Büyük AşK Bittiii..Ya Sonra?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim uzun süreli ilişkim bittiğinde burada sormuştum
nasıl eski hayatıma dönebileceğimi...
cevap netti: zaman...
biraz zaman geçince insan toparlanıyor, eskiyi düşününce üzülmemeye başlıyor, özlememeye başlıyor.
kısacası zamanla geçiyor..

bir sözü var ya şairin;'geçer,geçmezse alışmayı öğretir.' geçer zaman en güzel ilaç oluyor geçiyor. duyguları da yaşayın kısıtlamayın bence. sevdiniz.nefret edin ama nefrette sevgidendir unutmayın. nefretiniz ne kadar buyukse sevginizde o kadar büyüktür.nefretin ardından sıfırlanıyor hersey ve artık 'nefretim bile değilisin 'dediğiniz noktaya geliyor.zamanın sürdüğü merhem ile hayat bi bakmışssınız onsuz da devam ediyor...jeyyar
:içelim:

Yazdıklarınız çok güzel en doğrusuda, bence hayat her şekilde devam ediyor durdurmak beklemeye alma gibi şansımız yok.Hatırlatacak eşyaları vs toplamak çok ta yardımcı değil, gerçekten sevmişseniz bazen duyduğunuz bir söz bile hatırlamanıza gözlerinizin dolmasına acı çekmenize sebep oluyor.Hiç sebep yokken tercihiniz yas tutmak olmadığı halde.Kendinize yeni bir şans verirken bile benzerlik arıyorsunuz..En etkilisi zaman sanırım ağlayarak, üzülerek alışmak ve geçmişte kalması gerektiğini kalbe anlatmak ve onu ikna etmek.(İyileşme aşamasından kesitler:çok üzgünüm:)

belkı çok klasık olacak ama zaman herseyın ustunu örtüyor.aslında bazı seyler sızın elınızde aklınıza getırmeyeye calısarak bunu yeneblırsınz.mesela duygusal sarkıları asla dınlemeyın,bırlıkte gıttıgınız mekanlara yanlız hatta hıç gıtmeyın.yanlız kalmamaya dıkkat edın ve zamanla acıların hafıfledıgını göreceksınız arkadaslarım

gülbenciğimin bi şarkısı var "Güçlü Kadın" diye.. bak sözlerini yazim bakalım neler çıkartıcaksın bu sözden..

Yanımda kal diye yalvarmıyorum ama gidersen çok kırılırım
Üzülürüm elbet bir iz kalır ama hayata sıkı sıkı sarılırım
Kendime hiç güvenim olmasa, oturur sana yalvarırım
Yanlış anlama ama aslında ben çok güçlü bir kadınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…