E hatalarınızı yazmışsınız zaten?Arkadaşlar zor durumdayım 4 yıllık ilişkimde ki bu gerçekten kendi içimde büyütüp herşeyi sıkıntı haline getirdiğim bi ilişki oldu erkek arkadaşım bana isyan etti uzun zamandır kavga çıkarıp üstüne gidiyodum evet basit konulardan dı ama ben çok takıyodum
Bak "ç" ben bu mantığı anlamıyorum bana hep beni çok sevdiğini en yakınımdakinin ben olduğunu söylüyosun ve bunun gibi şeyler ama beni hep uzaklaştıran hep kavga eden hep bişeylere zorlayan sen oluyosun yıpratıyosun sildikçe siliyosun
Bu yazdıklarından birtanesiydi
Ben nerde hata yapıyorum onu çok seviyorum nerde hata yapıyorum Allahım
E hatalarınızı yazmışsınız zaten?
Sanki ne söylese benim aleyhime mesela cuma günü bu hafta görüşemiceğimizi işleri olduğunu söyledi ben bana bir gün bile ayıramıyosan git işlerinle mutlu ol bana değersiz hissettiriyosun dedim aürekli bu ve bunun gibi şeylerden kavga çıkarıyorum o da iyice uzaklaşıyor farkındayım kendime dur yapma diyorum ama tutamıyorum o çenemi sanki hep kötü bişey söylüyor bana dayanamayıp sitem ediyorum böyle son geldiğimiz noktada buÖrnek verirseniz belki daha iyi anlayabiliriz
Son zamanlarda kendisine karşı farkında olmadığınız bir sebepten tepkili olabilir misiniz?
Affettiğinizi sandığınız halde affedememiş olduğunuz bir hatası mı oldu?
Ya da aslında bir hatası yok ama huzursuzluğunuza dolaylı olarak onun sebep olduğuna mı inanıyorsunuz?
Belki de bambaşka bir şeyden dolayı gerginsiniz ve sinirinizi ondan çıkarıyorsunuz.
Bakın benim önceki konum vardı onu okursanız sanırım şuanki durumumu anlayacaksınız benim daha farklı davranışlar sergilemem gereken yerde işi yokuşa sürdüğümün farkındayım bundan önce açtığım konuyu okursanız sanırım anlayacaksınız beni...
Son zamanlarda kendisine karşı farkında olmadığınız bir sebepten tepkili olabilir misiniz?
Affettiğinizi sandığınız halde affedememiş olduğunuz bir hatası mı oldu?
Ya da aslında bir hatası yok ama huzursuzluğunuza dolaylı olarak onun sebep olduğuna mı inanıyorsunuz?
Belki de bambaşka bir şeyden dolayı gerginsiniz ve sinirinizi ondan çıkarıyorsunuz.
Zor kadın olmak şart mı konunun ismi
Ahahah konunuza baktım daMissCherryBlossom yine enfes bir karikatürle durumunuzu özetlemiş ahahaha gece gece güldürdün Cherry
Sorunuza gelince... Darlamayın. Hayatınızın anlamı o değil ya? Ne olmuş yıllar olduysa... Bir süre hayatınızın diğer öğelerine zaman ayırın. İlişkiniz sağlamsa bu ilgisizlik onu tazeleyecektir.
Kısacası orda verilen taktikleri uygulayamadım iyice kafayı yemiş durumdayım herşeyi yüzüme gözüme bulaştırdım ve en azından sizlerin desteğini fikrini almak istedim çünkü çok üzgünüm ne yaptıysam kendim yaptım kendi düşen ağlamaz derler ama hiçbişeyi düzene sokamıyorumDediginiz konuyu okudum.
Ama bu iki konuyu 2 farkli insan yazmis gibi bana sorarsaniz.
Orda diyosunuzki " zor kadin olmam gerek,maalesef ipleri eline verdim, kontrol saglamam gerek'.
Burdada diyosunuzki " cok kontrolcuyum onu boguyorum".
Anlamadimki ben.
O konuda verilen taktiklerinin suyunumu cikardinizda tekrar gelip su anki konuyu actiniz?
Baska aciklamasi yok.
Cunku bu iki konu gercekten birbirine zit.
Kısacası orda verilen taktikleri uygulayamadım iyice kafayı yemiş durumdayım herşeyi yüzüme gözüme bulaştırdım ve en azından sizlerin desteğini fikrini almak istedim çünkü çok üzgünüm ne yaptıysam kendim yaptım kendi düşen ağlamaz derler ama hiçbişeyi düzene sokamıyorum
Arkadaşlar zor durumdayım 4 yıllık ilişkimde ki bu gerçekten kendi içimde büyütüp herşeyi sıkıntı haline getirdiğim bi ilişki oldu erkek arkadaşım bana isyan etti uzun zamandır kavga çıkarıp üstüne gidiyodum evet basit konulardan dı ama ben çok takıyodum
Bak "ç" ben bu mantığı anlamıyorum bana hep beni çok sevdiğini en yakınımdakinin ben olduğunu söylüyosun ve bunun gibi şeyler ama beni hep uzaklaştıran hep kavga eden hep bişeylere zorlayan sen oluyosun yıpratıyosun sildikçe siliyosun
Eskiden nasildi canim onu bi kesinlestirelim. O konudaki gibimiydin?
Ne yapardim mesela?
Ve neyi yanlis yaptin taktiklerde mesela?
Nişanlım bana ilişkimizin ilk başlarında " bu ilişkiyi bitiren de evliliğe götüren de sen olacaksın " demişti.
Arkadaşım rahat ol şu erkekleri fazla sıkmayın. Biliyorum çok seviyorsun ve sanırım şuan calismiyor ya da okumuyorsun ve boş durdukça sevgiline sariyorsun. O seni seviyorsa sorun ne.
Herşeyde kavga çıkaran miy miy kızlardan olma. Kiskanc ol ama dozunu iyi ayarla. Dışarı mi çıkacak bırak çıksın laflarinla huzursuz etme.
Soyle düşün sen onun sadece sevgilisinin yaşamına çok müdahale edemezsin.
Ve bir ilişkide empati çok çok önemlidir empati kur. Sinirliysen ona kizginsan konuşma sınırın elbet geçer o zaman konuş.
Kontrolu ele almak demek sikbogaz etmek veya herseyi sorun haline getirip kavga yaratmak demek degildir. Bi insan iliskisinde huzurlu olmak ister. Siz surekli bu huzuru kacirirsaniz bi sure sabreder ama sonra o da bikar. Ki bu durumda siz de mutlu degilsiniz. Bi iliskide en temel seyler bence saygi, fedakarlik, sabir olmali. Biraz daha sabirli olmaya calisin.
"Çok" sevmekle hata yapıyorsun. Sev ama "çok" sevme. Hayatın sırrını veriyorum sana: "hiç bir şeyi çok abartma".Arkadaşlar zor durumdayım 4 yıllık ilişkimde ki bu gerçekten kendi içimde büyütüp herşeyi sıkıntı haline getirdiğim bi ilişki oldu erkek arkadaşım bana isyan etti uzun zamandır kavga çıkarıp üstüne gidiyodum evet basit konulardan dı ama ben çok takıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?