Büyük gün geldi, yarın boşanıyorım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Kurtulmuşsunuz çok şükür.
Ayrılık durumlarında kadın hemen üzülür ağlarken erkek neşe içinde eğlenip durur, kadın üzüntüsünü atınca erkekte dank eder.
Umarım onda dank edince sizi rahatsız etmeye başlamaz.
Yolunuz açık olsun; neşeli, huzurlu, sağlıklı bir yol olsun.

Öyle çirkin davranması aslında çok iyi olmuş. Aklınızda zerre kadar "Acaba" kalmamış oldu. İnşallah bundan sonraki hayatınız mutluluk dolu geçer.
Ergenlik cagindayken öyle konusurduk biz. Aslinda taktigimiz birini takmiyormus gibi sinir etmek icin. Adam hala ergenlikte kalmis demek ki.

Annemle babam çok oldu boşanalı ben 13 yaşındayken bilirim zorluklarını
Aslında kadın ve erkek boşanıyorlar bitip gidiyor birkaç güne kadar herşey eski toz pembe günlere dönüyor bide çocuk gözüyle bakmak işte tüm acı gerçek bu..
Çok zorlanmıştım halbuki ayrılmalarını ben istemiştim 🙂 çocuğunuz yoksa herşey rahat olacaktır ama varsa o çocuğun psikolojisini düşünmek bile istemiyorum hep derim olan hep çocuklara oluyor

Evet arkadaşlar daha bir gün geçmeden x eş kişisi pişman olmaya başladı bence kanımca size ne düşünüyorsunuz, bunu yazmış, sana en büyük kötülüğü yapan ben değil sağında ki ve solındakilerdi (ailemi kastediyor) kendine YAZIK ettin.. Tabi cevap vermedim benim için artık o bir el....

Evet arkadaşlar daha bir gün geçmeden x eş kişisi pişman olmaya başladı bence kanımca size ne düşünüyorsunuz, bunu yazmış, sana en büyük kötülüğü yapan ben değil sağında ki ve solındakilerdi (ailemi kastediyor) kendine YAZIK ettin.. Tabi cevap vermedim benim için artık o bir el....
Mahkemede sizi görmedi mi bugün bu adam? Neden icindekileri orda söylememis mahkemeden sonra? Dengesiz. Sizi sevse hangi aile engel olabilirdi ki?

Mahkemede sizi görmedi mi bugün bu adam? Neden icindekileri orda söylememis mahkemeden sonra? Dengesiz. Sizi sevse hangi aile engel olabilirdi ki?
Gördü, dedi ya mahkemeden sonra yüksek sesle verilmiş aadakamız varmış Allah kurtardı diye, bence normal değil

Whatsapptan sessize alın. Mesajlarını açıp okumayın, direkt silebilirsiniz de. Çok rahatsız ederse engelleyebilirsiniz.

Pisman oldu diyemem ama kafasina takiyor sizi su an. Peki sizin onun yerinde olsaydiniz böyle bir mesaji neden atardiniz?
Ben hem mahkemede böyle konulup arkasından böyle mesaj atmazdım, hem Allah kurtardı deyip hemde mesaj atmazdım, Allah kurtardı ya yoluma bakarım umursamam, benden hiç bir tepki göremediği için kafasına takıyorn

Ben hem mahkemede böyle konulup arkasından böyle mesaj atmazdım, hem Allah kurtardı deyip hemde mesaj atmazdım, Allah kurtardı ya yoluma bakarım umursamam, benden hiç bir tepki göremediği için kafasına takıyorn
Bence hic tepki vermeyin. O daha cok kudurcak. Insani en cok sinir eden sey tepkisizlik.

Sormayi unuttum nasil gittiniz mahkemeye güzel giyindiniz mi? O nasildi?

İçimden gelmiyor ona tepki vermek, artık kıdırsa da kudurmasada benim için önemli değil benim için bir yabancı o
Bosandiktan sonra evet bir yabanci artik. Önünüze bakin. Allah karsiniza size deger veren insanlar cikarsin

çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi

Hanımefendiciğim, anneniz de iyileşince maddi durumunuzu bilmiyorum ama bir kurban ne kesin ya da bir fakir sevindirin lütfen. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış.

Mesaj atma durumu için de sizin üzüntünüzü biliyorum ama kangren olan tarafı tamamen kesip atma zamanı. Bağınız kalmadı, engelleyin gitsin. Bu sarf ettiği lafı aynen olduğu gibi ortak arkadaşlarınıza söyleyin onlar da bir şok olsunlar, ne ondan size, ne de sizden ona bir haber vermesinler. Bahsi geçmesin.
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, Sinem Kobal şansı versin, amin.

Hanımefendiciğim, anneniz de iyileşince maddi durumunuzu bilmiyorum ama bir kurban ne kesin ya da bir fakir sevindirin lütfen. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış.

Mesaj atma durumu için de sizin üzüntünüzü biliyorum ama kangren olan tarafı tamamen kesip atma zamanı. Bağınız kalmadı, engelleyin gitsin. Bu sarf ettiği lafı aynen olduğu gibi ortak arkadaşlarınıza söyleyin onlar da bir şok olsunlar, ne ondan size, ne de sizden ona bir haber vermesinler. Bahsi geçmesin.
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, Sinem Kobal şansı versin, amin.
:))) teşekkürler Amin 🙏

mutluluklar, saglıklı hayat dılerım.
Kamburu attın sırtından oh sefan olsun.

Bır daha msj atarsa, hıcbıseyım degılsın kafana gore yazamazsın bana artık, tacizden sikayetci olurum.. sadaka verecegin hayatına bak artık ac kopek dıyebılırsın mesela.

Uc bes dondurma al, mahalledeki cocuklara dagıt kurtulduğun ıcın.ya senelerını ziyan etseydin bu karaktersize?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X