- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Lağım fareleri kedileri boğabiliyor o kadar söyleyim. Camı kapıyı açık bırakmayın, klozet varsa kapağı kapalı olması yetmez üstüne 5 litre su dolu bidon, Alaturka tuvalet varsa onun da tam deliğine 5 litre su dolu bidon koyun. Çamaşır makinesi bulaşık makinesi giderlerinin tıpası yoksa tıpa takın boşluk kalmasın. Eve girerse işiniz zor çünkü. Normal fareye benzemez
Tamm canım koyacağım mama süt su hem bi faydam olur hemde onların bize faydası olur inşaAllahbence her halükarde kedilre her sabah ve akşam yemek koy da oralarda gezinsinler bi süre
Ya birde uyku sırasında evde gezsede duymazmisiz hani ses çıkaran bir hayvan değilmiş bu fareler of of nerden geldi bizim apartmana yaBizim apartmanda hep olurdu. Kocaman simsiyah. Bi kere karanlikta ustune bastim bi acsam kapiyi girecekler eve.
İlaclamak tek cozum. Nerden geldiklerini bulsaniz oraya gore koyun kapi onune koymaniz bisey degistirmez...
Onu bile oynatıyor ama tam olarak kaldıramıyor. Kapan filan da yakalayamıyor bunları. Ama lağım fareleri için belki ayrı bir düzenek vardır.Ben normalde fare den asla korkmam ama bu gördüklerim yaratık gibiydi sivri dişleri vardı kedi yavrusu kadardı ve çok buyuyorlarmis 25 30 cm kadar 500 gr a kadar çıkıyormuş o çapta bir fareyi 5 litre su engeller mi canım acaba ya
Benim kira evim zemin kattı ve çok eski bir binaydı arkası bahçeydi eşim betonpan ile kapattı ve tel örgü çekti sonrada eve giren fareleri Demir sopa ile öldürdü gerçekten ilaçlama işe yaramıyor üzgünüm sonra zaten banyo ve tuvalet giderlerini değiştirdik fazlada durmadık 1 sene içinde taşındıkHatunlar gece gece uykularım kaçtı bana bi yardım edin nolur ya çok korkuyorum
Önce ki gece ve bu akşam eve çıkarken dış kapı önünde 3 4 tane lağım faresi gördüm. Hatta önce ki gece üstüne basıyordum çığlık attım sokak ortasında
Bu lağım farelerini araştırınca oldukça tehlikeli hayvanlar olduğunu okudum. İnsanlara bebeklere saldırıyorlarmış. Gece insanlar uykularındayken bir salgı ufurup kulak burun parmak ucu ve dudaklarını yiyorlarmis insanlar uyusturdugu için anlamiyorlarmis özellikle bebeklere daha fazla saldiriyorlarmis.
Çok korkuyorum bir bilgisi olan var mı hatunlar bu fareler tuvalet dışında binanın dış duvarından eve girebilirler mi malum yaz geliyor camlar açılacak Allah korusun kendimi geçtim çocuğuma bir zarar verir mi diye korkuyorum.
