ ESKİ BİR ARKADAŞ GİBİ DÜŞÜNÜN VE ÖNCE KENDİNİZ SONRA DA ONUN İÇİN İYİ TEMENNİLERDE BULUNUN.
BİLİYORUM BUNLAR SİZE ÜTOPİK GELECEKTİR AMA BARDAĞIN DOLU TARAFINI YANİ HAYATIN HERŞEYE RAĞMEN TÜM RENKLERİYLE DEVAM ETTİĞİNİ GÖRMENİZ İÇİN BU SİHİRLİ ADIMLARA İHTİYACINIZ OLACAK.
ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY DAHA MUTLAKA KENDİNİZE BİR UĞRAŞ EDİNİN VE BOL BOL AÇIK HAVAYA ÇIKIN ARKADAŞLARINIZLA GEZİN.
SİZİ SEVEN BİRÇOK İNSAN OLDUĞUNU DA UNUTMAYINa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…