büyük göz bebeği

Gözüne fener tutup konusursan kuculdugunu görürsün.

Tamam ikna oldum.. Üstunuze atlamak istiyor..

Yani siz anladigim kadariyla hoşlanmasini istiyorsunuz. Yoksa neden umrunuzda olsun ki baskasinin buyuyen goz bebekleri.. Ne diyelim umarim istediginiz gibidir

Tamam ikna oldum.. Üstunuze atlamak istiyor..

Yani siz anladigim kadariyla hoşlanmasini istiyorsunuz. Yoksa neden umrunuzda olsun ki baskasinin buyuyen goz bebekleri.. Ne diyelim umarim istediginiz gibidir

siz herkesi kendiniz gibi sanmayın ayrıca sizi ikna etmek zorunda değilim zaten istediğinizi düşünün bu benim gerçeğimi değiştirmez.

hoşlanmasını istesem hoşlanmasını sağlayacak şeyler yaparım. inanın benim için zor değil. ben gerçeği anlamaya çalıştım.

Kardeş öyle kolay anlasilsaydi bu hoslanmalar platonik aşk kalir miydi?

Himm oyle mi? Tamam

Bi insanin goz bebegi normal olrak buyurdu kuculurde. Bence gozleri acik renk oldugu icin cok dikkatinizi cekiyor bu. Hoslanti yuzunden hic gozleri buyuyeni duymadim yasamadim. Oysaki okul caglarinda cok kez sira arkadaslarimin ilgi alakasina maruz kaldim.

belki de açık olduğundan evet hatta araştırdım renkli gözlülerde göz bebeği büyüklüğü daha net görüldüğü için hoşlandıkları daha belli oluyormuş o yüzden seçilip çekinik gen olmalarına rağmen ileriki jenerasyonlara renkli göz aktarılabilmiş hep.

yani işin kerameti göz bebeğiymiş ilginç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…