Lekeler, Çiller BÜYÜK DERT DUDAK ÜSTÜ LEKE (SİR AĞDANDAN YILLAR SONRA GÜNEŞ LEKE YAPTI)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.653
Merhaba, benim bu derdimin çaresi nerede acaba
Kullanmadığım krem ve doğal yöntemler kalmadı. Deneme tahtası gibi oldu
Dudak üstündeki lekeden kurtulan var mı? yıllardır bununla savaşıyorum
Artık bu krem şu krem denemek istemiyorum
Gerekirse lekemin resmini atabilirim. Lütfen sonuç alan arkadaşlar siz ne yaptınız.
Utanıyorum dudak üstü bıyık gibi duruyor...
clip_image001.gif

Evet %100 sonuç alanlar varmı 90 da olur. ya 80 de olur... hatta 70:confused:
sinop eczane, ist. yıldız eczanaesi derken iyice kafalar karıştı..
Birileri de çıksın desin ki tamamdır..
Kullanıyorsunuz hiç sonuçları yazmıyorsunuz. Hep sohbet muhabbet
clip_image002.gif

Yüzünüz deneme tahtası mı, burdan biri ben kezzap sürdüm dese de sürecek miydiniz?
Neden inatla bir doktora gitmek yerine doktorculuk oynuyorsunuz? Daha da kötü sonuçlar çıkabilir her tavsiye uygulanmaz, komşukızının kremi ona uygun olabilir ama sizde işe Yaramaz.

Yüzünüz deneme tahtası mı, burdan biri ben kezzap sürdüm dese de sürecek miydiniz?
Neden inatla bir doktora gitmek yerine doktorculuk oynuyorsunuz? Daha da kötü sonuçlar çıkabilir her tavsiye uygulanmaz, komşukızının kremi ona uygun olabilir ama sizde işe Yaramaz.

Evet kezzapta sürücem. tövbe yarabbim
Siz nereden biliyorsun benim doktora gitmediğimi.
Buradan tedavi görmüş ve sonuç almışların yorumunu istedim. Ben de oraya gideceğim vs.. vs...
Çok bilmeyin ya bilmeyin
tecrübeniz yoksa yazmayın..

ben yüzümdeki güneş lekeleri için bir haftadır elma sirkesi kullanıyorum. etkisini görüyorum. ama senin dudak lekelerine etkisi olur mu bilemem.

ben yüzümdeki güneş lekeleri için bir haftadır elma sirkesi kullanıyorum. etkisini görüyorum. ama senin dudak lekelerine etkisi olur mu bilemem.

Dudak üstü canım. Bende denedim elma sirkesi ama yaktı, sanki dahamı hassaslaştırıyor anlayamadım.
Direk pamukla sürüp bekliyor musun sen?

Benim de oldu bir dönem ama şimdi hafifledi. Uzun bir süre 50 faktör koruyucu kullandım. Şimdi bronzlaşınca çok çok hafif çıkıyor. Onu da bilmeyen anlamıyor zaten.

Geçen bir arkadaş yüz lekeleri için havuç sabunu kullandığını yazmıştı. Ben de onh deneyeceğim.

soğanı rendeleyip suyunu çıkarıyorum. biraz da elma sirkesi ilave ediyorum. pamuğu batırıp suyunu sıkıyorum. bu şekilde yaklaşık 5 dakika yüzüme masaj yapıyorum. 20 dakika bekledikten sonra soğuk suyla yıkayıp nemlendirici krem sürüyorum. bendeki lekeleri azaltmaya başladı. hala devam ediyorum. haftada 3 gün yapıyorum.

Sanirim bunun tek yolu kimyasal peeling ayni dert ben de var yaz geldi bendeki lekelr iyce ortaya cikti bi de kendime dermaceutic diye bi günes kremi sipatis verdim ki uzun ugraslar arastirmalarim sonucunda bu kremde karar kildim hatta nete yaz istersen dermaceutic kullananlar diye ve eger memnun kalirsam leke serisini de alcam inan var ya arastirmadigim kullanmadigim krem kalmadi benim de:KK43:((

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Sanirim bunun tek yolu kimyasal peeling ayni dert ben de var yaz geldi bendeki lekelr iyce ortaya cikti bi de kendime dermaceutic diye bi günes kremi sipatis verdim ki uzun ugraslar arastirmalarim sonucunda bu kremde karar kildim hatta nete yaz istersen dermaceutic kullananlar diye ve eger memnun kalirsam leke serisini de alcam inan var ya arastirmadigim kullanmadigim krem kalmadi benim de:KK43:((

Bakıyım o kreme de. İyi sonuç alırsan bana da yazmayı unutma canım.

X