Satılan eşarpların içinde bana uygun olanlar varmış ama kaçırmışım..Genelde koyu renkleri tercih ederim..En üsteki satılan vakko eşarbı çok beğendim..
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL
Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL
sayfanı yeni gördüm beğendiğim eşarplardan bir kaçı gitmiş ama olsun kalan sağlar inşallah benimdir :) 12. sayfada topladığın kalan eşarpları üstten sıralayacak olursam 10.armine (nin desenleri kırmızıysa eğer)15. vakko laci_mavili, 17.vakko siyah beyazlı, 18.vakko morlu,20.vakko turunculu, 21.vakko sarılı, 22.vakko kareli, bide morlu pembeli terlilkler toplamda ne olur noluuurr iyi bir indirim yap kaçırmak istemem :18:
Armine Eşarp - hiç kullanılmadı - 5 tl
Vakko Eşarp - az kullanıldı - 20 TL
Vakko İpek Twill Eşarp - az kullanıldı - 25 TL
Vakko %100 İpek eşarp - çok az kullanıldı - 30 TL
Vakko İpek Twill eşarp - çok az kullanıldı 30 TL
en alttaki siyahlı beyazlıyı istemedim onun yerine bu olacaktı http://i60.tinypic.com/2ppye6v.jpg bide indirim az oldu sanki:26: bi güzellik bekliyorum yine de:18:
fotolar öyle büyük boyut ki
o rujlara ulasana kadar canım cıktıılk sayfadan da baslamadım yanı aslında katre kalan rujların hepsını bana alıntılasa ne şahane olur
kalanları yani
çok memnum olurumO zaman ben sana elimde ki rujları yeniden ekleyeyim.:)
Surrender'cım bu rujların hepsi satıştadır.:)
mesaj attım canım :)
yazdım :) en sondakı 6. olanCevapladım tatlım malum 5 dakika kotası hemen cevap yazamıyorum.
yazdım :) en sondakı 6. olançıplak kalmıs hanı altı
işte o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?