Dışarı çıkarken yanına çantasını almamış bir kadın düşünebiliyor musunuz? Bana göre çanta; kadının aksesuarı değil vücudunun bir parçasıdır. Çantasının içine dünyaları sığdıran ve cep telefonu çaldığında ararken bulmak için dakikalar harcayan kadınlar için büyük çanta modellerinden bir seçki oluşturdum.
şekerim bunları almamız için süpe rzengin olmak gerek bunlar 500milyoncuktan aşa değiller(( cok pahallı ben de canta hastalığı var kaç tane var saymadım ama sanırım 20ye yakındır cok seviyorum hepside bu tarz ama bukadar pahallı değil en fazla 150-170 milyon veriyorum çantaya ama indirimdende yararlandığım zaman süper markalı cantalar oluo tabi...gueess ve vakko miumiu bayılıyorum....ya sizler???????
şekerim bunları almamız için süpe rzengin olmak gerek bunlar 500milyoncuktan aşa değiller(( cok pahallı ben de canta hastalığı var kaç tane var saymadım ama sanırım 20ye yakındır cok seviyorum hepside bu tarz ama bukadar pahallı değil en fazla 150-170 milyon veriyorum çantaya ama indirimdende yararlandığım zaman süper markalı cantalar oluo tabi...gueess ve vakko miumiu bayılıyorum....ya sizler???????
gözüme hoş geleni alırım ben marka takıntım yokturr...zemuszemus
ve büyük çanta kullanmayı seviyorum laelaelaelaelae
ama içinde bişeyi bulana kadar canım çıkıyor o ayrı meseleesırnaşık şey
eksik olan gelir düzeyleri memur maaşı alan birisi gidipte bi çantaya 500 tl verse acıktımı çantanın sapınımı yiyecek :lepi:
alabilenler tabikide vardır ama çoğunluk alamaz yani. yasakkelime
guess in çantası güzelmiş ama ben bunlara para vermeye kıyamıyorum indirimli hali 300-400 tl veremem valla o kadar para çantaya......max. 100 veririm ondan yukarısına çıkamam. zaten aldo, hotiç ayakkabı mağazalarında çok güzel çantalar oluyor tam sezon sonunda ben 4 tane çanta aldım 100 liraya. herkeste bayıldı çantalara kaydirigubbakcemile2
Büyük çanta hastasıyım
Bir sürüde çantam vardır..
Guess'in çantası çok şıkmış tam benim tarzım
Geçen bi çanta beğenmiştim
Yeşil 75 tl ydi
Çok pahalıydı ama yasenağlama
büyük cantalar cok guzel kullanrm hep ama kısa bylu kızlara pek ykşmıyor gözumde bazıları gercekten cok abartıp kocaman taşıolar kendisinden buyuk duruyo ama herkesn kendi zevki hevesi tabii cok begendm resmleri.bıde buyuk olup cpraz asklılar cok hoş