Büyük Beden Kıyafet, Eşarp, Takı&Saat, Kozmetik, Çanta ve Ayakkabılar 12. sayfadan i

Arencia Eşarp - hiç kullanılmadı - 20 TL

Kenzo Eşarp - orijinal değildir - hiç kullanılmadı - 20 TL

W Collection Eşarp - az kullanıldı - 20 TL

Vakko Eşarp - az kullanıldı - 25 TL

Vizyon 110 cm eşarp - az kullanıldı - 10 TL

İpek şifon 110 cm eşarp - 1 kez kullanıldı - 10 TL

Bu arada hemen hatırlatayım 75 TL ve üzeri alışverişinizde kargo tarafımdan karşılanacaktır...

çanta son neoluır

Satılanlardan sonra elimde kalan kozmetikler...

BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu. 10 TL

Clinique All About Eyes göz kremi - 15 ml orijinal boy - Hiç kullanılmadı - Normalde fiyatı 105 TL ben 30 TL'ye satıyorum.

Elseve Extraordinary Oil - 3 kez kullanıldı - 7 TL, İsana Saç Maskesi - 1 kez kullanıldı - 4 TL, Oriflame Ayak Peelingi - Hiç Kullanılmadı - 6 TL / Hepsi birlikte alınırsa 12 TL

Yes to Carrots Dudak Balmı - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Yves Rocher Vanilyalı Dudak Balmı - Hiç Kullanılmadı - 7 TL / İkisi birlikte 8 TL

Essence Get Big Lashes Mascara - Hiç Kullanılmadı - 4 TL, Avon İnfinitize Mascara siyah renk - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Rimmel London Wake Me Up Concealer - 010 İvory - 1 kez kullanıldı - 8 TL, Physicians Formula Conceal RX Concealer - Natural Light - 1 kez kullanıldı - Normalde fiyatı 40 tl ve üzerine satılıyor ben 8 TL'ye satıyorum.

Oriflame Kohl Göz Kalemi - Black Grey - 1 kez kullanıldı - 5 TL, Essence Long Lasting Göz Kalemi - Black Fever - 2 kez kullanıldı - 3 TL, Avon Glimmersticks Chromes Göz Kalemi - Burgundy Shock - 1 kez kullanıldı - 5 TL / Hepsi birlikte 10 TL

Avon Luxe Aydınlatıcı&Allık - 2 kez kullanıldı - 12 TL, Avon Dörtlü Far Paleti - Urban Skyline - 1 kez kullanıldı - 7 TL, Avon Cosmic Göz Farı - Midnight Sky - 1 kez kullanıldı - 3 TL, Clinique Dörtlü Far Paleti - Sadece renklerine bakıldı - Normalde fiyatı 125 tl ben 30 TL'ye satıyorum, Bourjois Allık - Rose D'or - 2 kez kullanıldı - 12 TL

Clinique Chubby Stick - 09 roundest raspberry - sadece el üzerinde denendi - 25 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 915 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 - 2 kez kullanıldı - 8 TL, Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop - 1 kez kullanıldı - 12 TL, Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels - 1 kez kullanıldı - 12 TL

Avon Gel Finish Oje - Lavender Sky - Hiç Kullanılmadı - 7 TL, Clinique Oje yarım boy 4 ml - Hiç Kullanılmadı - 5 TL

Avon kol saati - Hiç kullanılmadı - 10 TL, Avon mor taşlı bileklik - Hiç kullanılmadı - 8 TL

Seçtiğiniz herhangi 2 tanesi 15 TL'dir...

Seçtiğiniz herhangi 2 tanesi 15 TL

Son fiyatlar...

Nine West Yeşil Renk Çanta - 15 TL yerine 10 TL
Makyaj çantaları tanesi 5 TL yerine ikisi 5 TL veya çanta alana beğendiği makyaj çantası hediye
Nine West Çanta - 30 TL yerine 20 TL
Nine West Çanta - 35 TL yerine 20 TL bugün fark ettim ki çantanın arkasında bir zımbası eksik
Guess Abiye Çanta - 25 TL yerine 10 TL
Cüzdan - 10 TL yerine 5 TL
Nike yandan asılabilinen spor çanta - 30 TL yerine 20 TL

Rimmel Wake Me Up kapatıcı, Bourjois allık, Clinique chubby stick, Revlon lip gloss, Revlon ruj Satılmıştır...

Kalanların fiyatlarında pazarlık payı vardır...

Canimmm ilk resimdekilerin isimlerini ozelden yazablr msn banaaa ? Elseve li olan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bunu bana ayırırmısın özelden beş dakkaya takıldım akşam gönderirim şimdi çıkıyorum .

L'oreal Glam Shine Balmy Gloss'lar satılmamıştır duruyor ikisini birden alırsanız 15 tl'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…