Büyük bir derdim var :(

Benim evime 4 kere girdi nerden girdiğini bulamadık. Kapıdan desem koskoca apartmanda bi ben miyim yapışkan koyduk her odaya varsa diye.cok iğrenç hakkaten mutfağa giremiyorum korkudan.her fare sonrası temizlik cabasıallahtan benimki tam bi uzman da hemen imha ediyo.en kısa sürede kurtulursunuz umarım. .

wc den giriyor olabilir

wc den giriyor olabilir

Adamcık ne yapsın benim kedicikleri öldürüyor diye ağlamamdan ne yapacağını şaşırmıştı tamam göndereyim o yüzden ev alırken sıfır ve ikinci kat aldık benim yüzümden
Çok düşünceli yani bak seni ve kedicikleri önemsemis :)

İnşaAllah canım tek isteğim bir an önce kurtulmak evime girmediler inşaAllah girmezler de tuvalette önlem aldım ilaclattım diyelim asıl sorun düz duvara tirmana biliyormudur diye düşünüyorum geceden beri baya araştırdım net bilgi veren yer yok

Hatunlar kimse bir şey yazmıyor lütfen ilaçlama bile çözüm değilmiş hiç çevrenizde böyle bir olayla karşılaşıp fare saldırısına uğrayan var mı??
ben.
1- ablamın ark. 1. katta oturuyordu. onun evine girmiş camdan. kolunuda yürürken gece uyanmış ve hayvanı fırlatmış kolundan. sonra eve fare yemlikli zehirlenden koyuyorlar. ve fare o yemleri yiyip ölene kadar başkasının evinde kaldı kadın. ama ısırma yok.
2- ben karşılaştım annemlerim oturdugu binada dış kapıda eşelenip duruyordu.. bende anneme gitmiştim. karşılaştık hayvancıkla. o bana baktı -ben ona. sonra ben geri gidip bekledim gitsin diye. baktım özgüveni cok yüksek bir hayvan kaçmıyor bende üzerine yürüdüm. oda benim üzerime yürüdü.
sonra ben cok yaklaştıgımız esnada zıpladım bacaklarımı acarak. bacaklarımından arasından gecip hızla logar mazgalına girdi. bir daha da görmedim...cok büyük bir mecaraydı beni için.
3- kv min evinde ilk evlendigimiz senler / bende üst katında oturuyordum o dönem.
evinde bir degil bir sürü fındık faresi vardı. ve kabul etmiyordu fare oldugunu. tabi üst kara da cıkarlardı. müstekil 2 katlı ev. nihayetinde öyle de oldu. ona söylemeden aldım mum şeklinde fare zehirlerini evin dört tarafına koydum. 2 gun evde acayip sesler cıkmış ( bende anneme gttim ) eşim anlattı sesleri. oda bana inanmıyordu fare yok diyordu anası kılıklı... sonra hepsi gitti. bir daha da evde fare mare görmedim..
4- su an da oturdugum yerin yanında boş arazi var calılar malılar baya dolu. orada varmış. ki vardır. tek yapacagmız kişisel mücadele. zehir koyucam alt balkona. oradan gelip geciyor izini bırakmış.

kendi basinizin çaresine bakın mı diyorlar ama sonuçta insan sağlığını güvenliğini tehdit ediyorlar.Aman Allah muhafaza inşallah hiç karsilasmayiz destek de yok desene
Evet canım özel mülkiyet giriyor dendi bize o yüzden kendi başımızın çaresini baktık

İşi farelerle olan bi insan olarak ben korkmam ama köylerde oluyor ya bi amca aktardan bi toz alıp döktüklerini söylemişti
Bunu bi aktara sor istersen

Her ihtimale karşı bence çelik sineklik yaptır hem camlarına hem balkona hemde tuvalet havalandırmalarina.

Onun dışında çok korkuyorsan eğer gece yatarken bir kova suyu tuvaletin üstüne koy. Birde zaten anlarsın evinde onun olup olmadığını emin ol. Yine de tedbiri elden bırakma. Apartman kapını bir dk bile açık koyma ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…