Büyük Beden Kıyafet, Eşarp, Takı&Saat, Kozmetik, Çanta ve Ayakkabılar 12. sayfadan i

Satılan eşarpların içinde bana uygun olanlar varmış ama kaçırmışım..Genelde koyu renkleri tercih ederim..En üsteki satılan vakko eşarbı çok beğendim..

Koyu renkliler var satılmayan isterseniz en altta ki kareli siyahlı grili, lacivert var.:)

40-42 bedene uygun kolsuz penye - hiç kullanılmadı - 7 tl

Simli kolsuz penye - 42-44 bedene uygun - 5 TL

Pagi 42 beden penye - az kullanıldı - 10 TL

Almanya'dan hediye gelmişti ama dar geldiği için giyemedim - 40 bedene uygun - 20 TL

LCW thsirt - XL - 1 kez kullanıldı - 5 TL

Esprit M beden penye bluz - hiç kullanılmadı - 10 TL

LCW X-Side thsirt - XL - 1 kez kullanıldı - 5 TL

42 bedene uygun penye - az kullanıldı - 10 TL

Amerika'dan alınmıştı 1 kez kullandım 42 beden kolu dirsekte bitiyor - 15 TL

Almanya'dan alınmıştı çok az giyildi 42-44 bedene uygun - 15 TL

Perlina'dan almıştım 40-42 bedene uygun ince truvakar kollu bluz - 2 kez kullanıldı - 20 TL

C&A'dan almıştım 40 beden penye malesef dar geldiği için 1 kez giydim sonra giyemedim 10 tl

ON triko penye 40 beden - 2-3 kez giyildi - 10 tl

Truvakar kollu Bursa Yeşim mağazasından almıştım - XL - hiç giyilmedi - 10 TL

42 beden üzerinde taşları bulunan penye bluz - hiç kullanılmadı - 10 TL

42 bedene uygun penye bluz - 15 TL

M veya L giyenlere uygun capri pijama malesef dar geldiği için giyemiyorum - 15 TL

Duranlar ve yeniler... devamı da gelecek...

Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - 30 TL, Alterra üçlü far paleti 1 kez kullanıldı - 7 tl

NYX Allık - 3-4 kez kullanıldı - 10 tl, Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Magix aydınlık görünüm veren kapatıcı - light - 1 kez kullanıldı - 8 tl

Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - 8 TL

L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 915 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 - 2 kez kullanıldı - 8 TL

Revlon Colorburst Ruj - Lilac - 3-4 kez kullanıldı - 10 tl, NYX Ruj - 1 kez kullanıldı - 10 tl, Essence Ruj - 1 kez kullanıldı - 6 tl

Nuxe Şeffaf Gloss- hiç kullanılmadı - 20 tl

Avon ojeler - hiç kullanılmadı tanesi 6 tl, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL, Deborah Oje - hiç kullanılmadı - 4 tl

Avon göz kalemi - 2 kez kullanıldı - 5 tl, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL

Avon Rujlar: Lovey Dovey Pink, Peach Peck, Red 2000 - hiç kullanılmadı - Tanesi 10 tl

Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 5 TL

Son düzenleme:
Desa Aerosoles Ayakkabı - 38 numara- Hiç Kullanılmadı - 110 TL

40 numara beyaz renk terlik - sadece 1 kez kullanıldı - 5 TL

40 numara mor renk terlik - 1-2 kez kullanıldı - 10 TL

40 numara Desa d-line terlik - 2-3 kez kullanıldı - 10 TL

40 numara lacivert babet - 1 kez kullanıldı - 10 TL

10 liralıklardan herhangi iki tanesi alındığında ikisi birlikte 15 tl üç tanesi 20 tl

sayfanı yeni gördüm beğendiğim eşarplardan bir kaçı gitmiş ama olsun kalan sağlar inşallah benimdir :) 12. sayfada topladığın kalan eşarpları üstten sıralayacak olursam 10.armine (nin desenleri kırmızıysa eğer)15. vakko laci_mavili, 17.vakko siyah beyazlı, 18.vakko morlu,20.vakko turunculu, 21.vakko sarılı, 22.vakko kareli, bide morlu pembeli terlilkler toplamda ne olur noluuurr iyi bir indirim yap kaçırmak istemem :18:

Armine'nin deseni kırmızı ama nasıl diyeyim bordoya bakan bir kırmızı yani öyle cart bir kırmızı değil.
Canım senin dediğin eşarplar bunlar mı yani sıralamaya göre baktım bunları anladımda.:)
Hepsi toplamda terlikle beraber 160 tl ediyor ama 140 tl olsun ve Armine eşarpta sana hediyem olsun ne dersin.

Son düzenleme:
Rimmel London likit far - 1 kez kullanıldı - 6 tl, Oriflame toz eyeliner - 1 kez kullanıldı - 7 tl

Alterra üçlü far - 1 kez kullanıldı - 6 tl, MUA Üçlü far - 1 kez kullanıldı - 10 tl

Yves Rocher fondöten - beige 100 rengi - 1 kez kullanıldı - 25 tl

Avon ve NYX allığı birkaç mesaj önce eklemiştim Oriflame'in allığını unutmuşum diğer ikisi yazmıyorum direkt Oriflame incontro allığı yazıyorum 1 kez kullanıldı - 15 tl

Rujlar soldan sağa: Avon Blush Nude - 1 kez kullanıldı - 8 tl, Avon ruj 2-3 kez kullanıldı 5 tl, Avon minerals ruj - hiç kullanılmadı - 7 tl, Essence - 1 kez kullanıldı - 6 tl, Revlon - Lilac - 3-4 kez kullanıldı - 10 tl, NYX - 1 kez kullanıldı - 10 tl

Oriflame Perfect Body Üst Kol Bölgesi Sarkmaları için Jel - Hiç Kullanılmadı - 10 tl

fotolar öyle büyük boyut ki
o rujlara ulasana kadar canım cıktı ılk sayfadan da baslamadım yanı aslında katre kalan rujların hepsını bana alıntılasa ne şahane olur
kalanları yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…