Büyük Bir Hata Yapmışım Gibi Vicdan Azabı Hissediyorum

Aranızda ciddi bir yaş farkı yokmuş ki. Ha bir şey hissetmiyorsunuz dur o ayrı. Ama ben büyüğüm diye düşünüyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

Ya aslinda zaten ben onu duygularindan emin degildim olsam kesinlikle boyle bir cumle kullanipta onu uzmek istemezdim

Yorumlardada yazdim zaten bunu sırf o ortamda bir yais anlasilma olmadin ben gittikten sonra dedikodulari duyup onun basi agirmasin diye istedim

Ama onun iyiligini dusunurken kaş yapayim derken goz cikardim sanirim

Adamın sana karşı hoşlantısı var bence sende abla de kardeş de diyince ister istemez bozulmuştur *-*
Ben hoslandigindan emin olsam kesinlikle boyle bir laf söylemezdim nasil pismanim anlatamam

Ama kendime ozguvenim olmadigi icin bana karsi birsey hissedecegini dusunemedim abla dersede ortada bi yanlis anlasilma olmaz oda rahat olur falan diye dusunmustum

Ben hoslandigindan emin olsam kesinlikle boyle bir laf söylemezdim nasil pismanim anlatamam

Ama kendime ozguvenim olmadigi icin bana karsi birsey hissedecegini dusunemedim abla dersede ortada bi yanlis anlasilma olmaz oda rahat olur falan diye dusunmustum
Özgüvenin neden yerinde değil ki ? çok özel değilse merak ettim. seninde ona karşı hissin varsa hafiften belli et o zaman onun verdiği tepkilere göre anlarsın hoş zaten adam hoşlanmış bariz belli

Ya evvelim aendeki bu vijdanla napicaz.abla de demissin belki adm hic takilmadi,belki bozuldu,belki icinden kufretti bunlar ihtimaller.
Ya birde sana asigim benimle cikarmisin deswydi vijdan yapip kabulmu edecektin.takilma boyle seylere kalbi yuregi guzel arkadasim..

Özgüvenin neden yerinde değil ki ? çok özel değilse merak ettim. seninde ona karşı hissin varsa hafiften belli et o zaman onun verdiği tepkilere göre anlarsın hoş zaten adam hoşlanmış bariz belli

Ya ozguven sıkıntısını bildim bileli yasarim ilkin benden hoslaniyor olabilir mi diye duaunmustum ama sonradan yoktur oyle birsey bana oyle gelmistir diye dusundum

Ona karsi hislerime gelince sahiden çok sevip deger verdigim biriydi ama fuygusal manada hicbirsey hissetmedim

Artik benim oyle bi imkanim yok cunku ben o is yerinden ayrildim telefonu falanda yok

Ya ozguven sıkıntısını bildim bileli yasarim ilkin benden hoslaniyor olabilir mi diye duaunmustum ama sonradan yoktur oyle birsey bana oyle gelmistir diye dusundum

Ona karsi hislerime gelince sahiden çok sevip deger verdigim biriydi ama fuygusal manada hicbirsey hissetmedim

Artik benim oyle bi imkanim yok cunku ben o is yerinden ayrildim telefonu falanda yok
Sosyal medyada ekli ise konuşun en azından içinize su serpin kaybedecek neyiniz var ki ?

Ya evvelim aendeki bu vijdanla napicaz.abla de demissin belki adm hic takilmadi,belki bozuldu,belki icinden kufretti bunlar ihtimaller.
Ya birde sana asigim benimle cikarmisin deswydi vijdan yapip kabulmu edecektin.takilma boyle seylere kalbi yuregi guzel arkadasim..

