Büyük harflerle koca bir APTAL!

Bu tarkan biletli konunuz mu yüz tane daha konu açmıştınız o zaman yoksa başkası mı aynı kişiyse baya kızıcam farklı kişiyse de baya şanssızsın dicem de

Öküzcük falan diyerek "Bizim yaramaz da işte yapmış bir yaramazlık" tarzı sevimlileştirmişsiniz gözünde durumu. Daha önce yaşamanıza şaşırmadım, genelde aldatma bir tür alışkanlığa dönüşüyor kaybetme korkusu yaşanmadıysa. Ki sizde yaşanmamış zaten ilk aldatmasında affetmiş ve ilişkinize devam etmişsiniz. Bu aldatma son olmayacak, benden söylemesi. İlişkinizi de iki trip atıp sonradan sürdürecek gibi duruyorsunuz zaten, kendi kararınız. :)

Ben aldatildigimi öğrendiğimde kahrolmustum ya. Hala düşünüyorum,ben nasıl atlattım o günleri diye. Komada gibi yaşamıştım resmen ,toparlanmam çok sürdü. O sürünsün vs değil de ben nasıl atlaticam bunu diye bakmalı sanki. Çünkü o artık sizin ilk sevdiğiniz kişi değil, yani aldatmadan öncesi karşınızdaki adam o adam değil. Bu kişi adam bile değil. Hayvanlar eşlerine sadık kalıyor, insan bunu yapamıyorsa insan bile değil bence. Daha sevgiliyken yapan evlenince ortalığın tozunu attırır. Aldatmak karakter meselesi, sizden sonra da yapar, bundan sonra hep yapar yüksek olasılıkla. Ar damarı çatlamış bir kere,kapanmaz. Siz kendinizi toplamaya çalışın, o ne hali varsa görsün. Yerde izi çıksa ne,yiyeceği halti yemiş zaten.

Daha oncede aldatmis sende affetmissin bu hazmetmek degil mi :))

Evlendikden sonra daha kotu tabi. Vur kicina tekmeyi sana erkek mi yok bosver. Affedersen yine yapicak nasilsa affetti diyip.
Doğru ya, ay vallahi aptallıkta Nirvanadayım, sanki mükemmel bir ilişki yaşıyormuşum gibi.

Yanmadı ya, vallahi bekliyormuşum gibi, hiç içim sızlamadı..

Napim yahu,
Yakınıyorum olmuyor, ağlıyorum olmuyor. Hayır ağlayınca olmuyorsa napayım yani tüm kozu kullandım.
Bari böyle anlatıvereyim dedim..
Aldatmayi duzeltmeye calistiginizin farkinda misiniz? Hakkaten sevildiginizi falan mi saniyorsunuz? Duzelecek ve sonsuza dek mutlu gibi bir hayaliniz mi var? Sok icinde okuyorum suan

borc yigidin ihanet kadinin kamcisidır gibi anlatmissın vallahi herkeste aynı şeyi hissetmis benim gibi okuyunca farkettim yorumlardan doğal mi bu ?

Yahu Bu ne rahatlık, genişlik...
Aaaa Ama pardon adam doktordu değil mi?? Belkide bu cazip geliyordur konu sahibeciğimize??

Doktor değil padişah olsa, bi kadınlık gururu olur insanda!..

Nasil mide sizinki ya ben anlamiyorum asla da anlayamayacagim biraz gurur ya hicmi yok kalmamis belli...

Hayatmn sokunu yasiyorm su an.
Bu nasl anlatis tarzi, bu nasil bir rahatlik yahu daha sevgilisn yaaa.

Sen bu okuzcukle para icin birlikte degilsen ve zerre kadarda sevgi duyuyosn ben hic bisey bilmiyorm

Maaşı iyi sanırım
Yani başka türlüsü gelmiyor aklıma, bir kadın böyle bir şeyi nasıl kabullenebilir?

Maaşı iyi sanırım
Yani başka türlüsü gelmiyor aklıma, bir kadın böyle bir şeyi nasıl kabullenebilir?
Doktor oldugu icin:) Cunku konuda israrla bi sevgilim doktor vurgusu var. Bunu da anlayamiyorum kendin doktor ol ovun tamam yani de surekli aldatan sevgili oldugu supheli adamin doktorlugu uzerinden de sey etme bari

E son da olmayacak. Alismissiniz sanki bu duruma. Tepkiniz de hani yanlis bir durum var ama agzimizin tadi kacmasin Ali Riza bey seklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…