Büyük bir sorunum var !

kovalıyorsun oda kaçıyo işte bu hoşuna gidiyordur eminim.böyle bitanıdığım vardı evet seviyo gibi gözükebilir ama bu takıntılı bi durum cnm çocuk ayrıldı 1 sene sonra çıktı geldi ee tabi kızda seviyo ya tmm dedi kabullendi..canı sıkıldı yine çekti gitti..askere gitti kızı aradı yanlız kaldı kızla konuştu vs. vs. vs...demek istediğim kendi hayatına bak bence kimse vazgeçilmez değildir..ama o vazgeçilmez oldugunu biliyor ve cep te sayıyor seni..sen daha değerlisin vazgeçç
Pek öyle birine benzemiyor canım. Hatta genelde terk edilir. Çünkü bazen susuyor kızlarda buna tahmül edemiyor. Benimse hoşuma giderdi ne garip. Ama haklıda olabilirsin insanların içini bilemeyiz sonuçta.

Belkide olabilir ama hala şaka gibi geliyor aylar geçti mevsimler geçtide benden geçip gitmedi :/ Yinede hayattımda en büyük katkıda bulunan kişiydi. Hatta intihar etmeye kalkmıştım bir keresinde çok sinirliydim beni o durdurmuştu.2 Şeyin kendisini mutlu ettiğini söylerdi. 1 benim sesimin 2. ise mutlu olmamın. Beraberken bir çok engel çıktı. Fakat hiç pes etmeden aşardık hepsini. Sonra bir sabah herşey değişti. Uzun zamandır olmadını bunun için üzgün olduğunu ve bir kaç nasiyatta vermiş kendini sev gibi bişeler yazmış işte sonunada hoşçakal son mesajım demiş. Öyle bir ayrılık oldu.

Aynen dediğin gibi benimde kafam karisti bu hesapta

şaka gibi geçen açtığı konuda adetliyken ilişkiye girdim gebemiyimdir
işte içimde bi mutluluk var gebeysem doğururum diyordu
ve arkadaş 17yaşında henüz.
ve ondan ayrılmış zaten değer vermiyormuş
zaten değer verseydi adetliyken olmazdı o iş:1:

Son düzenleme:
Tabi ki haklısın ama bilmiyorum sanki seviyormuş gibi geliyor bazen her an seviyorum dicekmiş gibi olduğunda hemen içine kapanıyor bişeler engel oluyormuş gibi hissetiriyor çoğu zaman bana belki askerlik yüzünden yada aileler ama genede sevgiliykende bir çok engel çıkmıştı ve aşmıştık şimdi ise sadece yalnızlık istiyorum diyor herşeyden herkesten yaşamaktan vazgeçmiş gibi bu biraz garip ulaşmaya çalışıyorum. Tabularını yıkmaya ama bunu nasıl yapıcamı bilmiyorum :/

baskasi var ve sana soyleyemiyor.. ya da ayriyken yedigin naneleri ogrenmistir:37:

Back
X