Canimsin ya ne bileyim kiz valla kendimi cok kotu hissettim ben normalde kolay kolay hastalanmam ama ne alakaysa bilmiyorumda birseye cok uzulunce bademxiklerim siser falan kotu olurum dun gece bi uyandim yutkunamiyorum

Belkide dedigin gibi umurunda degildim ama sahidem varsa bana karsi biseyi onu kirdim diye cok uzulurum

Ya vedalasmaya giderken o kadar kisiyle vedalastim hic aglamadim onu oyle gorunce cok koru hissettim kendimi neredeyse aglayacaktim

Belkide cani baska biseye sıkkındı ama onu oyle gormek icime dokundu be ipegim

Benim duygularim mı

Şoyle soyleyeyim gercekten uzun zamandir kimsenin benim icin bu kadar degerli olmadigini biliyorum ama yinede yaş olarak benden küçük oldugu icin farkli bisey dusunemezdim

Ha soyle soyleyeyim yasi benden buyuk olsa ve gercekten duygulari benim dusundugum gibi olmus olsa bu konuda bana acilmis olsa gozum kapali evet diyebilecegim biriydi ama ne yazik ki olmayacak birseydi

Bütün sorun 1 yaş mı?
Çok anlamsız bu tercihiniz ama bence 1 yaş sorun değil.

Ya aslinda zaten ben onu duygularindan emin degildim olsam kesinlikle boyle bir cumle kullanipta onu uzmek istemezdim

Yorumlardada yazdim zaten bunu sırf o ortamda bir yais anlasilma olmadin ben gittikten sonra dedikodulari duyup onun basi agirmasin diye istedim

Ama onun iyiligini dusunurken kaş yapayim derken goz cikardim sanirim

Ay duyan da sen erkeksin o kadın sanacak.Ne dedikodusu olacakmış,olsa olsa gitti seninki filan derler.Erkeğe de hiç dokunmaz bu laflar.
1 yaş farkına fark bile denmez hakikaten.Abla demesini isteyince adam dumur olmuştur.
Bu kadar dert ettiğine göre sen de boş değilsin anlaşılan.

Bilmiyorum tabiki banada oyle gelmis olabilir

Abartiyor olabilirim de ama icim sızlıyo resmen

Cidden ben ondan hic rahatsiz olmadim sadece ileride bi dedikidu olursa ben gidecegim o kalacak o duyup rahatsi olmasin diye boyle dusundum

Yani en azindan abla diye hitap ederse ilerde dedikoduya mahal verevek bir durum olmaz diye dusunmustum acaba hata mi ettim
Biraz abla kardeş meselesine fazla vurgu yapmışsınız, ama bir şey sezdiyseniz neticede, bir ilişki olma ihtimali aklınızdan geçmiyorsa elbette "samimiyetimi yanlış anlama" tavrına girmek de gerekiyor. Üzülebilir, kırılabilir, ama o üzülmesin diye de umut verecek haliniz yoktu neticede. Vicdan yapacak bir durum göremedim ben.
Ama içinizin bu kadar sızlaması belki ona karşı boş olmayıp da kendinize itiraf edememenizden de olabilir. Bir düşünün bunları isterseniz, kafanız karışmış mı, bir tarafsız değerlendirmeye çalışın derim.

Benim duygularim mı

Şoyle soyleyeyim gercekten uzun zamandir kimsenin benim icin bu kadar degerli olmadigini biliyorum ama yinede yaş olarak benden küçük oldugu icin farkli bisey dusunemezdim

Ha soyle soyleyeyim yasi benden buyuk olsa ve gercekten duygulari benim dusundugum gibi olmus olsa bu konuda bana acilmis olsa gozum kapali evet diyebilecegim biriydi ama ne yazik ki olmayacak birseydi
A ben sandım ki, sizin duygunuz yok bu adama karşı. Mesele yaş mıydı? 1 yaş yüzünden mi bu kadar "biz kardeşiz, beraber olamayız" tavırlarına girdiniz :110:
Vicdan azabınızın nedeni tahmin ettiğim gibi ona olan duygularınız sanırım. Geçmiş olsun, keşke baştan konu açsaydınız. Bence aksine aynı iş yerinde ilişki sıkıntılı ama iş yerinden de ayrılacakmışsınız, ben baştan konu açsaydınız desteklerdim sizi belli edin hislerinizi diye.
Bundan sonra bu durumu bu noktadan, isteseniz de kurtarabilir misiniz, bilemiyorum ama 3-5 yaşı bile önemsemeyenler varken siz yaşanabilecek güzel bir ilişkiye 1 yaş yüzünden yazık etmiş olabilirsiniz, üzgünüm. Tabi güzel mi olurdu kötü mü, onu da yaşamadan bilemezdiniz.

