Büyük bir derdim var :(

Büyük lagım faresi kediler sürekli aynı yeri mesken tutması lazım yoksa korumazlar
İşte benim gördüklerim kedi yavrusundan biraz daha büyüktü uyuyor dediğinle ben İSKİ yi arayayım ilaclasimlar fayda etmezse kedileri alistiracagim

İşte benim gördüklerim kedi yavrusundan biraz daha büyüktü uyuyor dediğinle ben İSKİ yi arayayım ilaclasimlar fayda etmezse kedileri alistiracagim

Tamm canım yakında var marangozhane gidip yaptırayım

Apartmandakiler ile konus ilaçlama şart tek başına mücadele edemezsin kimse çöpünü bekletmesin apartman içinde dadanırlarsa kötü.

Apartmandakiler ile konus ilaçlama şart tek başına mücadele edemezsin kimse çöpünü bekletmesin apartman içinde dadanırlarsa kötü.
Tamm canım yoneticiyle konuşsun eşim toplantı yapalım kimse sessiz kalmasın sonuçta bir sürü bebek çocuk var

Her konuda yakindan deneyimi olan ben geldim. Evet benim tanidigim var boyle gece uykusunda isirilan. Ama o salgiyi salgilama geregi mi duymadi bilmiyorum. Tanidigim ciglikla uyandi acidan. Asi yapilmisti sonrasinda. Bizimki camdan girmedi ama sen camini kapat yazin cunku camdan girer. Ayrica tel falan ise yaramayabilir. Tahtayi falan hatur hutur kemiriyor.

Ayyy inanmıyorum ya çok korktum gerçekten giriyorlar yani camdan ya offf ben şimdi napicam ya

Ayyy inanmıyorum ya çok korktum gerçekten giriyorlar yani camdan ya offf ben şimdi napicam ya
O kadar dert etme ya. Kontrollu acarsin cami. Ben de kontrollu aciyorum basinda bekliyorum cunku biliyorsun bizde de bebek var. Arkani donmeye gelmiyor tirmaniyorlar cama balkona bebekler Allah korusun. Senin icin de belki bunda da bir hayir vardir. Alaturka wc'lerin kapakli olanlari var ondan yaptir. Mekanizmayi acamaz bence.

Ya o kadar panik olmayın, biz çocukken küçük bir ilçedeydik, evin tuvaletinden çıkmıştı , annemler birkaç yere fare zehiri yerleştirmiş ölmüştü, bir daha da gelmedi, 25 sene öncesi nerdeyse. Kocaman kedi gibi birşeydi. Şimdi şartlar teknoloji daha gelişmiş , inşallah halledersiniz merak etmeyin

Ya saçma olcak belki ama, belediye çaresine bakana kadar eve bir tanidiginizin kedisini alsanız. Kedi kokusu olan eve girmiyorlarmis. Bilmiyorum seviyor musunuz evde hayvan ama

Cok zeki hayvanlar. Biz yem koymustuk yememislerdi. Annem yemin etrafini peynire bulamisti etrafindaki peyniri yiyip ilaci yine birakmislardi yememislerdi. Halam da malesef coplerini hep merdivene birakiyordu. Artik obezlikten olurler diye umud etmeye baslamistik

O zaman klozet kapaği kapaliykende girebilirmi

Bizim apartmanda hep olurdu. Kocaman simsiyah. Bi kere karanlikta ustune bastim bi acsam kapiyi girecekler eve.
İlaclamak tek cozum. Nerden geldiklerini bulsaniz oraya gore koyun kapi onune koymaniz bisey degistirmez...

Lağım fareleri kedileri boğabiliyor o kadar söyleyim. Camı kapıyı açık bırakmayın, klozet varsa kapağı kapalı olması yetmez üstüne 5 litre su dolu bidon, Alaturka tuvalet varsa onun da tam deliğine 5 litre su dolu bidon koyun. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi giderlerinin tıpası yoksa tıpa takın boşluk kalmasın. Eve girerse işiniz zor çünkü. Normal fareye benzemez

Ya saçma olcak belki ama, belediye çaresine bakana kadar eve bir tanidiginizin kedisini alsanız. Kedi kokusu olan eve girmiyorlarmis. Bilmiyorum seviyor musunuz evde hayvan ama
Canım hayvan seviyorum ama alerjim var kedi köpek kuş gibi tüylü hayvanlara

İnşaAllah canım ilaçlama pek etkili değil dediği için ben panikledim ister istemez

Bir defa bizim giderden tuvalete çıkmıştı tekrar gidere girdiğinde 5lt su koydum onu bile kafasını vura vura oynatıyordu o kadar güçlüler ki.. Hemen bir kutu çamaşır suyu ve tuz ruhunu gidere boşaltmıştım o çıkan gazla zehirlenip öldü sanırım bi daha gelmedi çünkü.

Ya evet kapanlara tuzaklara takilmiyorlarmis etrafından geçip gidiyormuş onlar obezlikten ölseler geri kalanı yine dadanicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…