- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Doğru ya, ay vallahi aptallıkta Nirvanadayım, sanki mükemmel bir ilişki yaşıyormuşum gibi.Daha oncede aldatmis sende affetmissin bu hazmetmek degil mi :))
Evlendikden sonra daha kotu tabi. Vur kicina tekmeyi sana erkek mi yok bosver. Affedersen yine yapicak nasilsa affetti diyip.
Yanmadı ya, vallahi bekliyormuşum gibi, hiç içim sızlamadı..Kaçırma sen bu adamı, evlen bence.Bir daha nereden bulacaksın böylesini?
Türkiye'de sadakatsiz erkek kıtlığı var malum.
Bu arada bir aldatılma vakası ancak bu kadar şeker anlatılabilirdi. Hiç canın acımadı mı ya?
+1İhaneti ne kadar da ponçik anlatmışsın öyle.
Ee adamın karakteri bu Zaten beklemesen bu sonucu ayıp olurduYanmadı ya, vallahi bekliyormuşum gibi, hiç içim sızlamadı..
Aldatmayi duzeltmeye calistiginizin farkinda misiniz? Hakkaten sevildiginizi falan mi saniyorsunuz? Duzelecek ve sonsuza dek mutlu gibi bir hayaliniz mi var? Sok icinde okuyorum suanNapim yahu,
Yakınıyorum olmuyor, ağlıyorum olmuyor. Hayır ağlayınca olmuyorsa napayım yani tüm kozu kullandım.
Bari böyle anlatıvereyim dedim..
Doktor oldugu icin:) Cunku konuda israrla bi sevgilim doktor vurgusu var. Bunu da anlayamiyorum kendin doktor ol ovun tamam yani de surekli aldatan sevgili oldugu supheli adamin doktorlugu uzerinden de sey etme bariMaaşı iyi sanırım
Yani başka türlüsü gelmiyor aklıma, bir kadın böyle bir şeyi nasıl kabullenebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?