Büyük bi yol ayrımındayım lütfen yardım edin

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Arkadaşlar zor durumdayım 4 yıllık ilişkimde ki bu gerçekten kendi içimde büyütüp herşeyi sıkıntı haline getirdiğim bi ilişki oldu erkek arkadaşım bana isyan etti uzun zamandır kavga çıkarıp üstüne gidiyodum evet basit konulardan dı ama ben çok takıyodum

Bak "ç" ben bu mantığı anlamıyorum bana hep beni çok sevdiğini en yakınımdakinin ben olduğunu söylüyosun ve bunun gibi şeyler ama beni hep uzaklaştıran hep kavga eden hep bişeylere zorlayan sen oluyosun yıpratıyosun sildikçe siliyosun

Bu yazdıklarından birtanesiydi

Ben nerde hata yapıyorum onu çok seviyorum nerde hata yapıyorum Allahım

E hatalarınızı yazmışsınız zaten?

E hatalarınızı yazmışsınız zaten?

Haklısınız fakat bunu kontrol edemiyorum iyice çığrından çıktı eskiden herşey çok güzeldi şimdi her söylediğinde bir mana arar oldum bunu nasıl atlatıcam inanın bilmiyorum

Örnek verirseniz belki daha iyi anlayabiliriz
Sanki ne söylese benim aleyhime mesela cuma günü bu hafta görüşemiceğimizi işleri olduğunu söyledi ben bana bir gün bile ayıramıyosan git işlerinle mutlu ol bana değersiz hissettiriyosun dedim aürekli bu ve bunun gibi şeylerden kavga çıkarıyorum o da iyice uzaklaşıyor farkındayım kendime dur yapma diyorum ama tutamıyorum o çenemi sanki hep kötü bişey söylüyor bana dayanamayıp sitem ediyorum böyle son geldiğimiz noktada bu

Son zamanlarda kendisine karşı farkında olmadığınız bir sebepten tepkili olabilir misiniz?
Affettiğinizi sandığınız halde affedememiş olduğunuz bir hatası mı oldu?
Ya da aslında bir hatası yok ama huzursuzluğunuza dolaylı olarak onun sebep olduğuna mı inanıyorsunuz?
Belki de bambaşka bir şeyden dolayı gerginsiniz ve sinirinizi ondan çıkarıyorsunuz.

Bakın benim önceki konum vardı onu okursanız sanırım şuanki durumumu anlayacaksınız benim daha farklı davranışlar sergilemem gereken yerde işi yokuşa sürdüğümün farkındayım bundan önce açtığım konuyu okursanız sanırım anlayacaksınız beni...

Zor kadın olmak şart mı konunun ismi

Ahahah konunuza baktım da MissCherryBlossom yine enfes bir karikatürle durumunuzu özetlemiş ahahaha gece gece güldürdün Cherry
Sorunuza gelince... Darlamayın. Hayatınızın anlamı o değil ya? Ne olmuş yıllar olduysa... Bir süre hayatınızın diğer öğelerine zaman ayırın. İlişkiniz sağlamsa bu ilgisizlik onu tazeleyecektir.

Zor kadın olmak şart mı konunun ismi

Dediginiz konuyu okudum.
Ama bu iki konuyu 2 farkli insan yazmis gibi bana sorarsaniz.
Orda diyosunuzki " zor kadin olmam gerek,maalesef ipleri eline verdim, kontrol saglamam gerek'.
Burdada diyosunuzki " cok kontrolcuyum onu boguyorum".
Anlamadimki ben.
O konuda verilen taktiklerinin suyunumu cikardinizda tekrar gelip su anki konuyu actiniz?
Baska aciklamasi yok.
Cunku bu iki konu gercekten birbirine zit.

İnanın içimde çok büyüdü ve kurtulamıyorum bu durumdan hiç mutlu değilim keşke ben de gilebilseydim cherry ve siz gibi...

Kısacası orda verilen taktikleri uygulayamadım iyice kafayı yemiş durumdayım herşeyi yüzüme gözüme bulaştırdım ve en azından sizlerin desteğini fikrini almak istedim çünkü çok üzgünüm ne yaptıysam kendim yaptım kendi düşen ağlamaz derler ama hiçbişeyi düzene sokamıyorum

İlişkinizin bitmesinden korkmayın.
Çünkü korktuğunuz sürece ilişki size de bir hapishaneymiş hissi verecektir.
Birbirinizle birlikte olmayı tercih ediyorsunuz ki birliktesiniz.
Bunun üzerine çok kafa yormayın. Bırakın dağınık kalsın.
Birbirinizi özleyecek fırsat bırakmazsanız asıl o zaman biter ilişkiniz.

Eskiden nasildi canim onu bi kesinlestirelim. O konudaki gibimiydin?
Ne yapardim mesela?

Ve neyi yanlis yaptin taktiklerde mesela?

Kontrolu ele almak demek sikbogaz etmek veya herseyi sorun haline getirip kavga yaratmak demek degildir. Bi insan iliskisinde huzurlu olmak ister. Siz surekli bu huzuru kacirirsaniz bi sure sabreder ama sonra o da bikar. Ki bu durumda siz de mutlu degilsiniz. Bi iliskide en temel seyler bence saygi, fedakarlik, sabir olmali. Biraz daha sabirli olmaya calisin.

Nişanlım bana ilişkimizin ilk başlarında " bu ilişkiyi bitiren de evliliğe götüren de sen olacaksın " demişti.
Arkadaşım rahat ol şu erkekleri fazla sıkmayın. Biliyorum çok seviyorsun ve sanırım şuan calismiyor ya da okumuyorsun ve boş durdukça sevgiline sariyorsun. O seni seviyorsa sorun ne.
Herşeyde kavga çıkaran miy miy kızlardan olma. Kiskanc ol ama dozunu iyi ayarla. Dışarı mi çıkacak bırak çıksın laflarinla huzursuz etme.
Soyle düşün sen onun sadece sevgilisinin yaşamına çok müdahale edemezsin.
Ve bir ilişkide empati çok çok önemlidir empati kur. Sinirliysen ona kizginsan konuşma sınırın elbet geçer o zaman konuş.

Eskiden nasildi canim onu bi kesinlestirelim. O konudaki gibimiydin?
Ne yapardim mesela?

Ve neyi yanlis yaptin taktiklerde mesela?

Evet hala öyleydim dün resti çekti ben senin bu davranışlarına gelemem artık dedi hep kendni bu duruma düşürüyosun beni kabul ediyosan böyle et seni zorlamıyorum dedi

Okuyorum üniv de ama derslerimi aksatacak kadar büyüdü bu durum kafamda haklısınız nişanlınız ne güzel söylemiş

Bana yeteri kadar zaman ayırmadığı için sitem ediyorum bu sefer hiç ayırmıyo zaman ne zaman bişeyden muzdarip olsam ona bunu söylesem sıkılıp kaçıyor

"Çok" sevmekle hata yapıyorsun. Sev ama "çok" sevme. Hayatın sırrını veriyorum sana: "hiç bir şeyi çok abartma".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…