Çantaların hepsi çok az kullanılmıştır, hiçbir deformasyonu yoktur ve hepsi orijinaldir...
Nine West Yeşil Renk Çanta - 15 TL
Nine West Lila Renk Çanta içerisinde küçük bir cüzdanı da var - 20 TL
Makyaj çantaları tanesi 5 TL
Nine West Çanta - 30 TL
Nine West Çanta - 35 TL
Guess Abiye Çanta - 25 TL
Cüzdan - 10 TL
Nine West Çanta - 50 TL
Guess Çanta - 250 TL
Nike yandan asılabilinen spor çanta - 30 TL
çanta son neoluır
Vakko 110 cm Eşarp - 25 TL
Far paletinin fiyatı nedir?
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu.
Polo Santa Barbara Saat - 60 TL
Hamileyken birkaç kez giydiğim üstler özellikle benim karnım çok büyük değildi o yüzden hamileliğimin 6. ayına kadar giymiştim.
İnce yazlık bluz - 15 TL
İnce yazlık - 15 TL
İnce yazlık - 15 TL
Marks&Spencer - 44-46 beden ince triko bluz - 15 TL
Marks&Spencer 44-46 beden penye bluz - 15 TL
LCW Uzun tunik - 15 TL
LCW Uzun tunik - 15 TL
Almanya'dan alınmış bir bluz arkasından bağcığı var - 15 TL
Sadece düğünümde giymiştim 40 numara arkası ipli ayakkabı - 15 TL
Morlu Pembeli terlik - 40 numara - 15 TL
Desa d-line mor renk terlik - 40 Numara - 15 TL
40 Numara lacivert babet - 15 TL
Çantaların hepsi çok az kullanılmıştır, hiçbir deformasyonu yoktur ve hepsi orijinaldir...
Nine West Yeşil Renk Çanta - 15 TL
Makyaj çantaları tanesi 5 TL
Nine West Çanta - 30 TL
Nine West Çanta - 35 TL
Guess Abiye Çanta - 25 TL
Cüzdan - 10 TL
Nike yandan asılabilinen spor çanta - 30 TL
Satılanlardan sonra elimde kalan kozmetikler...
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL
Clinique All About Eyes göz kremi - 15 ml orijinal boy - Hiç kullanılmadı - Normalde fiyatı 105 TL ben 30 TL'ye satıyorum.
Elseve Extraordinary Oil - 3 kez kullanıldı - 7 TL, İsana Saç Maskesi - 1 kez kullanıldı - 4 TL, Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 6 TL / Hepsi birlikte alınırsa 12 TL
Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL
Essence Get Big Lashes Mascara - Hiç Kullanılmadı - 4 TL, Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Rimmel London Wake Me Up Concealer - 010 İvory - 1 kez kullanıldı - 8 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - Normalde fiyatı 40 tl ve üzerine satılıyor ben 8 TL'ye satıyorum.
Oriflame Kohl Göz Kalemi - Black Grey - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Essence Long Lasting Göz Kalemi - Black Fever - 2 kez kullanıldı - 3 TL, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL / Hepsi birlikte 10 TL
Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Dörtlü Far Paleti - Urban Skyline - 1 kez kullanıldı - 7 TL, Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - Normalde fiyatı 125 tl ben 30 TL'ye satıyorum, Bourjois Allık - Rose D'or - 2 kez kullanıldı - 12 TL
Clinique Chubby Stick - 09 roundest raspberry - sadece el üzerinde denendi - 25 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 915 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop - 1 kez kullanıldı - 12 TL, Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels - 1 kez kullanıldı - 12 TL
Avon Gel Finish Oje - Lavender Sky - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL
Avon kol saati - Hiç kullanılmadı - 10 TL, Avon mor taşlı bileklik - Hiç kullanılmadı - 8 TL
Tanesi 5 tl hepsi birden 15 tl
BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu.
Avon kol saati hiç kullanılmadı 10 tl, Avon mor taşlı bileklik hiç kullanılmadı 7 tl
canım buna en son ne diyosun
canım bunu bana ayırırmısın özelden beş dakkaya takıldım akşam gönderirim şimdi çıkıyorum .
Clinique Chubby Stick - 09 roundest raspberry - sadece el üzerinde denendi - 25 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 915 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop - 1 kez kullanıldı - 12 TL, Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels - 1 kez kullanıldı - 12 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?