BÜYÜK AŞKLA BAŞLAYAN AMA HÜSRANLA BİTEN EVLİLİKLER

kıyamam ya inşallah düzelirsiniz ne diyim minikte bir kızın varmış çok üzüldüm kardeşim..
Erkekler hep böyle ben yaparım ben ederim hırpalamış seni ne demek ya bu !
Biri bu erkeklere adamlığın üstünlük değil adaletli merhametli olması gerektiğini hatırlatsın.
 


Yine öfke kontrolü olmayan, kontrol delisi bir adam daha ..
Allah sabırlar versin, yardımcınız olsun .
 
Kendimden örnek vereceğim.
Çok sorunlu bir evliliğin çocukları olarak kardeşimle büyüdük. Bu evlilikte şiddette vardı, küfür hakarette. Annemin maddi durumu babamdan iyiydi, çok rahat ayrılabilirdi (benim anneannem ve dedem bile ayrıldı, yani etraf ne der olayı yok bizde)Ayrılmadılar, sırf kendi korkaklıkları yüzünden. BİZİ BAHANE ETTİLER.. Hala birlikteler ayrılmayacaklar da. Hala sürekli kavga ederler, uzak kalabildiğim kadar uzak duruyorum.. Çoğu zaman varlıklarını unutuyorum.

Anne ve babam her zaman evliliğe bizim için devam ettiklerini söylediler. bunu söylediklerinde ve şu an aklıma geldiğinde bile o kadar nefret ediyorum ki onlardan. Çocukken günlerce ölmelerini dilerdik, dua ederdik kardeşimle 'Allah'ım lütfen bizi bu cehennemden kurtar, kurtulmak için tek çözüm ölümleriyse ölsünler kurtulalım' diye. Sürekli korku içinde, şimdi ne olacak acaba bize yansır mı, yine bizim başımıza mı patlar olay diye yaşamak çocukken ne kadar zor bilemezsin. Diğer çocuklar anne ve babasını severken, onlar aileleriyle mutluyken senin onları sevmeme nedenini bilmemen, çocuk aklınla kavrayamaman kendini bir de üstüne suçlu hissetmen..
Her zaman anneme söyledim, ne sen ne babam bize iyilik yapmadınız. Psikolojik rahatsızlıkların yanı sıra, içimizdeki bu dinmek bilmeyen öfkenin sebebi sadece anne babam oldu. Aşık oldum evlendim, evlilikten ve aile kavramından nefret ediyordum. Şu an bile sallantıdayım, her an her şey olabilir evliliğimde. Ömrüm boyunca bendeki izler silinmeyecek ve diğer insanlar anne ve babasını severken ben asla ailemi bir evladın sevmesi gerektiği gibi sevemeyeceğim. Bu yazdıklarımı anne ve babamın yüzünde defalarca söylediğim de kuru bir özür aldım karşılığında. Çok hata yaptık diye.

Kötü evliliklere devam ederek çocuklarınızı kurtarmıyorsunuz. Bana en büyük zarar en yakınlarımdan geldi. Ömrüm boyunca ne bir insana doğru dürüst güvenebileceğim ne içimdeki bu öfkeyi dindirebileceğim.
 
Ben bunu gerçekten anlayamıyorum. Maaş kartının onda olmasi çok çok aşağılayıcı bir durum. Bunu bir de sert gorunen bir erkek olarak yapıyor değil mi? Senden ne olarak nasıl istedi kartını? Geri alamaz mısın? Böyle böyle bastırıyorlar çünkü hakimiyet kuruyorlar.
 
Ya maaş kartının eşinde olması çok önemli bir şey değil, bizim maaş kartları da bazen bende ama genelde eşimde durur, çünkü ödemeleri kendi yapar, ödemeler belli yapılanlar belli olduktan sonra bir sıkıntı olmaz. Ama sanırım, konu sahibinin eşi para ile ilgili şeylere karışıyor. kendisi için sıkıntılı bir şey evet. Eşin sinirlendiği vakit bağırdığı çağırdığı vakit cevap verme ona. Dönemsel bir şeyse sende o zamanları biliyorsun, al kızı ayrıl yanından. O şekilde atlatın, sakinleştirici konuş, üstüne gitme o zamanlar.
 


cnm benimde böyle bir konum var bakabilirsin. benim eşimde böyleydi bana bişi yapmaz ama evde orayı yumruklar burayı kırar çocuğu hırpalar. en son evde tabak çanak kırıp çocuğu korkutunca herşey biter dedim. dr gitti. ilaç yazmış başladık bence dr a yönlendir

sana şiddet fln uygulamadan her şey çığrından çıkmadan
 
acısıyla tatlısıyla bölümüne konu açmıştın polisler neden böyle diye, orda sorduğum soruların cevabı burda varmış, bence eşin değişmez, mesleğinde varmış, adam kişiliğini elinden almaya çalışıyor senin, malesef sende geri çekilmiş içine kapanmışsın, üzülerek söylüyorum bu evlilikte aydınlık biraz zor
 


bence aşırı etkilenmişsiniz yaşadıklarınızdan haklısınız evet ama geçmişin izlerini silmekte mümkün eşimde geçmişinden çok etkilenmiş bizede yansıtmıştı. dr a gitti ilaç prespektüsünü okudum geçmişin izlerini silmeye yardım eder gibi bişiler yazıyordu