İyi de duyan 10 yaş sanır adam sadece 1 yaş küçük. Ona da benden küçük denmez zaten, yaşıtız denir.
Kesinlikle katılıyorum eşim benden iki yaş küçük ama fiziken ama beş ruhen onbeş yaş büyük gibidir.
Neden takıldınız bu kadar 1 yaşa

Ay duyan da sen erkeksin o kadın sanacak.Ne dedikodusu olacakmış,olsa olsa gitti seninki filan derler.Erkeğe de hiç dokunmaz bu laflar.
1 yaş farkına fark bile denmez hakikaten.Abla demesini isteyince adam dumur olmuştur.
Bu kadar dert ettiğine göre sen de boş değilsin anlaşılan.

Yaptigim seyin hata oldugunu kabul ediyorumda ne bileyim sanki o an oyle gerekti gibi düşündüm

Zaten ona karsi olan bi sevgim verdigim bi kıymet söz konusu bu acik net ortada ama kesinlikle duygusal anlamda bisey hissetmedim

A ben sandım ki, sizin duygunuz yok bu adama karşı. Mesele yaş mıydı? 1 yaş yüzünden mi bu kadar "biz kardeşiz, beraber olamayız" tavırlarına girdiniz :110:
Vicdan azabınızın nedeni tahmin ettiğim gibi ona olan duygularınız sanırım. Geçmiş olsun, keşke baştan konu açsaydınız. Bence aksine aynı iş yerinde ilişki sıkıntılı ama iş yerinden de ayrılacakmışsınız, ben baştan konu açsaydınız desteklerdim sizi belli edin hislerinizi diye.
Bundan sonra bu durumu bu noktadan, isteseniz de kurtarabilir misiniz, bilemiyorum ama 3-5 yaşı bile önemsemeyenler varken siz yaşanabilecek güzel bir ilişkiye 1 yaş yüzünden yazık etmiş olabilirsiniz, üzgünüm. Tabi güzel mi olurdu kötü mü, onu da yaşamadan bilemezdiniz.

Sahiden duygusal anlamda birsey hissetmedim ki bu mevzuyuda kimseyle paylasamadigim icin buraya actim eksiksiz yazdim herseyi oyle birsey hissetsem onuda yazardim

Ama ciddi manada benim icin degerli kiymetli bi arkadasimdi zaten kendisinin bana karsi birsey hissettigini bilsem emin olsam boyle bir hata yapmazdim ben ondada birsey yok diye dusundum elalem ne der kafasinda bi insan oldugum icin zaten ablada derse kimsenin kafasinda yalnis bi dusunce olmaz daha rahat ederiz ikimizde diye dusundum

Ama sanirim hata etmisim onu kıracagimi bilsem hayatta oyle bir cumle kurmazdim

Kesinlikle katılıyorum eşim benden iki yaş küçük ama fiziken ama beş ruhen onbeş yaş büyük gibidir.
Neden takıldınız bu kadar 1 yaşa

zaten duygusal olarak hissettigim birsey yoktu kendisi yasindan oldukca kucuk ben ise yasimdan oldukca buyuk gosterdim icin hic bir zaman bi sey olur gozuyle bakmadim birde hakikaten bana karsi birsey hissettigini dusunmedigim icin( sadexe bir kere acaba diye dusundum sonradanda benim kuruntum deyip gectim) abla derse ikimizin kafasida rahat olur diye dusunmustum

Ama bilseydim boyle birssyden dolayi uzulecegini nolursa olsun agzimi acip boyle bir cumle kurmazdim

altı üstü 1 sene için mi olmaz diye düşünüyorsunuz..
bir seneden ziyade ben karsi tarafta birsey olfugunu düşünmedim ki olur olmaz diye oncesine kadar hic düşünmemiştim

Yani basinda sezmis olsam fikirlerim nasil yonlenirdi orasini hic bilmiyorum

Gercekten cok ama cok sevip deger verdigim biri ama hicbir zaman duygusal anlamda birsey hissetmedim

Back
X