Büyük gün geldi, yarın boşanıyorım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hassas ve duygusal biriyim.cok taş gibi duramam.duygularımi zor gizlerim.ama yine de orada sogukkanli durmak icin elimden geleni yaptim.cok garip bir duygu.emeklerle bir sey kuruyorsun bir odaya giriyorsun ve orada hersey son buluyor.yaninizda biriyle giderseniz daha güçlü hissedersiniz.ben sonrasinda cok kötüydum.
Bende bosandim ama hala çok kötü hissediyorum kendimi bosanali iki hafta oldu ama iki gün iyiysem bir gün kötüyüm ne zaman gecicek bu sizde bosanmissinjz daha iyi bilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, dava 1 saat geçilmeli oldu, yarım saat oldu çıkalı, Allahım şükürler olsun içime öyle bir yüreğime soğukluk verdi ki bişey hissetmedim, dimdik durdum, Bi arkadaşı ile gelmişti bende Bi arkadaşımla gittim, mahkeme salonundan ilk o çıktı peşine ben çıktım, o kadar çirkin bir insanmış koridorda arkadaşına, çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi, arkadaşım tam ona bişey diyecekti ben elimle sus dedim ve bende herkes kendine yakışanı yapar dedim, ne kadar saygısız bir insanmış, Allahım şükürler olsun, bugün en hayırlı cuma oldu benim için, hepinize sonsuz teşekkürler, bana 10. 30 da tam dua eden kişi Allah sizden razı olsun,
eee bu konuda bosanmısss acaba bu ilkti de diger konuda mı ci evlilik acaba

H
Merhaba arkadaşlar,

Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....
Hayat hayırlı kapılar açsın bundan sonrasında.
Ferahliklar dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X