Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla kızlar ben anlamadım bu işi iyice kafam karıştı kahverengi akıntım gelio karnım hafiften ağrıo bu sabah pembe gibi kanda gelmiş ben şimdi hasta mı oldum hamile mi anlamadım ya
valla kızlar ben anlamadım bu işi iyice kafam karıştı kahverengi akıntım gelio karnım hafiften ağrıo bu sabah pembe gibi kanda gelmiş ben şimdi hasta mı oldum hamile mi anlamadım ya
Bat bugün mü.canım moralini bozmak istemem ama Bende defalarca heveslendim yerleşme bu diye hatta test bile almadım kesin diye ama hep arttı sonradan. İnsallah seninki yerleşmedir. Şimdi ufak bi kahverengi görünce yine test yapmıyorum kesin adet olcam diye. Rabbim hepimizi sağlıklı şekilde yavrusuna kavuştrsun
Bat bugün mü.canım moralini bozmak istemem ama Bende defalarca heveslendim yerleşme bu diye hatta test bile almadım kesin diye ama hep arttı sonradan. İnsallah seninki yerleşmedir. Şimdi ufak bi kahverengi görünce yine test yapmıyorum kesin adet olcam diye. Rabbim hepimizi sağlıklı şekilde yavrusuna kavuştrsun
bat yarın canım ilk baştan yerleşmedir die heveslendim ama şimdi şüpheye düştüm acaba kimyasal falan mı yaşıyorum die bakalım test yapmadım biraz daha beklicem
Canım naptın adet oldum mu? Benim de dün öğlenden beri kahverengi akintim var çok değil ama damla damla ara da geliyor adet olacağım sanırım ama bir taraftan da acaba yerlesme kanamasi mi ki diyorum çünkü adetime daha 2 gün var of kafam çok karışık