BÜYÜK AŞKLA BAŞLAYAN AMA HÜSRANLA BİTEN EVLİLİKLER

aslında hepsini yapıcam sadece annemin ameliyatını bekliyorum rahim agzı kanseri çıktı annemde onu bu dönemde üzemem iğleşmesini bekliyorum..

maaş kartın neden onda
onu alarak başla işe
ayrıl ayrılma diyemem ama bir müddet uzaklaş
hemen yumuşama uzaklaş işte
ama maaş kartını al.. sinir oluyorum bu olaya

maaş kartın neden onda
onu alarak başla işe
ayrıl ayrılma diyemem ama bir müddet uzaklaş
hemen yumuşama uzaklaş işte
ama maaş kartını al.. sinir oluyorum bu olaya
haklısın insan aptal olmayacak aptalsan çalışsanda çalışmasanda aynısın değişen birşey yokki

çok teşekkür ederim evet gitti dün dr iki ilaç yazmış 3 hafta sonra kontrole gel demiş (yalnız depresyona bağlı anksiyete bozukluğu yazıyor hastalık kısmında ilaçlarda dozajı az. eşimin sorunu öfke kontrolü.

becerebilirsem bir daha ki sefere gidiyim diyorum sence ters tepki alırmıyım birde bende aynı dr gidiyorum dr un bunu bilmesine gerek varmı acep kafamda deli sorular

aslında hepsini yapıcam sadece annemin ameliyatını bekliyorum rahim agzı kanseri çıktı annemde onu bu dönemde üzemem iğleşmesini bekliyorum..

geçmiş olsun
annenin kanser olması ne demek iyi bilirim
Rabbim annenize şifa versin
onu üzmeyin herşey zamanla yoluna girecektir

o hiç belli olmaz
bir kaç gün tek başına 4 duvar arasında kalsın fikri degişir

evet teşhis eşime de onu koymuşlardı:) ilaçlarını düzenli almalı yalnız,çaktırmadan kontrol etmelisin,ama çaktırma bu önemli
aynı doktora gidiyorsan,kendi seansında gittiğinde doktorla görüşmelisin bence.eşin olduğunu da söyle..zaten sana çok fazla bilgi vermez,hasta doktor gizliliği ile ilgili.sadece beraber gitmeniz gerekli mi onu sorarsın.
eşinin seansında değil kendi senasında gitmen daha uygun olur bence.
bu arada ilaç ilk başlarda fena çarpıyor.sersem gibi oluyorlar.2 haftaya ancak alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…