Belediye ilaçlama vs. pek işe yaramıyormuş sizin bildiğiniz duyduğunuz önlemler var mı lütfen konum uzun oldu ama kusura bakmayın. Okuyan herkese teşekkür ederim
@Mune abla konum taşınmaz dimi
Canım korkmadınız mı gerçekten çok büyükler yani eşinde iyi cesaret var benim oturduğum bina eski değil aslında 7 yıllık bu fareleri görmeden önce apartman girişinde kötü ağır bi koku vardı 2 3 gün geçmeden bu fareler ortaya çıktı ilk çamaşır asarken gördüm sonra 2 defa da eve cikarkenBenim kira evim zemin kattı ve çok eski bir binaydı arkası bahçeydi eşim betonpan ile kapattı ve tel örgü çekti sonrada eve giren fareleri Demir sopa ile öldürdü gerçekten ilaçlama işe yaramıyor üzgünüm sonra zaten banyo ve tuvalet giderlerini değiştirdik fazlada durmadık 1 sene içinde taşındık
Heh işte benim gördüğümde böyleydi of yaAyy dişe baksana Allah korusun ısırsa çok kötü. Naftalin, lal taşı bunları sevmezmiş. Bir de elektromanyetik dalgalar yayan cihazlar varmış
Klozet borusunu yiyebiliyormuş ve oradan da çıkıyormuş. Bu fare filan değil resmen canavar yaniHeh işte benim gördüğümde böyleydi of yaAllahım sen koru yarabbim bu hayvana ne kapı dayanır ne pencere pimapeni bile yer bunlar
Yok bizim klozetten çıkmıştı, kedi kadardı, zehirlenmiş ölmüş salonda yatarken gördüm ben, çocuk aklımla hatırlıyorum hala. Bir daha da gelmedi, yazlık tarzı küçük bir ilçeydi, büyük şehirlerde daha etkili olur gelmez diye düşünüyorum (inşallah gelmez)İnşaAllah canım ilaçlama pek etkili değil dediği için ben panikledim ister istemez
Canım eşimin denemediği yöntem kalmadı netten araştırdı ya pompalı yAda Demir sopa diye okudu mecbur kaldık korkmadı değilCanım korkmadınız mı gerçekten çok büyükler yani eşinde iyi cesaret var benim oturduğum bina eski değil aslında 7 yıllık bu fareleri görmeden önce apartman girişinde kötü ağır bi koku vardı 2 3 gün geçmeden bu fareler ortaya çıktı ilk çamaşır asarken gördüm sonra 2 defa da eve cikarken
Evet insan eti yiyen canavar :/Klozet borusunu yiyebiliyormuş ve oradan da çıkıyormuş. Bu fare filan değil resmen canavar yani
İnşaAllah canım yoksa daha çok uykusuz kalacağımYok bizim klozetten çıkmıştı, kedi kadardı, zehirlenmiş ölmüş salonda yatarken gördüm ben, çocuk aklımla hatırlıyorum hala. Bir daha da gelmedi, yazlık tarzı küçük bir ilçeydi, büyük şehirlerde daha etkili olur gelmez diye düşünüyorum (inşallah gelmez)
Canım doğduğundan beri hiç yanımızda yatmadı ama bende ki korkuyla aramıza alıp yatmayı düşünüyorum kızımıBelediyeyi ara mutlaka çaresine bakarlar.cok korkunç ya inşallah biran evvel çözülür.evde önlem amaçlı tuzak veya zehir bulundurabilirsin ama çocuklara dikkat
Korkmayacak gibi değiller ki canım her delikten geçiyorlarCanım eşimin denemediği yöntem kalmadı netten araştırdı ya pompalı yAda Demir sopa diye okudu mecbur kaldık korkmadı değil
Aynen canım ben kedileri alıştırayım apartmanaBenim cocuklugumda didimde sokakta cirit atardi bunlar. Bizim site de mustakil evler, millet ne yapacağını sasirmisti kapanlar, zehirler... pompaliyla fare avina cikani bilirim.
Bizim evde 3 kedi bir kopek vardi fareler bahceye bile yaklasmazlardi. Kokusundan varlığından korkuyorlar diger hayvanlarin.
Ozetle apartmana kedi alistirin hem beslemis olursunuz zavallilari, hem de fareler uzaklasir.
Bahçedeki kediler bile kaçıyordu düşün bir gün birini sıkıştırmış gece 4 de kedicik nasıl ağlıyor Bebek sesi gibi eşim çıktı sopa ile öldürdüKorkmayacak gibi değiller ki canım her delikten geçiyorlar
Senin eşini bize alalım lütfen profesyonel olmuş fare öldürmektenBahçedeki kediler bile kaçıyordu düşün bir gün birini sıkıştırmış gece 4 de kedicik nasıl ağlıyor Bebek sesi gibi eşim çıktı sopa ile öldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?