BÜYÜK AŞKLA BAŞLAYAN AMA HÜSRANLA BİTEN EVLİLİKLER

mysticbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
177
75
43
MERHABA ARKADAŞLAR BÜYÜK BİR AŞKLA EVLENDİM
9AYLIK DA BİR KIZIM VAR EŞİMLE ANLAŞAMIYORUZ HASTALIK DERECESİNDE SİNİRLİ VE HERŞEYE SİNİRLENİYOR EN SON BENİ BİRAZ HIRPALADI KIZIMI BABASIZ BÜYÜTMEK İSTEMİYORUM
NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM KİMSEYE ANLATAMIYORUM UTANIYORUM NOLUR BANA BİR AKIL VERİN

keşke götürebilsem keşke o anlayışta olsa benim eşim polis ve genelindeki asabiyet ondada var korkuyorum ailesi biliyor huyunu idare et nolur kızım diyolar.. ama ben artık çok bunaldım çalışan bir bayanım amaçok eziliyorum

Keşke bu asabiyet olayını çözüme ulaştırıp daha sonrasında hamile kalsaydınız ..Nelere sinirleniyor ,ne gibi tepkiler veriyor ?

Keşke bu asabiyet olayını çözüme ulaştırıp daha sonrasında hamile kalsaydınız ..Nelere sinirleniyor ,ne gibi tepkiler veriyor ?

ben hemşireyim evlendiğimiz günden beri maaş kartım kendisinde tüm herşeyi o öder felan hiç hesabını sormadım buna rağmen bana maddi konularda hep kısıtlama yapar ve tartışmaların çoğu bundan çıkar annesi ev hanımıymış ve babası annesine hep harçlık verirmiş onun yaptığını bana yapmaya çalışıyor üzerimde çok ciddi bir otorite kurmaya çalışıyor sadece kendi doğrularına inanıyor

üzücü ...E annesi ev hanımıymış ama siz sabahın köründe kalkıp bazen nöbete kalıp uyumayıp ,çocuğunuzdan fedakarlık edip çalışıp eve para getiriyorsunuz nasıl aynı olmasını bekler ki resmen eziyet bu ...Siz sessiz mi kalıyorsunuz ,ve şiddet varsa ki var ne yapmayı düşünüyorsunuz bu durumda ?

kızım babasına çok düşkün sinili olmadığı zamanlarda dört dörtlük bir ev babasıdır şerefsiz sinirlenme anları dönemsel gibi birşey geldimi beni hırpalamadan bitmiyor birde polis kendisi bir gün çekip vuracak diye çok korkuyorum
kızım için dayanmaya çalışıyorum şimdilik ama ne kdr dayanırım bilmiyorum evin yükü çocuk iş huzursuzluk artık ağır geliyor

tahmin edebiliyorum,ama sineye çekmek işleri daha çıkılmaz bir noktaya getirmez umarım ...Hemen boşan demek ne kadar kolay bunu demek istemiyorum ama en azından evlilik veya kişisel terapi için onu ikna etmelisiniz ,eğer çocuğa düşkünse senin bu halinden o da etkileniyor falan diyin ..Bu kadar yük için herkes için ağır Allah yardım etsin ...

geçmiş olsun
keşke raporluk bir durumunuz vardıysa rapor alsaydınız
gözünü korkutsanız
ailenize gitseniz
degişmeden dönmeyeceginizi söyleseniz
gerçi burda çogu şiddet gören bayan ya asker yada polis eşi

teşekkürler

herkesin huyu farklıdır ya bizimkide modelinin tek örneği gidersem bir daha asla gelmemi istemez hatta kendim gelsem bile almaz kızım için ona son bir şans verip düzelmesi için dua etmekten başka çarem yok sanırım ....

ayrılacaksın. elinde kalmamak için.

böyle bir korkuyla nasıl yaşanır ki.allah korusun.

ayrılırsam geri eve almaz ne demek. zaten giderseniz geri dönmeyin.
benim bir komşum vardı kocası polis.
karısını çok döverdi, diğer komşular duyardı seslerini.
polis, asker eşi olmak zor gerçekten.

bu evliliğin sonu şimdiden belli zaten, siz ne kadar kızım için deseniz de ilerki yıllarda belkide kızınız annesiz kalacak, siz kızınızı babasız bırakmak istemiyorsunuz yaa.. birde bu açıdan düşünün...

Neden maaş kartınız eşinizde duruyor en kötüsü size harçlık vermeye çalışıyor?
Evlilikte ayrı gayrı olmaz ama bu kadarı fazla.
Bir de vurulma korkunuz var benim eşimde asker evliliğimde bir kere bile bu korkuyu yaşasam ben boşanırdım.
Kendinizi ezdirmeyin.

İnsanların kişiliksizliğini mesleklere bağlamayın eşim asker hiç zorluğunu yaşamadım.
ayrılırsam geri eve almaz ne demek. zaten giderseniz geri dönmeyin.
benim bir komşum vardı kocası polis.
karısını çok döverdi, diğer komşular duyardı seslerini.
polis, asker eşi olmak zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…