- Konu Sahibi Lovedreams
-
Marangozdan yaptıracaksın canım ilaçlama şirketi yaptırmıyor alaturka tuvaletin deliğine sıkıstır onu çıkaramazCanım bu takoz dediğini ilaçlama şirketi yaptırıyor dimi
İşte benim gördüklerim kedi yavrusundan biraz daha büyüktü uyuyor dediğinle ben İSKİ yi arayayım ilaclasimlar fayda etmezse kedileri alistiracagimBüyük lagım faresi kediler sürekli aynı yeri mesken tutması lazım yoksa korumazlar
Tamm canım yakında var marangozhane gidip yaptırayımMarangozdan yaptıracaksın canım ilaçlama şirketi yaptırmıyor alaturka tuvaletin deliğine sıkıstır onu çıkaramaz
İşte benim gördüklerim kedi yavrusundan biraz daha büyüktü uyuyor dediğinle ben İSKİ yi arayayım ilaclasimlar fayda etmezse kedileri alistiracagim
Tamm canım yakında var marangozhane gidip yaptırayım
Tamm canım yoneticiyle konuşsun eşim toplantı yapalım kimse sessiz kalmasın sonuçta bir sürü bebek çocuk varApartmandakiler ile konus ilaçlama şart tek başına mücadele edemezsin kimse çöpünü bekletmesin apartman içinde dadanırlarsa kötü.
Ayyy inanmıyorum ya çok korktum gerçekten giriyorlar yani camdan ya offf ben şimdi napicam yaHer konuda yakindan deneyimi olan ben geldim.Evet benim tanidigim var boyle gece uykusunda isirilan. Ama o salgiyi salgilama geregi mi duymadi bilmiyorum. Tanidigim ciglikla uyandi acidan. Asi yapilmisti sonrasinda. Bizimki camdan girmedi ama sen camini kapat yazin cunku camdan girer. Ayrica tel falan ise yaramayabilir. Tahtayi falan hatur hutur kemiriyor.
O kadar dert etme ya. Kontrollu acarsin cami. Ben de kontrollu aciyorum basinda bekliyorum cunku biliyorsun bizde de bebek var. Arkani donmeye gelmiyor tirmaniyorlar cama balkona bebekler Allah korusun. Senin icin de belki bunda da bir hayir vardir. Alaturka wc'lerin kapakli olanlari var ondan yaptir. Mekanizmayi acamaz bence.Ayyy inanmıyorum ya çok korktum gerçekten giriyorlar yani camdan ya offf ben şimdi napicam ya
Ya o kadar panik olmayın, biz çocukken küçük bir ilçedeydik, evin tuvaletinden çıkmıştı , annemler birkaç yere fare zehiri yerleştirmiş ölmüştü, bir daha da gelmedi, 25 sene öncesi nerdeyse. Kocaman kedi gibi birşeydi. Şimdi şartlar teknoloji daha gelişmiş , inşallah halledersiniz merak etmeyinHatunlar gece gece uykularım kaçtı bana bi yardım edin nolur ya çok korkuyorum
Önce ki gece ve bu akşam eve çıkarken dış kapı önünde 3 4 tane lağım faresi gördüm. Hatta önce ki gece üstüne basıyordum çığlık attım sokak ortasında
Bu lağım farelerini araştırınca oldukça tehlikeli hayvanlar olduğunu okudum. İnsanlara bebeklere saldırıyorlarmış. Gece insanlar uykularındayken bir salgı ufurup kulak burun parmak ucu ve dudaklarını yiyorlarmis insanlar uyusturdugu için anlamiyorlarmis özellikle bebeklere daha fazla saldiriyorlarmis.
Çok korkuyorum bir bilgisi olan var mı hatunlar bu fareler tuvalet dışında binanın dış duvarından eve girebilirler mi malum yaz geliyor camlar açılacak Allah korusun kendimi geçtim çocuğuma bir zarar verir mi diye korkuyorum.
Belediye ilaçlama vs. pek işe yaramıyormuş sizin bildiğiniz duyduğunuz önlemler var mı lütfen konum uzun oldu ama kusura bakmayın. Okuyan herkese teşekkür ederim
@Mune abla konum taşınmaz dimi
O zaman klozet kapaği kapaliykende girebilirmiFarenin geçmeyeceği delik yoktur. Birde kedi alıştırın apartman girişine kuru mama su falan koyun kedi asla fare yemez ama hareket ettiği için peşine düşer oynarken öldürür. Senin dediğinin adı geme diye geçiyor
Canım hayvan seviyorum ama alerjim var kedi köpek kuş gibi tüylü hayvanlaraYa saçma olcak belki ama, belediye çaresine bakana kadar eve bir tanidiginizin kedisini alsanız. Kedi kokusu olan eve girmiyorlarmis. Bilmiyorum seviyor musunuz evde hayvan ama
İnşaAllah canım ilaçlama pek etkili değil dediği için ben panikledim ister istemezYa o kadar panik olmayın, biz çocukken küçük bir ilçedeydik, evin tuvaletinden çıkmıştı , annemler birkaç yere fare zehiri yerleştirmiş ölmüştü, bir daha da gelmedi, 25 sene öncesi nerdeyse. Kocaman kedi gibi birşeydi. Şimdi şartlar teknoloji daha gelişmiş , inşallah halledersiniz merak etmeyin
bence her halükarde kedilre her sabah ve akşam yemek koy da oralarda gezinsinler bi süreİşte benim gördüklerim kedi yavrusundan biraz daha büyüktü uyuyor dediğinle ben İSKİ yi arayayım ilaclasimlar fayda etmezse kedileri alistiracagim
Ya evet kapanlara tuzaklara takilmiyorlarmis etrafından geçip gidiyormuş onlar obezlikten ölseler geri kalanı yine dadanicakCok zeki hayvanlar. Biz yem koymustuk yememislerdi. Annem yemin etrafini peynire bulamisti etrafindaki peyniri yiyip ilaci yine birakmislardi yememislerdi. Halam da malesef coplerini hep merdivene birakiyordu. Artik obezlikten olurler diye umud etmeye baslamistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?