- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Adamcık ne yapsın benim kedicikleri öldürüyor diye ağlamamdan ne yapacağını şaşırmıştı tamam göndereyim o yüzden ev alırken sıfır ve ikinci kat aldık benim yüzümdenSenin eşini bize alalım lütfen profesyonel olmuş fare öldürmekten
Belediye ilgilenmiyor canım malesef bizimde başımızdan geçtiBelediyeyi ara mutlaka çaresine bakarlar.cok korkunç ya inşallah biran evvel çözülür.evde önlem amaçlı tuzak veya zehir bulundurabilirsin ama çocuklara dikkat
wc den giriyor olabilirBenim evime 4 kere girdi nerden girdiğini bulamadık. Kapıdan desem koskoca apartmanda bi ben miyimyapışkan koyduk her odaya varsa diye.cok iğrenç hakkaten mutfağa giremiyorum korkudan.her fare sonrası temizlik cabası allahtan benimki tam bi uzman da hemen imha ediyo.en kısa sürede kurtulursunuz umarım. .
wc den giriyor olabilirBenim evime 4 kere girdi nerden girdiğini bulamadık. Kapıdan desem koskoca apartmanda bi ben miyimyapışkan koyduk her odaya varsa diye.cok iğrenç hakkaten mutfağa giremiyorum korkudan.her fare sonrası temizlik cabası allahtan benimki tam bi uzman da hemen imha ediyo.en kısa sürede kurtulursunuz umarım. .
Çok düşünceli yani bak seni ve kedicikleri önemsemis :)Adamcık ne yapsın benim kedicikleri öldürüyor diye ağlamamdan ne yapacağını şaşırmıştı tamam göndereyim o yüzden ev alırken sıfır ve ikinci kat aldık benim yüzümden
İnşaAllah canım tek isteğim bir an önce kurtulmakBenim evime 4 kere girdi nerden girdiğini bulamadık. Kapıdan desem koskoca apartmanda bi ben miyimyapışkan koyduk her odaya varsa diye.cok iğrenç hakkaten mutfağa giremiyorum korkudan.her fare sonrası temizlik cabası allahtan benimki tam bi uzman da hemen imha ediyo.en kısa sürede kurtulursunuz umarım. .
Birde ona sor sabah kadar uyutmazsam öyle olurÇok düşünceli yani bak seni ve kedicikleri önemsemis :)
Ahaha yakında bende öyle olurumBirde ona sor sabah kadar uyutmazsam öyle olurçığlık ağlama dürtme
Haklısın umarım bir an evvel sorun çözülürCanım doğduğundan beri hiç yanımızda yatmadı ama bende ki korkuyla aramıza alıp yatmayı düşünüyorum kızımı
Belediye ilgilenmiyor canım malesef bizimde başımızdan geçti
ben.Hatunlar kimse bir şey yazmıyor lütfen ilaçlama bile çözüm değilmiş hiç çevrenizde böyle bir olayla karşılaşıp fare saldırısına uğrayan var mı??
Evet canım özel mülkiyet giriyor dendi bize o yüzden kendi başımızın çaresini baktıkkendi basinizin çaresine bakın mı diyorlar ama sonuçta insan sağlığını güvenliğini tehdit ediyorlar.Aman Allah muhafaza inşallah hiç karsilasmayiz destek de yok desene
Sanmam hergün çamaşır suyu dökülüyo oraya farecik zehirlenir çıkamaz kiwc den giriyor olabilir
Ne zehirler işlemiyor büyük farelere ben neler döktümSanmam hergün çamaşır suyu dökülüyo oraya farecik zehirlenir çıkamaz ki
Sende haklısın galibaNe zehirler işlemiyor büyük farelere ben neler döktüm
Ne zehirler işlemiyor büyük farelere ben neler döktüm
Hayır en son eşim Demir sopa ile öldürdü internette öyle yazıyor ya silah yAda Demir ile kediler bile korkuyor ne zehirler koyduk olmadıSende haklısın galibafarelerin 9 canı olmaliymis .olmuyolar gerçekten.
Normal fareye oluyorda o zehirler malesef büyük farelere olmuyorİşi farelerle olan bi insan olarak ben korkmam ama köylerde oluyor ya bi amca aktardan bi toz alıp döktüklerini söylemişti
Bunu bi aktara sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?