Clinique Chubby Stick - 09 roundest raspberry
Bu satıldı mı ? Rengine netten bakayım dedim ama bulamadım. Yabancı sitelerden bakacağım şimdi.
Merhaba loreal 912 numarali ruj birde essence ve avon mascara en son kac olur?
Aker İpek Sura Eşarp hala duruyor mu ? :18:
Essence Rimel ayırıldı ama diğer ikisi duruyor.
ayiran arkadas almazsa 3 u nekadar olur?
Alirsa ikisi ne kadar olur? Kargoyuda dusunursek biraz onfirim var mi? :)
Satılanlardan sonra elimde kalan kozmetikler...
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL
Clinique All About Eyes göz kremi - 15 ml orijinal boy - Hiç kullanılmadı - Normalde fiyatı 105 TL ben 30 TL'ye satıyorum.
Elseve Extraordinary Oil - 3 kez kullanıldı - 7 TL, İsana Saç Maskesi - 1 kez kullanıldı - 4 TL, Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 6 TL / Hepsi birlikte alınırsa 12 TL
Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL
Essence Get Big Lashes Mascara - Hiç Kullanılmadı - 4 TL, Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Rimmel London Wake Me Up Concealer - 010 İvory - 1 kez kullanıldı - 8 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - Normalde fiyatı 40 tl ve üzerine satılıyor ben 8 TL'ye satıyorum.
Oriflame Kohl Göz Kalemi - Black Grey - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Essence Long Lasting Göz Kalemi - Black Fever - 2 kez kullanıldı - 3 TL, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL / Hepsi birlikte 10 TL
Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Dörtlü Far Paleti - Urban Skyline - 1 kez kullanıldı - 7 TL, Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - Normalde fiyatı 125 tl ben 30 TL'ye satıyorum, Bourjois Allık - Rose D'or - 2 kez kullanıldı - 12 TL
Clinique Chubby Stick - 09 roundest raspberry - sadece el üzerinde denendi - 25 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 915 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop - 1 kez kullanıldı - 12 TL, Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels - 1 kez kullanıldı - 12 TL
Avon Gel Finish Oje - Lavender Sky - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL
Avon kol saati - Hiç kullanılmadı - 10 TL, Avon mor taşlı bileklik - Hiç kullanılmadı - 8 TL
Teşekkür ederim canım. Yazıyı tam takip edemedim yoğunluktanDiğerlerini de incelemeye çalışacağım. Ben alacağım eşarp ince ve ipek olsun istiyorum. Hayırlı satışlar görüşmek üzere
Ürünlerin hiç birisinde deformasyon yoktur, az kullanılmıştır, temizdir...
Bursa Koza Han'dan almıştım ipek şifon 100 cm ince eşarp - 15 TL
İnce ipek şifon eşarp - 10 TL
Aker Sport Eşarp - 5 TL
Aker Sport Eşarp - 5 TL
Minelli Eşarp - 7 TL
Vizyon Eşarp - 7 TL
İnce şifon 100 cm'lik işlemeli eşarp - 20 TL
W Collection Eşarp - az kullanıldı - 20 TL
Vizyon 110 cm eşarp - az kullanıldı - 10 TL
Vakko İpek Twill Eşarp - 25 TL
Aker İpek Sura Eşarp - 20 TL
Silk&Cashmere Eşarp - 35 TL
Louis Vuitton Eşarp - 30 TL
Pierre Cardin Eşarp - 30 TL
İpek şifon 110 cm eşarp - 1 kez kullanıldı - 10 TL
Bu eşarplar satılmıştır...
avon kahverengi saatin bi sorunu varmı canım onu ve sarı uzun kolyeyi beğendim kararma varmı
Soldan sağa: küpe&kolye takım 15 tl, kırmızı gümüş kolye 8 tl, siyah uzun kolye 8 tl, sarı kolye 5 tl, yargıcı mor&pembe taşlı kolye 10 tl, damla eskitme küpe&kolye takım 15 tl
Soldan sağa: Oscar marka mavi içi sedefli taşlı saat - birkaç kez kullanıldı 45 tl, Quantum marka saat - az kullanıldı 20 tl, Oscar marka yeşil kayışlı saat - 1 kez kullanıldı 45 tl, Avon kahverengi saat - 2 kez kullanıldı 5 tl, Avon incili saat - birkaç kez kullanıldı 5 tl
Polo Santa Barbara Saat - hiç kullanılmadı etiketi üzerinde duruyor - 40 tl
avon kahverengi saatin bi sorunu varmı canım onu ve sarı uzun kolyeyi beğendim kararma varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?