bence bir uzmana başvurun kaç yaşınızdasınız bilemem ama böyle hayat geçmez
 
Defalarca gittim. Aileme karşı duyduğum öfkem dizginlenemiyor, sadece umursamıyorum olanları, yani konusu açılmadıkça geçmişe ve aileme odaklı değilim. Genel anlamda kendimi koruma dürtülerimle yaşıyorum. Üzüntü ve bana acı verecek şeylere karşı önlemli yaşıyorum En azından çelikten bir zırh takmamı öğretti bana hayat. Güvensizliği yenemiyorum, anne babama bile güvenemedim kimseye güvenemem fikri ile büyümüşüm kendimi bildim bileli. İlaçlar fayda etmiyor yani.
 
VALLA ASKER EŞİ OLMAK DA BÖYLE İŞTE. BEN NİŞANLIYDIM EVELENDEMEDEN ÖNCE YANİ 6 YIL ÖNCE. NİŞANLIMLA DÜĞÜNÜMÜZE 1 HAFTA VARDI. HERŞEY HAZIRID EV BİLE. GELİNLİK DAVETİYELER DÜŞÜNÜN YA HERŞEY. BANA BİR TOKAT ATTI... O AN BİTTİ. ÜSTELİK SUBAYDI YA. BOŞ BELEŞ Bİ İNSAN DEĞİL YANİ CAHİL DEĞİL. ÜSTEĞMENDİ KENDİSİ. O AN BİTTİ. EVLENMEDİM. ÇOK YALVARDILAR VS. AMA DÖNMEDİM.A NNEM BABAM BİLE KIZIM 1 HAFTA KALDI GEL ETME EYLEME DEDİLER AMA BENİM İNADIM İNATTI. GİTMEDİM ÖDNMEDİM. İYİKİ E GİTEMİŞİM. ŞU AN EŞİMLE HUZUURLU VE MUTLUYUM.
 
Polis olmasi sana bu davranisi yapmasini hakli cikarmaz..sana fiziksel siddet uygulayamaz..bu evlilikte sevgiden bahsedemezsiniz...
 
Sinirlerim tavan yaptı , sen alnının terini alamaz , zorla alırsa helal olmaz , benim babamda tüm maaşını gözü kapalı anneme verir, nişanlım ve ben çalışıyoruz evlenince kocamın maaşınıda ben alıp zulaya atim harçlık verim olur mu nan Seninkisi sinirli değil canım egosu zirve yapmış , hadsiz , kendini erkek sanan insaan budalası, çek resti sende seviyorsa gelir sevmiyorsa çocuğum var diye ezik ezik onun yanında sığıntı gibi mi olucaksın, bir daha dayak atarsa git darp raporu al ki çocuğun velayeti sende kalsın.
 
Ya siz onların sorunlu oğlunun başında bekçi olmak için mi gönderildiniz bu dünyaya? Tabii istemezler huysuz oğlan boşansın, annesinin başına kalsın. Ne güzel çamaşırını bulaşığını yıkayan, bebeğine bakan, yemeğini önüne koyan, bir de maaşını adamın eline veren bir gelin var.!
Evlilik bir insanın hayatını tek başına olduğu halden daha güzel yaptıysa bir anlamı vardır. Siz üzerine para sayıp, köle muamelesi görüyorsunuz. Kendinizi bir 10 yıl sonra resmedin zihninizde.
Acil tedavi olması lazım eşinizin.
 
Ya bosanamiyorsaniz cocuguma kiyamiyorum yok cok duskun diye uydurmayin bicogunuz .... muhtemelen bosanmak istemiyorsun yada cesaret edemeyen birisinn cocuk seni hirpalarken gorse bigun yada daha ilerisi olsa tanik olsa cok mu saglikli sizin tartisma ve sorunlarinizin icinde misaglik mi mutlu olacak her cocuk babaya anneye duskun olur zaten anlasmis gibi ayni seyi yazip duruyorsunuz yok hirpaliyo soyle oluo bunu yapio ama onun disinda cok iyi melek bu ne demek sinirle sen esini biguzel hirpalasan sinirden yapti mi der canini mi okur ??? Bahaneler yaratmayin belki kocani seviyosun vazgecemiyosun yada toplum baskisi yada cesaret edemiyorsun ama geri kalan soylediklerinin hepsi bahane
 


istisnalar tabiki her yerde var çoğunluk bu durumda
 
hatırladım sizi..nasıl oldu eşiniz başladınız doktora demek çok sevindim..
konu sahibi arkadşım,öfke kontrolü tedavisi olan bir hastalık,ama öncelikle sorununu kabul etmesi gerekli.sonra da tedavi olması..
en zor aşama kabullenme kısmı emin olun..
iyi bir baba demişsiniz ama çocuğunuz büyüdüğünde size yaptıklarını kızınıza da yapacak.bu duurmda ne düşüneceksiniz?
 

toplum baskısı düşüncem hiç yok o konuda sıkıntımda yok ailem bir bilse kıyamet kopar zaten düzen bozmak o harbedeyi yaşamak zor geliyor sonra çocugunu almak isteyecek bir sürü korku tantana offff çok zor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…