büyük aşklar yaşayanlar..

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Bilenler bilir, 7 aylık bir ilişkimde saçma sapan bir insana saçma sapan bir şekilde aşık olmuştum. Ve benden tam sınav teslimleri dönemimin başlamasına 1 gün kala, 1 sms ile çatt diye ayrıldı :) İnanın, sadece onun sorunları yüzünden tartışıyorduk bir de. Onu tüm eksikleriyle kabul etmiştim..
Şimdi, düşünüyorum da; ayrılığı hazmetmek mesele değil, tekrar böyle nasıl seveceğim diye düşünüyorum. Karşıma biri daha çıkar mı?
Siz bu büyük ve mantıksız saçma aşklarınızı unutabildiniz mi? Çoğunuz evlisiniz, eşinizle gözleriniz kör mü yoksa mantıklı bir şekilde mi evlendiniz. Zira, benim aile hayatım o kadar mutlu ki evlenme kararı verebilmem için mutlaka çok aşık olmam gerekecek.

Aile hayatın mutlu ve huzurlu ise doğru bir karar verirsin çünkü kaçış kurtuluş olarak gormeyeceksin hayatındaki insanı bu güzel.. ve tabiki yine aşık olacaksın.. her gün yeni bir gün.. geçmiş geçmişte kalır.. hersey çok güzel olacak diye yayın enerjinizi.. öyle gelir güzel bir aşk..

asla mantıksız bir şekilde sevmedim
aşk mantıksızlık demekse almıyayım
eşimi seviyorum oda beni sever hani o meşur aşk hiç olmadı aramızda ama

Unutsan da unutamasan da birini daha seveceksin. Sevmek zorundasın. Çünkü öteki türlüsü sadece saplantı olur.

Alt tarafı 7 aylık ilişki endeksli ne arabesk yazmışsınız

7 ay nedir ya?

Kaç senedir bu dünyada insan olarak vardınız? 7 ayı bu kadar büyütmeniz niye?

İnsanların hislerini küçümsemeyin. Zaman odaklı bakmanın amacı nedir?

Kendimi örnek vereyim.
Çok deli sevdim birini.
Fazla fırtınalıydı. O son yaptığını yapmamalıydı. Ne kadar özür dilese de olmamalıydı. Olmadı. Bitti. Zaman geçti. Gün bitti. Sonuç: aylarca harap oldum. Kendime etmediğim kalmadı. Sonra bir gün karşıma biri çıktı. Dedi ki: Gel. Şaşırdım. Olmaz dedim. O yine de gel dedi. Kendime sordum. Ya otur acı çek, ya da bu kişinin seni mutlu etmesine izin ver. Tercihler sana aittir. Bu kişinin artıkları ya senin hayatını berbat eder ya da sen kendini mutlu edersin. Karşına gel diyen olursa gidersen seversin.

en onunla kalsaydın yaşadığ in mutlu aile hayatını rüyalarında arardın.

biii iç merak etme seversin. hemde çok seversin. seni seven...el üstünde tutan insan hele bir çıksın karşına...

hatta ben bu sümüğü nasıl sevdim diye kendine kızıp gülersin.

yaşın kaç bilmiyorum ama bu tip sorunlu erkeklerden uzak dur ve asla kendini eziklere yem yapma.

evlenmek beyaz elbise giymek değil.... ben şahsen sadece mutluluğunu 2 ye katlayacak insanla evlenirim....gerisi kendine zarar

Kalbimin sevdiği kafama da yattı, yatmasa evlenmezdim, net, kimileri diyo ki o zaman aşkı bilmiyosun, orasını bilemem herkesin iç dünyası farklıdır, ha aşk mantığı elden bırakmaksa almayayım zaten, aslolan emektir tamamen aynı olmasa da asgari müşterekte buluşabilmektir, konuşabilmektir en önemlisi

Herkes unutuluyo emin ol.
Benden sana tavsiye, evlenmeye karar verdiğin zaman çok aşık olduğun biri yerine çok iyi anlaşabildiğin, hayatta aynı bakış açısına sahip olduğun biriyle evlen.Yoksa aşkın büyüsü bitince ben bunu nerden buldum diyen çok insan var.

İnsanların hislerini küçümsemeyin. Zaman odaklı bakmanın amacı nedir?
İnsanların hislerini küçümsemek haddim değil, başta insan olarak yaZıyorum

Deneyimsiz olduğunu düşünüyorum.

Kadınlarklubu olunca her üye Şen'inle beraber ağlayacak mı sandın?

7 ay hayatının geri kalanını etkilememeli..

Bunu 4+2 yılı yaklaşık 10 yılına mal olmuş biri olarak söylüyorum...

Sevdiğime pişman olmadım, geride kaldığını kabullenemeyip hayatımın içine ettiğime pişman oldum.

Sonuç; bir sürü hata, yanlış insanlar, birsürü gözyaşı, antidepresan+kalp blokörleri+yanlış insanla evlenme/boşanma -> ve sonra tıpkı O'na benzeyen, onun kabullenemeyecekleriyle kabullenen, saran sarmalayan bir başka adam... onun aşkı+benim mantığım -> ve zamanla benim aşkım+onun aşkı+benim mantığım :) çok daha mutluyum çok şükür...

Neye inanırsan o olursun/Ne olsun istersen o olur. Bu dünyada işler böyle yürüyor aslında...

Illa ki birini seveceksin insanın doğasında var hele doğru kişi çıktığında karşına suan ki kişi olmamış iyiki diye dua edeceksn

Illa ki birini seveceksin insanın doğasında var hele doğru kişi çıktığında karşına suan ki kişi olmamış iyiki diye dua edeceksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…