Büyük harflerle koca bir APTAL!

oha

resmen hastasına sulanan ve etik olmadan özel manada yaklaşan bi adamla sevgiliymişsin.

tıp camiasında böyle çürükler var ne yazık ki ve dışlanırlar hep ortamdan.

aklın varsa kaç kaçmazsan boynuzlardan ren geyiği gibi olursun çünkü hem ortamdan hem hastalardan yakınlarından doktorlara yazan çok oluyor sadece fırsatları bile değerlendirse haftada bi kişiyle aldatabilir o derece.

bir de üstüne seninki sapık çıkmış elini tutmaya çalışmak resmen taciz ya...

Evlendiğinizde burda sizin çok konunuzu görürüz. Bir kadın bunu kendine nasıl yapar anlamıyorum. Sonra kocam beni aldatıyor beni sevmiyor diye yırtarsınız kendinizi. Kusura bakmayın ama size müstehak. Hiç karşı tarafı suçlamayın.

Ayrıca aldatsa hadi neyse, adam resmen bir kadını taciz etmiş. Ya bunu nasıl kabullenebilirsiniz? Kızınızın doktoru ona art niyetli dokunmaya kalksa o doktor için neler dusunursunuz? Siz şuan aynen öyle bir erkekle sevgilisiniz. Bravo

Ben aldatma boyutunu da geçtim artık. O konuda yeterince eleştiri almışsınız.
Ama benim takıldıgım iki nokta oldu.

1. Bu adam bi doktor. Bizim hastaneye gittiğimizde muhatap oldugumuz doktorlar gibi. Ve bu adam bi kadını muayene sırasında resmen taciz etmis. Bu bi suç. Mesleğinden bile olabilir duyulursa ki duyulsun isterim.

2. Numarasını kadina vermis. Ve kadın da bunu arıyor. Cok merak ettim neden aradığını? Acaba o da ilgilendiginden mi aradı yoksa şikayet falan edeceğini bildirmek icin mi? Yani doktorun hastasini taciz etmesi gibi, hastanın araması da tuhaf.

Fıkra tadında yazmışsınız ama adam sizi baya boynuzluyor.
Durumun ciddiyetinin farkına varıp kendinize yeni bi yol haritası çizin bence...
Biz gülüyoruz hayatımıza devam ediyoruz ama bu sizin hayatınız sonuçta iyisiyle kötüsüyle.
Bu adamdan bir şey olmaz.

Devam et o zaman ne diyelim. Sus ve ya(ş)amaya devam et.

Bile bile ihaneti yutuyorsunuz. Bi haltlar karistirdigi ve çapkın bir doktor oldugu ortada. Yani oyle anlatmissiniz ki yapmis oldugu ihanetleri bile sevimli gosteriyorsunuz sanki. Siz boynuzlaniyorsuniz ustelik bunu siz de sevgiliniz de biliyor ve hala devam ediyorsunuz. Bence meslegine takilip kalmissiniz. Gururunuzu yerle bir eden bi dami neden hayatinizda tutuyorsunuz ki hala.

Tabii farkındalık iyidir.
Ayrıldık tabi bu beklenen bişiydi, barışmak için sürünsün dedim yahu.
Yerlerde izi çıkıversin..
Barışacaksınız yani , neden kendinize değer vermiyorsunuz, adam gibi adamla, sizi üzmeyecek Kıymet verecek biri olabilirken neden bu kadar hafife alıyorsunuz hayatınızı , sizde doktor musunuz?

Ben evli olduğum halde bile eşim en ufak bir aldatma teşebbüsünde bulunsa ve ben öğrensem arkama bakmadan nefretle giderim siz sevgili olduğunuz halde nasıl göz yumabiliyorsunuz hayret emin ol devamı gelecektir

Ya zaten alışmış o yapar siz affedersiniz nasılsa ilkde değilmiş bunu yapmayın kendinize lütfen.

Alışmış kudurmuştan beterdir
Bence barışırsınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…