- 3 Eylül 2013
- 177
- 75
- 43
- Konu Sahibi mysticbaby
-
Keşke bu asabiyet olayını çözüme ulaştırıp daha sonrasında hamile kalsaydınız ..Nelere sinirleniyor ,ne gibi tepkiler veriyor ?
ben hemşireyim evlendiğimiz günden beri maaş kartım kendisinde tüm herşeyi o öder felan hiç hesabını sormadım buna rağmen bana maddi konularda hep kısıtlama yapar ve tartışmaların çoğu bundan çıkar annesi ev hanımıymış ve babası annesine hep harçlık verirmiş onun yaptığını bana yapmaya çalışıyor üzerimde çok ciddi bir otorite kurmaya çalışıyor sadece kendi doğrularına inanıyor
üzücü ...E annesi ev hanımıymış ama siz sabahın köründe kalkıp bazen nöbete kalıp uyumayıp ,çocuğunuzdan fedakarlık edip çalışıp eve para getiriyorsunuz nasıl aynı olmasını bekler ki resmen eziyet bu ...Siz sessiz mi kalıyorsunuz ,ve şiddet varsa ki var ne yapmayı düşünüyorsunuz bu durumda ?
kızım babasına çok düşkün sinili olmadığı zamanlarda dört dörtlük bir ev babasıdır şerefsiz sinirlenme anları dönemsel gibi birşey geldimi beni hırpalamadan bitmiyor birde polis kendisi bir gün çekip vuracak diye çok korkuyorum
kızım için dayanmaya çalışıyorum şimdilik ama ne kdr dayanırım bilmiyorum evin yükü çocuk iş huzursuzluk artık ağır geliyor
tahmin edebiliyorum,ama sineye çekmek işleri daha çıkılmaz bir noktaya getirmez umarım ...Hemen boşan demek ne kadar kolay bunu demek istemiyorum ama en azından evlilik veya kişisel terapi için onu ikna etmelisiniz ,eğer çocuğa düşkünse senin bu halinden o da etkileniyor falan diyin ..Bu kadar yük için herkes için ağırAllah yardım etsin ...
geçmiş olsun
keşke raporluk bir durumunuz vardıysa rapor alsaydınız
gözünü korkutsanız
ailenize gitseniz
degişmeden dönmeyeceginizi söyleseniz
gerçi burda çogu şiddet gören bayan ya asker yada polis eşi
ayrılacaksın. elinde kalmamak için.kızım babasına çok düşkün sinili olmadığı zamanlarda dört dörtlük bir ev babasıdır şerefsiz sinirlenme anları dönemsel gibi birşey geldimi beni hırpalamadan bitmiyor birde polis kendisi bir gün çekip vuracak diye çok korkuyorum
kızım için dayanmaya çalışıyorum şimdilik ama ne kdr dayanırım bilmiyorum evin yükü çocuk iş huzursuzluk artık ağır geliyor
kızım babasına çok düşkün sinili olmadığı zamanlarda dört dörtlük bir ev babasıdır şerefsiz sinirlenme anları dönemsel gibi birşey geldimi beni hırpalamadan bitmiyor birde polis kendisi bir gün çekip vuracak diye çok korkuyorum
ayrılırsam geri eve almaz ne demek. zaten giderseniz geri dönmeyin.
benim bir komşum vardı kocası polis.
karısını çok döverdi, diğer komşular duyardı seslerini.
polis, asker eşi olmak zor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?