Büyük bir derdim var :(

Ben normalde fare den asla korkmam ama bu gördüklerim yaratık gibiydi sivri dişleri vardı kedi yavrusu kadardı ve çok buyuyorlarmis 25 30 cm kadar 500 gr a kadar çıkıyormuş o çapta bir fareyi 5 litre su engeller mi canım acaba ya

Bizim apartmanda hep olurdu. Kocaman simsiyah. Bi kere karanlikta ustune bastim bi acsam kapiyi girecekler eve.
İlaclamak tek cozum. Nerden geldiklerini bulsaniz oraya gore koyun kapi onune koymaniz bisey degistirmez...
Ya birde uyku sırasında evde gezsede duymazmisiz hani ses çıkaran bir hayvan değilmiş bu fareler of of nerden geldi bizim apartmana ya

Onu bile oynatıyor ama tam olarak kaldıramıyor. Kapan filan da yakalayamıyor bunları. Ama lağım fareleri için belki ayrı bir düzenek vardır.

Benim kira evim zemin kattı ve çok eski bir binaydı arkası bahçeydi eşim betonpan ile kapattı ve tel örgü çekti sonrada eve giren fareleri Demir sopa ile öldürdü gerçekten ilaçlama işe yaramıyor üzgünüm sonra zaten banyo ve tuvalet giderlerini değiştirdik fazlada durmadık 1 sene içinde taşındık

Canım korkmadınız mı gerçekten çok büyükler yani eşinde iyi cesaret var benim oturduğum bina eski değil aslında 7 yıllık bu fareleri görmeden önce apartman girişinde kötü ağır bi koku vardı 2 3 gün geçmeden bu fareler ortaya çıktı ilk çamaşır asarken gördüm sonra 2 defa da eve cikarken

Ayy dişe baksana Allah korusun ısırsa çok kötü. Naftalin, lal taşı bunları sevmezmiş. Bir de elektromanyetik dalgalar yayan cihazlar varmış

Eklentiler

• _20170408_084354.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 86
Ayy dişe baksana Allah korusun ısırsa çok kötü. Naftalin, lal taşı bunları sevmezmiş. Bir de elektromanyetik dalgalar yayan cihazlar varmış
Heh işte benim gördüğümde böyleydi of ya Allahım sen koru yarabbim bu hayvana ne kapı dayanır ne pencere pimapeni bile yer bunlar

İnşaAllah canım ilaçlama pek etkili değil dediği için ben panikledim ister istemez
Yok bizim klozetten çıkmıştı, kedi kadardı, zehirlenmiş ölmüş salonda yatarken gördüm ben, çocuk aklımla hatırlıyorum hala. Bir daha da gelmedi, yazlık tarzı küçük bir ilçeydi, büyük şehirlerde daha etkili olur gelmez diye düşünüyorum (inşallah gelmez)

Canım eşimin denemediği yöntem kalmadı netten araştırdı ya pompalı yAda Demir sopa diye okudu mecbur kaldık korkmadı değil

Benim cocuklugumda didimde sokakta cirit atardi bunlar. Bizim site de mustakil evler, millet ne yapacağını sasirmisti kapanlar, zehirler... pompaliyla fare avina cikani bilirim.
Bizim evde 3 kedi bir kopek vardi fareler bahceye bile yaklasmazlardi. Kokusundan varlığından korkuyorlar diger hayvanlarin.
Ozetle apartmana kedi alistirin hem beslemis olursunuz zavallilari, hem de fareler uzaklasir.

İnşaAllah canım yoksa daha çok uykusuz kalacağım

Belediyeyi ara mutlaka çaresine bakarlar.cok korkunç ya inşallah biran evvel çözülür.evde önlem amaçlı tuzak veya zehir bulundurabilirsin ama çocuklara dikkat
Canım doğduğundan beri hiç yanımızda yatmadı ama bende ki korkuyla aramıza alıp yatmayı düşünüyorum kızımı

Aynen canım ben kedileri alıştırayım apartmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…