Büyük harflerle koca bir APTAL!

Bayanhazine

"Onu" ihtiyaç haline getirme..
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
787
448
103
Merhaba

Sizlere bugün trajikomik bir anımı daha paylaşmaktan mutluluk duyarım. Belki bir kaçınız daha önce açtığım konudan hakimdir. Öküz mü öküz, odun mu odun bir sevgilim var. Bu öküzcüğü severim. Bu yüzden yemediği halt kalmadı, benim de yutmadığım şey tabii..

Neyse, bu öküzcüğümüzün bugün telefonu çaldı yanımda, numara isimsiz falan "iş ile ilgilidir" dedi. Dedim "yahu aç, belki önemlidir" açtı bu saftiriğimde.
Tabii beyimizin kulakları işitmiyorsa demek, karşının sesi odayı inletiyor. Telefonun diğer ucında ki ses diyor ki." merhaba x bey, beni tanıdınız mı?" Bizim paşa da "hayır" diyor. Karşı taraf şaşkın, bi bölüyoruz ya oluyor tabi garibim ne bilsin sevgili yanında.

B Neyse telefon kapanıyor. Tabi benim sorgulayacağım bildiğinden "hastaneden biridir ya tanımam etmem bilmem ne diye geveledi. (Bizim paşa doktor) ben daha azımı açmadan telefon çaldı. Aldım ellerime tabi, alo buyrun falan dedim. "Siz kimsiniz" dedi, bende sevgilisiyim ben peki ben sizi öğrenebilir miyim" dedim naif bir şekilde ama içimde x i boğazlamaya komut bekleyen bir canavar yatıyor. Neyse öyle böyle kız herşeyi anlattı. Sevgilinizin hal ve tavırları normal değil, doktor odasında elimi tutmaya çalışmalar, numarasını kendisi verdi, sevgilisi olduğunu söylemedi falan filan. Bizimki bilhassa inkarda.
Dedim "ulan bu senin kaçıncı ihanetin"
Lara'nın bi şarkısı vardı ya, ihanetin bekçisi diye, ha tam o şarkıyı haketmişsin ama o çok dramatik olur, sana Demet Akalın'dan "sepet'i" armağan ediyorum dedim.
Tabi benim evdeyiz, bu beni susturmak için kolumdan tutuyo, öküzcük sinirini atamadı ya bi o yana savuruyor bi bu yana, en son oturttu sağolsun, "ya öyle değil böyle değil" demelere başladı. Tamam canım sen haklısın, evimden hemen git dedim.
Bu olay öğle saatlerinde oldu, hala arıyor, sürünsün köpek. Müstehaktır.

Ha bu arada başlıktaki aptal benim kızlar.

Çünkü bu ilk yaşadığım bir olay değil..

Sevgiliyken daha neden ihaneti yuttunuz ki?
Önceden ses etmemeniz ona cesaret verdi demekki

Surunsun yarin obur gun affedersin. Sonra evlenirsin. Bi kac ay guzel gider sonra buraya bi konu acarsin aldatildim diye ozaman gorusmek uzere...

Burda evli coluk cocuk sahibi kadinlar aldatilmayo kabul edemeyip ayriliyolar siz aranizda bi bag yokken nasıl hazmedebiliyosunz.

Merak ediyorum duzelixegini mi düşünüyorsunuz

Aldatıyor resmen nasıl affettiniz ? Ve tekrar affedecek gibi yazmışsınız
Ay yok yahu, ne affedicem, gerçi bizim öküzde alışkanlık olmuştur..
Beni unutması an meselesi, hemen buluverir.
1 yıl olmuş olsa da

Zaten ona güveniyorum.
Şimdilerde beni kaybettiğiyle kalır. Evli olduktan sonra daha kötü değil mi..
Hazmettiğim yok yahu, ay belki de vardır..

Zaten ona güveniyorum.
Şimdilerde beni kaybettiğiyle kalır. Evli olduktan sonra daha kötü değil mi..
Hazmettiğim yok yahu, ay belki de vardır..
Daha oncede aldatmis sende affetmissin bu hazmetmek degil mi :))

Evlendikden sonra daha kotu tabi. Vur kicina tekmeyi sana erkek mi yok bosver. Affedersen yine yapicak nasilsa affetti diyip.

Bi akrabamız nişanlısına aldatmasına izin verirdi evlenince bana yapamaz ben ona ayar cekerım dedı evlndıler 10 sonra bunn kocası aldattı 3 cocukla beraberken aldıkları evde kalıo kadın adamın tek amacı o evden onları yanı kendi resmi nikahlı karısı ve 3 cocugunu sıkan atmak ve evi satmak.düşün artık ve sen herseyin farkındasın daha neyın peşindesin bırak gıtsn temix bır sayfa ac kendıne.

Nasıl bir rahat anlatım tarzı..
Aldatildim ama ayaktayim alıştım ben...
Modunda...
Sürünsün derken ben yine affedecegim
Manası hasıl oluyor...

Ben bilemedim canım...
Ama başlıkta kendine hakaret etmişsin.
Kendine bunu yapma...
Doktor olması onu affetmeni gerektirmiyor

Adam gibi adamlar da var
Nadir de olsa...

Kaçırma sen bu adamı, evlen bence. Bir daha nereden bulacaksın böylesini?
Türkiye'de sadakatsiz erkek kıtlığı var malum.
Bu arada bir aldatılma vakası ancak bu kadar şeker anlatılabilirdi. Hiç canın acımadı mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…